Uniwersytet Przyrodniczo-Humanistyczny w Siedlcach ogłasza przetarg
- Adres: 08-110 Siedlce, Konarskiego 2
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel. 256431976
- Data zamieszczenia: 2023-03-08
- Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Uniwersytet Przyrodniczo-Humanistyczny w Siedlcach
Konarskiego 2
08-110 Siedlce, woj. mazowieckie
tel. 256431976
REGON: 000001471 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.uph.edu.pl
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Usługa cateringowa w dniu 28 marca 2023 r. podczas Dnia Internacjonalizacji UPH organizowanego przez Dział Nauki i Współpracy z Zagranicą oraz Welcome Center UPH. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest usługa cateringowa podczas Dnia Internacjonalizacji UPH organizowanego przez Dział Nauki i Współpracy z Zagranica oraz Welcome Center UPH. Zamówieniu podlega obiad dla 15 osób (+/- 5 osób) składający się z trzech dań wraz z napojami. Zamówienie obejmuje pierwsze danie – zupę, drugie danie wraz z zestawem surówek, deser oraz napoje zimne (woda, sok) i ciepłe (kawa, herbata). Przedmiotem zamówienia jest również obsługa serwowanych posiłków oraz bufetu kawowego dostępnego w trakcie trwania posiłku. Serwowane posiłki muszą być świeże, ciepłe, dostępne do wyboru w wersji wegetariańskiej oraz mięsnej. Zastawa wykorzystywana do serwowania posiłków nie może być jednorazowa. Wykonawca musi zagwarantować dostosowane miejsce do spożywania posiłków na terenie Rektoratu Uniwersytetu Przyrodniczo-Humanistycznego w Siedlcach przy ul. Stanisława Konarskiego 2 w dniu 28 marca 2023 roku w godzinach 14.00 – 16.00.Po wykonanej usłudze wykonawca musi posprzątać.Zamówienie obejmuje:- pierwsze danie: zupę 300 ml/os.,- drugie danie: pieczone/duszone mięso wieprzowe lub drobiowe (100 g - 150 g) z opiekanymi ziemniakami oraz zestawem surówek, do wyboru również danie wegetariańskie,- deser: szarlotka prosto z pieca z kulką lodów waniliowych, porcja/os.,- napoje zimne: woda gazowana i niegazowana oraz sok, 300 ml/os.,- napoje ciepłe: kawa z ekspresu ciśnieniowego oraz herbata. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55520000-1
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Tak
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą: 2023-03-16
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Usługa cateringowa - Przygotowanie i dostarczanie wyżywienia/posiłków dla uczestników na pobycie dziennym i całodobowym Centrum Opiekuńczo-Mieszkalnego w Tłuszczu
Dodano: 2024-07-17 - Świadczenie usług cateringowych dla Centrum Doradztwa Rolniczego w Brwinowie
Dodano: 2024-07-09 - Świadczenie usługi cateringowej dla Centrum Studiów Zaawansowanych
Dodano: 2024-07-03 - Usługa pośrednictwa polegająca na sukcesywnym świadczeniu rezerwacji usług cateringowych i restauracyjnych w kraju i za granicą dla Szkoły Głównej Mikołaja Kopernika w Warszawie
Dodano: 2024-07-02 - Świadczenie usługi cateringowej dla Centrum Studiów Zaawansowanych
Dodano: 2024-06-12 - „Wykonanie usługi cateringowej na warsztaty w ramach projektu Era materiałów - popularyzacja inżynierii materiałowej wśród uczniów szkół średnich”
Dodano: 2024-06-07 - Świadczenie usług cateringowych w trakcie szkoleń organizowanych w ramach interwencji I.14.1 Doskonalenie zawodowe rolników - moduł 1 Szkolenia podstawowe dla rolników (I 14.1.1) – II etap.
Dodano: 2024-05-31 - Usługa cateringowa na potrzeby wydarzenia „zawody robotyczne Jemaro w dniach 8-12 lipca 2024 r.” dla Wydziału Mechanicznego Energetyki i Lotnictwa Politechniki Warszawskiej
Dodano: 2024-05-14 - Catering na wydarzenie „Absolwenci w branży” organizowane przez Biuro Karier Politechniki Warszawskiej
Dodano: 2024-05-11 - Usługi cateringowe w ramach poddziałania 1.2 „Wsparcie dla projektów demonstracyjnych i działań informacyjnych” w zakresie produkcji i wykorzystania krajowych źródeł białka na cele paszowe.
Dodano: 2024-05-09