Podkarpackie Centrum Innowacji Sp. z o.o. ogłasza przetarg
- Adres: 35-051 Rzeszów, Lenartowicza
- Województwo: podkarpackie
- Telefon/fax: tel. 507836617, 665435053 , fax. -
- Data zamieszczenia: 2020-02-24
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Podkarpackie Centrum Innowacji Sp. z o.o.
Lenartowicza 4
35-051 Rzeszów, woj. podkarpackie
tel. 507836617, 665435053, fax. -
REGON: 36895357400000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Samorządowa osoba prawna
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Usługa cateringu w postaci posiłków serwowanych w formie bufetu tzw. zimna płyta, dostawy lunchu w formie obiadu składającego się z dwóch dań w opakowaniach typu lunchbox, przygotowania i podania lunchu w formie bufetu (obiadu składającego się z dwóch dań serwowanego w naczyniach typu bemar) oraz przygotowania serwisu kawowego w ramach realizacji projektu " Podkarpackie Centrum Innowacji" - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest usługa cateringu polegająca na dostawie i podaniu posiłków w formie bufetu (tzw. zimna płyta), dostawie obiadu składającego się z dwóch dań serwowanego w opakowaniach jednorazowych typu lunchbox lub obiadu serwowanego w naczyniu typu bemar oraz zapewnieniu serwisu kawowego na potrzeby realizacji projektu "Podkarpackie Centrum Innowacji". Przedmiotowa usługa jest podzielona na serię wydarzeń organizowanych przez Zamawiającego w jego siedzibie oraz pod innym wskazanym wcześniej adresem na terenie miasta Rzeszowa. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55321000-6
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający nie formułuje szczegółowych wymagań dotyczących kompetencji lub uprawnień do prowadzenia określonej działalności zawodowej.
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: wypełniony i podpisany formularz oferty, oświadczenia, że wykonawca nie podlega wykluczeniu i spełnia warunki udziału w postępowaniu aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawionego nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert Pełnomocnictwo (w formie oryginału lub kopii poświadczonej przez notariusza – jeżeli zachodzi potrzeba załączenia pełnomocnictwa do reprezentowania Wykonawcy w niniejszym postępowaniu.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą:
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Przygotowanie i dowóz posiłków dla uczestników ośrodków wsparcia dla seniorów w Ustrzykach Dolnych w okresie od lipca do grudnia 2024 r.
Dodano: 2024-07-12 - Usł przyg, dost i wyd posił dla dzieci w jad znajd się w now oddz przedszk tworz przez Zam w ramach realiz proj „Utworz nowego oddz przedsz w Strzyżo szansą dla dzieci na kreatywny rozwój”
Dodano: 2024-07-02 - Zapewnienie całodziennego żywienia pacjentów wraz z odbiorem i utylizacją odpadów pokonsumpcyjnych, na bazie przejętych w najem pomieszczeń i wyposażenia kuchennego
Dodano: 2024-06-27 - Przygotowanie i dowóz posiłków dla uczestników ośrodków wsparcia dla seniorów w Ustrzykach Dolnych w okresie od lipca do grudnia 2024 r.
Dodano: 2024-05-28 - Usługa cateringowa zbiorowego żywienia podczas półkolonii letnich w Rzeszowskim Domu Kultury
Dodano: 2024-05-22 - Usługa wyżywienia uczestników Dziennego Domu Pomocy w Dębiakach w Gminie Tuszów Narodowy w ramach projektu pn. "Słoneczna jesień życia IV"
Dodano: 2024-05-11 - Żywienie pacjentów Oddziału Rehabilitacji
Dodano: 2024-04-25 - Przygotowanie i dostawa obiadów dietetycznych do Zakładu Pielęgnacyjno-Opiekuńczego w Tarnobrzegu
Dodano: 2024-04-24 - .Zapewnienie w formie cateringu dla 31 uczestników Dziennego Domu Pomocy dla Osób Starszych w Jaśle 1 ciepłego posiłku dziennie (obiad jednodaniowy) w okresie 02.04.2024 r. – 31.05.2024 r.
Dodano: 2024-04-09 - Świadczenie usług cateringowych
Dodano: 2024-04-05