Przetargi.pl
Usługa hotelarsko - restauracyjna w zakresie zapewnienia noclegów, wyżywienia, udostępnienia trzech sal konferencyjnych na potrzeby przeprowadzenia szkolenia dla sędziów z okręgu Sądu Okręgowego w Piotrkowie Trybunalskim, oraz sędziów z okręgu Sądu Okręgowego w Sieradzu.

Sąd Okręgowy ogłasza przetarg

  • Adres: 97-300 Piotrków Trybunalski, ul. Słowackiego 5
  • Województwo: łódzkie
  • Telefon/fax: tel. 044 6494101 do 03 , fax. 044 6478919
  • Data zamieszczenia: 2011-06-30
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Sąd Okręgowy
    ul. Słowackiego 5
    97-300 Piotrków Trybunalski, woj. łódzkie
    tel. 044 6494101 do 03, fax. 044 6478919
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Organ kontroli państwowej lub ochrony prawa, sąd lub trybunał

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Usługa hotelarsko - restauracyjna w zakresie zapewnienia noclegów, wyżywienia, udostępnienia trzech sal konferencyjnych na potrzeby przeprowadzenia szkolenia dla sędziów z okręgu Sądu Okręgowego w Piotrkowie Trybunalskim, oraz sędziów z okręgu Sądu Okręgowego w Sieradzu.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Opis przedmiotu zamówienia 1. Przedmiotem zamówienia jest zapewnienie kompleksowej obsługi hotelarsko - gastronomicznej w hotelu minimum trzygwiazdkowym, lub ośrodku (obiekcie) o standardzie hotelu minimum trzygwiazdkowego w zakresie; - zapewnienia noclegów, - wyżywienia, -udostępnienia trzech sal konferencyjnych na potrzeby przeprowadzenia szkolenia dla sędziów z okręgu Sądu Okręgowego w Piotrkowie Trybunalskim, oraz sędziów z okręgu Sądu Okręgowego w Sieradzu. a) Zamawiający wymaga przeprowadzenia usługi w jednym z hoteli (ośrodków) obiektów położnych w granicach administracyjnych następujących miast: -Żywiec, - Ustroń, -Szczyrk, - Wisła. Zamawiający wymaga aby hotel( ośrodek) obiekt w dniach 28.09.2011 do dnia 01.10.2011 r. był tylko do dyspozycji uczestników szkolenia tj. sędziów z okręgu Sądu Okręgowego w Piotrkowie Trybunalskim, oraz sędziów z okręgu Sądu Okręgowego w Sieradzu, a tym samym był zamknięty dla gości nie będących uczestnikami szkolenia. b) Liczba uczestników: 180 osób. c) Zakwaterowania 180 osób w pokojach o następującej strukturze: - 12 pokoi 1osobowych, - 84 pokoje 2 osobowe. . Wszystkie pokoje z pełnym węzłem sanitarnym i TV. d) Trzy sale konferencyjne w miejscu zakwaterowania: - jedna na 180 osób, - druga na 90 osób, - trzecia na 30 osób, w dniu 28 września 2011 r. w godzinach 17:00-18:30 dla 180 osób wyposażonej w miejsca do siedzenia, projektor, komputer, mikrofon, tablice z pisakami, w dniu 29 września 2011 r. w godzinach 9:00-17:30 dla 180 osób wyposażonej w miejsca do siedzenia, projektor, komputer, mikrofon, tablice z pisakami, w dniu 29 września 2011 r. w godzinach 9:00- 17:30 dla 90 osób wyposażonej w miejsca do siedzenia, projektor, komputer, mikrofon, tablice z pisakami, w dniu 30 września 2011 r. w godzinach 9:00-17:30 dla 180 osób wyposażonej w miejsca do siedzenia, projektor, komputer, mikrofon, tablice z pisakami, w dniu 30 września 2011 r. w godzinach 9:00-17:30 dla 90 osób wyposażonej w miejsca do siedzenia, projektor, komputer, mikrofon, tablice z pisakami, w dniu 30 września 2011 r. w godzinach 9:00-17:30 dla 30 osób wyposażonej w miejsca do siedzenia, projektor, komputer, mikrofon, tablice z pisakami, w dniu 01 października 2011 r. w godzinach 10:00-11:00 dla 180 osób wyposażonej w miejsca do siedzenia, projektor, komputer, mikrofon, tablice z pisakami. e) Wyżywienie: I dnia: - kolacja: stół szwedzki zimna płyta, danie gorące, kawa, herbata, soki, woda mineralna (z zapewnieniem miejsc siedzących przy stolikach) II dnia: - śniadanie: stół szwedzki (z zapewnieniem miejsc siedzących przy stolikach) - obiad :stół szwedzki z sałatkami i z napojami, dwa dania, deser (z zapewnieniem miejsc siedzących przy stolikach) - serwis konferencyjno- kawowy w formie stołu szwedzkiego z kawą , herbatą, wodą mineralną, sokami, ciastkami, - uroczysta kolacja: tradycyjnie z miejscami przy stole, jeden ciepły posiłek, przystawki, ciasto, soki, woda mineralna, kawa, herbata) III dnia: - śniadanie: stół szwedzki (z zapewnieniem miejsc siedzących przy stolikach) - obiad :stół szwedzki z sałatkami i z napojami, dwa dania, deser (z zapewnieniem miejsc siedzących przy stolikach) - serwis konferencyjno- kawowy w formie stołu szwedzkiego z kawą , herbatą, wodą mineralną, sokami, ciastkami, - kolacja grillowa IV dnia: - śniadanie: stół szwedzki (z zapewnieniem miejsc siedzących przy stolikach) f) Przyjazd uczestników szkolenia własnym środkiem transportu w dniu 28.09.2011 r. na godz. 16:00-17:00 i wyjazd dnia 01.10.2011 r. o godz. 11:00. g) Wykonawca zobowiązuje się przed podpisaniem umowy uzgodnić z Zamawiającym menu. h) Zamawiający zastrzega sobie możliwość anulowania 20 zarezerwowanych miejsc na najpóźniej 2 dni przed terminem przyjazdu a Wykonawca w takim przypadku nie może mieć w stosunku do Zamawiającego żadnych roszczeń. i) Zarówno sale konferencyjne jak i miejsce noclegu muszą znajdować się w jednym hotelu (ośrodku) obiekcie j) Wykonawca zobowiązany jest zapewnić bezpłatne miejsca parkingowe dla 4 autokarów. Kod CPV: 55120000-7 Usługi hotelarskie w zakresie spotkań i konferencji. 55300000-3 Usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków. 2. Zamawiający nie przewiduje udzielenia zaliczek na poczet wykonania zamówienia. 3. Zamawiający nie dopuszcza możliwości składania ofert częściowych oraz wariantowych. 4. Przedmiotem niniejszego postępowania nie jest zawarcie umowy ramowej. 5. Zamawiający nie przewiduje możliwości udzielenia zamówień uzupełniających. 6. Zamawiający nie przewiduje przy wyborze oferty zastosowania aukcji elektronicznej. 7. Zamawiający nie przewiduje ustanowienia dynamicznego systemu zakupów. 8. Informacja na temat możliwości powierzenia przez wykonawcę wykonania części lub całości zamówienia podwykonawcom: Wykonawca może powierzyć wykonanie części lub całości niniejszego zamówienia podwykonawcom. W takim przypadku zobowiązany jest do wykazania w formularzu ofertowym części zamówienia, której wykonanie zamierza powierzyć podwykonawcom. 9. Wymagania stawiane Wykonawcy: 9.1 Wykonawca jest odpowiedzialny za jakość, zgodność z warunkami technicznymi i jakościowymi opisanymi dla przedmiotu zamówienia. 9.2 Wymagana jest należyta staranność przy realizacji zobowiązań umowy, 9.3 Ustalenia i decyzje dotyczące wykonywania zamówienia uzgadniane będą przez zamawiającego z ustanowionym przedstawicielem wykonawcy. 9.4 Określenie przez Wykonawcę telefonów kontaktowych i numerów fax. oraz innych ustaleń niezbędnych dla sprawnego i terminowego wykonania zamówienia. 9.5 Zamawiający nie ponosi odpowiedzialności za szkody wyrządzone przez Wykonawcę podczas wykonywania przedmiotu zamówienia.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 551200007
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.piotrkow-tryb.so.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach