Przetargi.pl
Usługa przygotowania oraz przeprowadzenia szkolenia HACCP dla studentów Wydziału Chemii Uniwersytetu Gdańskiego

UNIWERSYTET GDAŃSKI ogłasza przetarg

  • Adres: 80-309 Gdańsk, ul. Jana Bażyńskiego 8
  • Województwo: pomorskie
  • Telefon/fax: tel.
  • Data zamieszczenia: 2023-02-14
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: UNIWERSYTET GDAŃSKI
    ul. Jana Bażyńskiego 8
    80-309 Gdańsk, woj. pomorskie
    REGON: 000001330
  • Adres strony internetowej zamawiającego: https://ug.edu.pl/

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Usługa przygotowania oraz przeprowadzenia szkolenia HACCP dla studentów Wydziału Chemii Uniwersytetu Gdańskiego
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiot zamówienia obejmuje: usługę przygotowania i przeprowadzenia szkolenia, dla jednej grupy uczestników w ilości 15 osób, wymiar godzinowy szkolenia: 22 godziny, 1 godzina szkoleniowa trwa 45 minut. Celem szkolenia jest zapoznanie się studentów Uniwersytetu Gdańskiego z wymaganiami systemu HACCP oraz umiejętność wykorzystania zasad HACCP w praktyce. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określa załącznik nr 6 do SWZ, stanowiący jednocześnie załącznik nr 3 do umowy.Szkolenie musi być prowadzone w formie zajęć warsztatowych. Tryb prowadzenia szkolenia: on-line, za pośrednictwem odpowiedniego narzędzia np. platformy e-learningowej umożliwiającego transmisję audio i wideo w czasie rzeczywistym. Szkolenie musi być prowadzone z uwzględnieniem charakterystyki grupy docelowej (studenci Uniwersytetu Gdańskiego), przez co należy rozumieć dopasowanie omawianych zagadnień, przykładów, metod lub narzędzi do specyfiki funkcjonowania szkoły wyższej.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 80000000-4
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy spełniają warunki dotyczące zdolności technicznej lub zawodowej. Na potwierdzenie tego warunku Zamawiający wymaga wykazania się przez Wykonawcę, że dysponujelub będzie dysponował w okresie wykonywania zamówienia co najmniej 1 osobą (trenerem szkoleniowym), którą skieruje do realizacji zamówienia, posiadającą:a) wykształcenie wyższe,b) doświadczenie w przeprowadzeniu co najmniej 2 szkoleń z zakresu systemu HACCP, w wymiarze minimum 8 godzin każde, przy założeniu, iż jedna godzina szkoleniowa wynosiła co najmniej 45 minut, w okresie ostatnich 3 lat przed upływem terminu składania ofert.W przypadku skierowania przez Wykonawcę do realizacji zamówienia więcej niż jednej osoby, każda z tych osób musi spełniać ww. wymagania.
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą: 2023-02-22

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach