Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu ogłasza przetarg
- Adres: 50-375 Wrocław, ul. C.K. Norwida 25/27
- Województwo: dolnośląskie
- Telefon/fax: tel. 071 3283576, 3205496 , fax. 071 3283576
- Data zamieszczenia: 2011-05-27
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
ul. C.K. Norwida 25/27 25/27
50-375 Wrocław, woj. dolnośląskie
tel. 071 3283576, 3205496, fax. 071 3283576
REGON: 00000186700000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.up.wroc.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Uczelnia publiczna
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Usługa hotelowo-restauracyjna wraz z udostępnieniem sal konferencyjnych na potrzeby uczestników XI międzynarodowej konferencji naukowo-szkoleniowej: Teoretyczne i aplikacyjne problemy inżynierii rolniczej organizowanej przez Instytut Inżynierii Rolniczej Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu, RAP/57/2011. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług hotelowych i restauracyjnych oraz zapewnienie sal konferencyjnych w związku z organizowaniem przez Instytut Inżynierii Rolniczej Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu XI Międzynarodowej Konferencji Naukowo-Szkoleniowej Teoretyczne i aplikacyjne problemy inżynierii rolniczej w terminie 27-30.06.2011 r. w hotelu o standardzie przynajmniej dwugwiazdkowym zgodnie z poniższymi wymogami: 1.Zakwaterowanie dla 120 osób w pokojach z łazienkami w jednym budynku hotelowym w następujący sposób: - 30 osób w pokojach 1 osobowych, - 72 osoby w pokojach 2 osobowych, - 18 osób w pokojach 3 osobowych; 2.Wyżywienie w miejscu zakwaterowania: - 27.06.2011 r. - obiad, przerwa kawowa, kolacja, - 28.06.2011 r. - śniadanie, przerwa kawowa, obiad, przerwa kawowa, kolacja, - 29.06.2011 r. - śniadanie, obiad, przerwa kawowa, kolacja, - 30.06.2011 r. - śniadanie, przerwa kawowa Uwaga: w kolacjach -1 kolacja uroczysta, 1 kolacja typu grill plenerowa, 1 zwykła. 3.Sale wykładowe w miejscu zakwaterowania: - 1 sala duża, na 120 osób, wykorzystywana przez wszystkie dni, - 4 sale mniejsze, na 30 - 40 osób, wykorzystywane w dniach 28 i 29.06.2011r. Sala wykładowa duża wyposażona w ekran, nagłośnienie, oświetlenie, klimatyzację i środki audiowizualne, sale mniejsze z ekranami i możliwością zmiany ustawienia wyposażenia. Wszystkie sale z możliwością wykorzystania podczas sesji plakatowych. Zamawiający wymaga, aby w dniach konferencji 27-30.06.2011r. obiekt hotelowo-restauracyjny był udostępniony wyłącznie uczestnikom konferencji. Usytuowanie obiektu poza centrum miejscowości, blisko terenów zielonych. Hotel powinien posiadać obiekty sportowe na miejscu (basen, boisko do tenisa i piłki siatkowej), na potrzeby rozgrywanych cyklicznie sportowych rozgrywek międzyuczelnianych oraz zaplecze parkingowe. Wymagane jest aby miejscowość, w której odbędzie się konferencja znajdowała się ok. 100 km od Wrocławia i ok. 30 km od granicy z Republiką Czeską (obszar wytyczony na mapie, załącznik nr 7 do SIWZ) ze względu na program konferencji, w którym przewidziany jest wyjazd do wytwórni biogazu na terenie Czech oraz wizyty w obiektach rolniczych, a także posiadała dogodne połączenie kolejowe (preferowane) i autobusowe z Wrocławiem. W ramach wynajmu Wykonawca zapewni wyżywienie: 1.Przerwa kawowa: kawa, herbata, ciasteczka, woda 2.Obiad:. Zupy: ogórkowa, kapuśniak, brokułowa, pomidorowa (zamiennie w poszczególnych dniach) II danie: udko z kurczaka, filet z kurczaka, rolada ze schabu, karczek faszerowany ziemniaki zapiekane, ryż, puree ziemniaczane (zamiennie w poszczególnych dniach) bukiet surówek woda mineralna deser 3.Grill: Karczek, kaszanka, kiełbasa, smalec swojski, ziemniaki w ziołach, sałatka jarzynowa, czosnek pieczony, piwo z beczki, woda mineralna, herbata, pieczywo mieszane, keczup, musztarda 4.Kolacja: Posiłek na ciepło: spaghetti bolognese, naleśniki z serem, bigos (do wyboru jeden dla całej grupy) Posiłek na zimno: wędlina, ser żółty, warzywa, masło, pieczywo 5.Uroczysta kolacja: Przystawka: rolada szynkowo serowa na ostro I danie gorące: schab w sosie, ziemniaki pieczone, bukiet surówek Zakąski zimne: Karczek faszerowany, półmisek wędlin+żółty ser, półmisek warzyw konserwowych, jaja, śledź, sałatka wiejska, galareta z nóżek, masło, pieczywo mieszane Napoje: kawa, herbata, woda mineralna (200ml), soki (200 ml) II danie gorące: barszcz czerwony z pasztecikiem - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 551000001
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: tak
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 30 dni
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: W niniejszym postępowaniu Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.up.wroc.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Wykonanie usługi hotelarskiej celem przeprowadzenia szkolenia dla powołanych pełnomocników Koordynatora Krajowego ds. wdrożeń systemów teleinformatycznych 11 sądów apelacyjnych i sądów okręgowych w całej Polsce w terminie dniach 26 - 29 czerwca 2016 r. w Szczecinie.
Dodano: 2016-05-13 - ŚWIADCZENIE USŁUG NOCLEGOWYCH DLA OPERY etap II
Dodano: 2016-04-25 - ŚWIADCZENIE USŁUG NOCLEGOWYCH DLA OPERY WROCŁAWSKIEJ
Dodano: 2016-04-07 - Usługi hotelarskie na potrzeby Narodowego Forum Muzyki im. Witolda Lutosławskiego we Wrocławiu w Warszawie i Poznaniu
Dodano: 2016-04-04 - Usługi hotelarskie dla Gości 37.PPA
Dodano: 2016-01-28 - Przetarg nieograniczony na usługę wynajmu sal konferencyjnych wyposażonych w niezbędne zaplecze techniczne i multimedialne oraz zapewnienie usługi gastronomicznej wraz z obsługą kelnerską na potrzeby przeprowadzenia spotkań informacyjno-promocyjnych/warsztatów, organizowanych przez Dolnośląski Wojewódzki Urząd Pracy, z podziałem na 2 części
Dodano: 2016-01-19 - Przetarg nieograniczony na kompleksową usługę, obejmującą najem sali konferencyjnej, usługę gastronomiczną oraz usługę hotelarską na potrzeby organizowanego szkolenia przez Dolnośląski Wojewódzki Urząd Pracy.
Dodano: 2015-11-30 - Usługi hotelarskie dla Narodowego Forum Muzyki we Wrocławiu na potrzeby artystów Chóru NFM oraz projektu Akademia Chóralna
Dodano: 2015-11-16 - Usługi hotelarskie dla Narodowego Forum Muzyki we Wrocławiu na potrzeby muzyków Wrocławskiej Orkiestry Barokowej.
Dodano: 2015-10-14 - Usługi hotelarskie na potrzeby Festiwalu Jazztopad
Dodano: 2015-10-02