Przetargi.pl
Usługa dostarczania posiłków dla Wojewódzkiego Urzędu Pracy w Poznaniu w 2011 roku

Wojewódzki Urząd Pracy w Poznaniu ogłasza przetarg

  • Adres: 60-537 Poznań, ul. Kościelna 37
  • Województwo: wielkopolskie
  • Telefon/fax: tel. 061 8463819 , fax. 061 8463820
  • Data zamieszczenia: 2011-03-08
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Wojewódzki Urząd Pracy w Poznaniu
    ul. Kościelna 37 37
    60-537 Poznań, woj. wielkopolskie
    tel. 061 8463819, fax. 061 8463820
    REGON: 63976996400000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.wup.poznan.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Usługa dostarczania posiłków dla Wojewódzkiego Urzędu Pracy w Poznaniu w 2011 roku
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Zamówienie obejmuje dostawę cateringu do siedziby WUP w Poznaniu, ul. Kościelna 37 budynek A sala 21 lub ul. Św. Wawrzyńca 3 a budynek B sala 55, lub budynek C sala 111, w terminach określonych przez Zamawiającego, sukcesywnie wg bieżących potrzeb w oparciu o poszczególne zlecenia Zamawiającego, w okresie obowiązywania umowy w ramach organizowanych przez Zamawiającego spotkań. W zleceniu składanym każdorazowo na co najmniej dwa dni przed spotkaniem Zamawiający określi termin (z podaniem godziny świadczenia usługi), miejsce (sala 21, 55 czy sala 111 WUP w Poznaniu), liczbę uczestników, zakres usługi cateringowej tj. zestaw menu. 2. Menu cateringu Menu Szacowana łączna ilość Minikanapeczki dekoracyjne na pieczywie pszennym oraz żytnim (tartinki): 2 400 szt. w tym: kanapka z łososiem wędzonym i koperkiem, z dodatkiem pomidora, na maśle, z przystrojeniem majonezem (ok. 50 g) 600 szt. kanapka z salami z papryką i oliwkami na maśle, z przystrojeniem majonezem (ok. 50 g) 600 szt. kanapka z żółtym serem, ogórkiem i papryką i zieloną sałatą na maśle, z przystrojeniem majonezem (ok. 50 g) 600 szt. kanapka z polędwicą drobiową, ogórkiem oraz papryką, oliwkami, na maśle, z przystrojeniem majonezem i keczupem (ok. 50 g) 600 szt. Kanapki tradycyjne na pszennym pieczywie: 304 szt. w tym: kanapka z żółtym serem ogórkiem, papryką i zieloną sałatą na maśle, z przystrojeniem keczupem 76 szt. kanapka z polędwicą drobiową, jajkiem i zieloną sałatą na maśle, z przystrojeniem majonezem 76 szt. kanapka z salami, oliwkami i zieloną sałatą na maśle, z przystrojeniem keczupem 76 szt. kanapka z twarożkiem, z rzodkiewką i zielonym ogórkiem i zieloną sałatą na maśle 76 szt. Sałatki pakowane 1 porcja w 1 pojemnik: 84 szt. w tym: z tuńczyka, z ryżem, jajkiem, kukurydzą, ogórkiem i majonezem (ok. 100g) 28 szt. z kurczaka, z ryżem, ananasem, prażonymi migdałami, curry i majonezem (ok. 100g) 28 szt. sałatka grecka (ok. 100g) 28 szt. Rogaliki z ciasta francuskiego z nadzieniem czekoladowo-orzechowym (ok. 100 g) 160 szt. Ciasteczka bankietowe: mini babeczki z owocem (ok. 50-70 g) 160 szt. 3. Usługa cateringowa świadczona będzie na zastawie ceramicznej lub platerach ozdobnych jednorazowych koloru srebrnego Wykonawcy, z użyciem serwetek papierowych. Każdorazowo po zakończeniu spotkania Wykonawca najpóźniej następnego dnia roboczego odbierze zastawę. Wykonawca zobowiązany będzie do świadczenia usługi cateringowej wyłącznie przy użyciu produktów świeżych, nieprzeterminowanych, spełniających normy jakości produktów spożywczych, jak również do przestrzegania przepisów prawnych w zakresie przechowywania i przygotowywania artykułów spożywczych (m.in. ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia, Dz. U. nr 171 poz. 1225 ze zm.) oraz do estetycznego podawania posiłków. 4. Koszty transportu na miejsce świadczenia usługi cateringowej pokryje Wykonawca w ramach umowy bez pobierania dodatkowego wynagrodzenia z tego tytułu.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 552000001
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.wup.poznan.pl

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach