Przetargi.pl
Usługa cateringowa w dniu 28 marca 2023 r. podczas Dnia Internacjonalizacji UPH organizowanego przez Dział Nauki i Współpracy z Zagranicą oraz Welcome Center UPH.

Uniwersytet Przyrodniczo-Humanistyczny w Siedlcach ogłasza przetarg

  • Adres: 08-110 Siedlce, Konarskiego 2
  • Województwo: mazowieckie
  • Telefon/fax: tel. 256431976
  • Data zamieszczenia: 2023-03-08
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Uniwersytet Przyrodniczo-Humanistyczny w Siedlcach
    Konarskiego 2
    08-110 Siedlce, woj. mazowieckie
    tel. 256431976
    REGON: 000001471
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.uph.edu.pl

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Usługa cateringowa w dniu 28 marca 2023 r. podczas Dnia Internacjonalizacji UPH organizowanego przez Dział Nauki i Współpracy z Zagranicą oraz Welcome Center UPH.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest usługa cateringowa podczas Dnia Internacjonalizacji UPH organizowanego przez Dział Nauki i Współpracy z Zagranica oraz Welcome Center UPH. Zamówieniu podlega obiad dla 15 osób (+/- 5 osób) składający się z trzech dań wraz z napojami. Zamówienie obejmuje pierwsze danie – zupę, drugie danie wraz z zestawem surówek, deser oraz napoje zimne (woda, sok) i ciepłe (kawa, herbata). Przedmiotem zamówienia jest również obsługa serwowanych posiłków oraz bufetu kawowego dostępnego w trakcie trwania posiłku. Serwowane posiłki muszą być świeże, ciepłe, dostępne do wyboru w wersji wegetariańskiej oraz mięsnej. Zastawa wykorzystywana do serwowania posiłków nie może być jednorazowa. Wykonawca musi zagwarantować dostosowane miejsce do spożywania posiłków na terenie Rektoratu Uniwersytetu Przyrodniczo-Humanistycznego w Siedlcach przy ul. Stanisława Konarskiego 2 w dniu 28 marca 2023 roku w godzinach 14.00 – 16.00.Po wykonanej usłudze wykonawca musi posprzątać.Zamówienie obejmuje:- pierwsze danie: zupę 300 ml/os.,- drugie danie: pieczone/duszone mięso wieprzowe lub drobiowe (100 g - 150 g) z opiekanymi ziemniakami oraz zestawem surówek, do wyboru również danie wegetariańskie,- deser: szarlotka prosto z pieca z kulką lodów waniliowych, porcja/os.,- napoje zimne: woda gazowana i niegazowana oraz sok, 300 ml/os.,- napoje ciepłe: kawa z ekspresu ciśnieniowego oraz herbata.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55520000-1
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą: 2023-03-16

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach