Przetargi.pl
Usługa hotelowo-restauracyjna wraz z udostępnieniem sal konferencyjnych na potrzeby uczestników XI międzynarodowej konferencji naukowo-szkoleniowej: Teoretyczne i aplikacyjne problemy inżynierii rolniczej organizowanej przez Instytut Inżynierii Rolniczej Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu, RAP/57/2011.

Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu ogłasza przetarg

  • Adres: 50-375 Wrocław, ul. C.K. Norwida 25/27
  • Województwo: dolnośląskie
  • Telefon/fax: tel. 071 3283576, 3205496 , fax. 071 3283576
  • Data zamieszczenia: 2011-05-27
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
    ul. C.K. Norwida 25/27 25/27
    50-375 Wrocław, woj. dolnośląskie
    tel. 071 3283576, 3205496, fax. 071 3283576
    REGON: 00000186700000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.up.wroc.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Uczelnia publiczna

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Usługa hotelowo-restauracyjna wraz z udostępnieniem sal konferencyjnych na potrzeby uczestników XI międzynarodowej konferencji naukowo-szkoleniowej: Teoretyczne i aplikacyjne problemy inżynierii rolniczej organizowanej przez Instytut Inżynierii Rolniczej Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu, RAP/57/2011.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług hotelowych i restauracyjnych oraz zapewnienie sal konferencyjnych w związku z organizowaniem przez Instytut Inżynierii Rolniczej Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu XI Międzynarodowej Konferencji Naukowo-Szkoleniowej Teoretyczne i aplikacyjne problemy inżynierii rolniczej w terminie 27-30.06.2011 r. w hotelu o standardzie przynajmniej dwugwiazdkowym zgodnie z poniższymi wymogami: 1.Zakwaterowanie dla 120 osób w pokojach z łazienkami w jednym budynku hotelowym w następujący sposób: - 30 osób w pokojach 1 osobowych, - 72 osoby w pokojach 2 osobowych, - 18 osób w pokojach 3 osobowych; 2.Wyżywienie w miejscu zakwaterowania: - 27.06.2011 r. - obiad, przerwa kawowa, kolacja, - 28.06.2011 r. - śniadanie, przerwa kawowa, obiad, przerwa kawowa, kolacja, - 29.06.2011 r. - śniadanie, obiad, przerwa kawowa, kolacja, - 30.06.2011 r. - śniadanie, przerwa kawowa Uwaga: w kolacjach -1 kolacja uroczysta, 1 kolacja typu grill plenerowa, 1 zwykła. 3.Sale wykładowe w miejscu zakwaterowania: - 1 sala duża, na 120 osób, wykorzystywana przez wszystkie dni, - 4 sale mniejsze, na 30 - 40 osób, wykorzystywane w dniach 28 i 29.06.2011r. Sala wykładowa duża wyposażona w ekran, nagłośnienie, oświetlenie, klimatyzację i środki audiowizualne, sale mniejsze z ekranami i możliwością zmiany ustawienia wyposażenia. Wszystkie sale z możliwością wykorzystania podczas sesji plakatowych. Zamawiający wymaga, aby w dniach konferencji 27-30.06.2011r. obiekt hotelowo-restauracyjny był udostępniony wyłącznie uczestnikom konferencji. Usytuowanie obiektu poza centrum miejscowości, blisko terenów zielonych. Hotel powinien posiadać obiekty sportowe na miejscu (basen, boisko do tenisa i piłki siatkowej), na potrzeby rozgrywanych cyklicznie sportowych rozgrywek międzyuczelnianych oraz zaplecze parkingowe. Wymagane jest aby miejscowość, w której odbędzie się konferencja znajdowała się ok. 100 km od Wrocławia i ok. 30 km od granicy z Republiką Czeską (obszar wytyczony na mapie, załącznik nr 7 do SIWZ) ze względu na program konferencji, w którym przewidziany jest wyjazd do wytwórni biogazu na terenie Czech oraz wizyty w obiektach rolniczych, a także posiadała dogodne połączenie kolejowe (preferowane) i autobusowe z Wrocławiem. W ramach wynajmu Wykonawca zapewni wyżywienie: 1.Przerwa kawowa: kawa, herbata, ciasteczka, woda 2.Obiad:. Zupy: ogórkowa, kapuśniak, brokułowa, pomidorowa (zamiennie w poszczególnych dniach) II danie: udko z kurczaka, filet z kurczaka, rolada ze schabu, karczek faszerowany ziemniaki zapiekane, ryż, puree ziemniaczane (zamiennie w poszczególnych dniach) bukiet surówek woda mineralna deser 3.Grill: Karczek, kaszanka, kiełbasa, smalec swojski, ziemniaki w ziołach, sałatka jarzynowa, czosnek pieczony, piwo z beczki, woda mineralna, herbata, pieczywo mieszane, keczup, musztarda 4.Kolacja: Posiłek na ciepło: spaghetti bolognese, naleśniki z serem, bigos (do wyboru jeden dla całej grupy) Posiłek na zimno: wędlina, ser żółty, warzywa, masło, pieczywo 5.Uroczysta kolacja: Przystawka: rolada szynkowo serowa na ostro I danie gorące: schab w sosie, ziemniaki pieczone, bukiet surówek Zakąski zimne: Karczek faszerowany, półmisek wędlin+żółty ser, półmisek warzyw konserwowych, jaja, śledź, sałatka wiejska, galareta z nóżek, masło, pieczywo mieszane Napoje: kawa, herbata, woda mineralna (200ml), soki (200 ml) II danie gorące: barszcz czerwony z pasztecikiem
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 551000001
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: tak
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 30 dni

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: W niniejszym postępowaniu Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.up.wroc.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach