WARSZAWSKIE CENTRUM INTEGRACJI "INTEGRACYJNA WARSZAWA" ogłasza przetarg
- Adres: 01-886 Warszawa, ul. Zofii Nałkowskiej 11
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel. 222775508
- Data zamieszczenia: 2022-12-01
- Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: WARSZAWSKIE CENTRUM INTEGRACJI "INTEGRACYJNA WARSZAWA"
ul. Zofii Nałkowskiej 11
01-886 Warszawa, woj. mazowieckie
tel. 222775508
REGON: 386636718 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - jednostka samorządu terytorialnego
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Usługa cateringu2 - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Przedmiotem Umowy jest wykonanie usługi cateringowej (zwanej dalej „usługą” lub „usługą cateringową”) dla dwóch lokalizacji w Warszawie, tj. przy ul. Kupieckiej 15 i ul. Wóycickiego 15. Usługa cateringowa polegać będzie na przygotowaniu i dostarczeniu gotowych posiłków oraz ciepłego napoju, na rzecz Warszawskiego Centrum Integracji „Integracyjna Warszawa” zgodnie ze Specyfikacją Warunków Zamówienia, w tym opisem przedmiotu zamówienia, oraz ze złożoną przez Wykonawcę w ramach przedmiotowego postępowania ofertą.2. Dla lokalizacji przy ul. Kupieckiej 15 zestaw cateringowy składa się z ciepłego posiłku na kolację i zimnego suchego prowiantu na śniadanie oraz dwóch kompletów ciepłego napoju, dostarczanych przez 7 dni w tygodniu, w godz. 18-19. W całym okresie obowiązywania Umowy Wykonawca dostarczy łącznie maksymalnie 18 200 zestawów cateringowych. Posiłki dostarczane będą w jednorazowych opakowaniach biodegradowalnych wyporcjowanych na 1 osobę, wraz z jednorazowymi sztućcami (biodegradowalnymi).Posiłki będą dostarczane w następujących ilościach:1) do 100 ciepłych posiłków na kolację dziennie, tj. do 18 200 posiłków łącznie, przy czym minimalna łączna ilość ciepłych posiłków w całym okresie Umowy nie może być niższa niż 9 100;2) do 100 porcji suchego prowiantu na śniadanie dziennie, tj. do 18 200 porcji prowiantu łącznie, przy czym minimalna łączna ilość porcji suchego prowiantu w całym okresie Umowy nie może być niższa niż 9100;3) do 200 kompletów ciepłego napoju dziennie (jeden komplet ciepłego napoju obejmuje 1 torebkę herbaty i 10g cukru, kubeczek jednorazowy, biodegradowalny, mieszadełko), tj. do 36 400 kompletów ciepłego napoju łącznie (tj. maksymalnie 36 400 torebek herbaty i 364 kg cukru przy czym minimalna ilość torebek herbaty nie może być mniejsza niż 18 200 i nie mniejsza niż 182 kg cukru . 3. Dla lokalizacji przy ul. Wóycickiego 15 zestaw cateringowy składa się z zimnego posiłku na śniadanie i kolację oraz ciepłego posiłku na obiad z uwzględnieniem diety lekkostrawnej oraz trzech kompletów ciepłego napoju, dostarczanych przez 7 dni w tygodniu w godzinach 12 - 13 wraz z dostawą suchego prowiantu na kolację i śniadanie na następny dzień. W całym okresie obowiązywania Umowy Wykonawca dostarczy łącznie maksymalnie 2730 zestawów cateringowych. Posiłki dostarczane będą w jednorazowych opakowaniach biodegradowalnych wyporcjowanych na 1 osobę, wraz z jednorazowymi sztućcami (biodegradowalnymi).Posiłki będą dostarczane w następujących ilościach:1) do 15 posiłków na śniadanie dziennie, tj. do 2 730 posiłków łącznie, przy czym minimalna łączna ilość posiłków w całym okresie Umowy nie może być niższa niż 1 365;2) do 15 posiłków na kolację dziennie tj. do 2 730 posiłków łącznie, przy czym minimalna łączna ilość posiłków w całym okresie Umowy nie może być niższa niż 1 365;3) do 15 posiłków ciepłego drugiego dania na obiad, tj. do 2 730 posiłków łącznie, przy czym minimalna łączna ilość ciepłych posiłków na obiad w całym okresie Umowy nie może być niższa niż 1 365;4) do 45 kompletów ciepłego napoju dziennie, do każdego posiłku ciepły napój (jeden komplet ciepłego napoju obejmuje 1 torebkę herbaty i do 10 g cukru), kubeczek jednorazowy, biodegradowalny, mieszadełko), tj. do 8 190 kompletów ciepłego napoju łącznie (tj. maksymalnie 8190 torebek herbaty i 82 kg cukru), przy czym minimalna ilość torebek herbaty nie może być mniejsza niż 4095 i nie mniejsza niż 41 kg cukru;5) w ramach ilości przewidzianych w ust. 3 dla diety lekkostrawnej posiłki dostarczane będą w następujących ilościach i w następujący sposób:a) do 3 posiłków na śniadanie dziennie, tj. do 546 posiłków łącznie, przy czym minimalna łączna ilość posiłków w całym okresie Umowy nie może być niższa niż 273,b) do 3 posiłków na kolację dziennie tj. do 546 posiłków łącznie, przy czym minimalna łączna ilość posiłków w całym okresie Umowy nie może być niższa niż 273,c) do 3 posiłków na obiad - zupy dziennie tj. do 546 posiłków łącznie, przy czym minimalna łączna ilość posiłków w całym okresie Umowy nie może być niższa niż 273,d) do 3 posiłków na obiad – drugie danie dziennie tj. do 546 posiłków łącznie, przy czym minimalna łączna ilość posiłków w całym okresie Umowy nie może być niższa niż 273,e) do 9 kompletów ciepłego napoju dziennie, do każdego posiłku ciepły napój (jeden komplet ciepłego napoju obejmuje 1 torebkę herbaty, 10 g cukru), kubeczek jednorazowy, biodegradowalny, mieszadełko) tj. do 1638 kompletów ciepłego napoju łącznie (tj. maksymalnie 1 638 torebek herbaty i 17 kg cukru ), przy czym minimalna ilość torebek herbaty nie może być mniejsza niż 819 torebek herbaty i nie mniejsza niż 9 kg cukru.4. Wykonawca dla wskazanych powyżej lokalizacji zobowiązuje się do:1) zapewnienia warnika do przygotowania herbaty o pojemności minimalnej 20 litrów.2) wykorzystywania materiałów, które pochodzą z recyklingu lub podlegają procesowi recyklingu;3) nie używania jednorazowych opakowań, toreb, siatek i reklamówek wykonanych z poliolefinowych tworzyw sztucznych.5. Liczba zamówionych posiłków zależy od dziennego zapotrzebowania Zamawiającego. Informację o liczbie zamówionych posiłków oraz dietach lekkostrawnych na dany dzień Zamawiający będzie przekazywał Wykonawcy każdego dnia od poniedziałku do niedzieli - do godziny 9.00 tego dnia, drogą elektroniczną lub telefonicznie. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55520000-1
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą:
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Usługa cateringowa na potrzeby wydarzenia „zawody robotyczne Jemaro w dniach 8-12 lipca 2024 r.” dla Wydziału Mechanicznego Energetyki i Lotnictwa Politechniki Warszawskiej
Dodano: 2024-05-14 - Catering na wydarzenie „Absolwenci w branży” organizowane przez Biuro Karier Politechniki Warszawskiej
Dodano: 2024-05-11 - Usługi cateringowe w ramach poddziałania 1.2 „Wsparcie dla projektów demonstracyjnych i działań informacyjnych” w zakresie produkcji i wykorzystania krajowych źródeł białka na cele paszowe.
Dodano: 2024-05-09 - Obsługa imprezy piknik okolicznościowy z okazji Dnia Wydziału Samochodów i Maszyn Roboczych Politechniki Warszawskiej w dniu 7 czerwca 2024 r
Dodano: 2024-05-08 - Świadczenie usług cateringowych dla PAŻP w latach 2024/2025
Dodano: 2024-05-08 - Świadczenie usługi gastronomicznej w dniu 15 maja 2024 r. na Uniwersytecie w Siedlcach ul. Żytnia 39.
Dodano: 2024-04-30 - Usługa cateringowa dla uczestników konferencji
Dodano: 2024-04-29 - Świadczenie usługi cateringowej w dniach 6-7.05.2024 r. dla 25 osób
Dodano: 2024-04-25 - Świadczenie usługi cateringowej w trakcie WEZUT 2024 dla Wydziału Zarządzania Politechniki Warszawskiej
Dodano: 2024-04-22 - „Usługa cateringowa – Konferencja pt. Architektura i infrastruktura Wielkiego Resetu – efekty badawcze i odbiór społeczny”
Dodano: 2024-04-22