Instytut Rozwoju Miast i Regionów ogłasza przetarg
- Adres: 03-728 Warszawa, Targowa
- Województwo: małopolskie
- Telefon/fax: tel. 126 342 953, , fax. 126 339 405
- Data zamieszczenia: 2019-10-23
- Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Instytut Rozwoju Miast i Regionów
Targowa 45
03-728 Warszawa, woj. małopolskie
tel. 126 342 953, , fax. 126 339 405
REGON: 35658293400000 - Adres strony internetowej zamawiającego: http://irmir.pl/
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Usługa cateringowa podczas szkolenia organizowanego w Warszawie dla przedstawicieli 23 miast w ramach projektu „Monitoring rozwoju lokalnego na poziomie miejskim i wewnątrzmiejskim” – zamówienie powtórzone - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Opis przedmiotu zamówienia: 1. 55520000-1 Usługi dostarczania posiłków 2. Przedmiotem zamówienia jest wykonanie usługi cateringowej - lunche oraz 3 przerwy kawowe, w tym kawa powitalna, dla uczestników szkolenia. Miasto Zakładana liczba uczestników szkoleń Zakładana liczba gości Liczba osób prowadzących Razem szacowania liczba osób Warszawa 23 miasta x 1 os. = 23 os. 5 os. 2 os. 30 os. UWAGA: Zamawiający zastrzega możliwość zmiany ilości osób, którym należy zapewnić usługi cateringowe o +/-25 % w stosunku do liczby osób wskazanej w kolumnie „Razem szacowana liczba osób”. Informację o ostatecznej liczbie osób Zamawiający przekaże Wykonawcy najpóźniej na 3 dni przed planowanym terminem świadczenia usług. Termin realizacji usługi: 5-6 listopada. Miejsce: Sala Konferencyjna Muzeum Warszawskiej Pragi, ul.Targowa 50/52, w Warszawie. spotkania odbędą się w dn. 5 listopada w godz. 10.00-17.15, w dn.6 listopada w godz.9.00-16.15) - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55520000-1
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: nd
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 9. Sposób przygotowania oferty: 1) Ofertę należy sporządzić w języku polskim na załączonym druku ’’Formularz ofertowy” – załącznik nr 5 do Zapytania oraz załączyć wymagane dokumenty podpisane przez wykonawcę. 2) Zamawiający wymaga przedłożenia następujących dokumentów do oferty: • Dokumenty, z których wynika umocowanie do złożenia oferty dla osoby, która podpisała ofertę (chyba, że umocowanie to wynika z ogólnodostępnych rejestrów tj. KRS i CEIDG). • Oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia wykonawcy z postępowania – załącznik nr 2 do Zapytania. • Wykaz usług – Załącznik nr 3 do zapytania wraz z dokumentami potwierdzającymi ich należyte wykonanie (referencje, zaświadczenie od Zamawiającego itp.) • Proponowane Menu dla obu dni szkolenia - zgodne z opisem przedmiotu zamówienia.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą:
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Świadczenie usługi cateringowej dla uczniów
Dodano: 2023-12-22 - Świadczenie usługi cateringowej dla uczniów Przedszkola Publicznego w Borku, Publicznej Szkoły Podstawowej im. Św. Kingi w Borku na rok kalendarzowy 2024
Dodano: 2023-12-11 - Usługi cateringowe na potrzeby organizacji wydarzenia – „Wręczenie Księgi Jubileuszowej”
Dodano: 2023-11-10 - Świadczenie usługi cateringowej w zakresie dożywiania dzieci uczęszczających do oddziału przedszkolnego oraz uczniów Szkoły Podstawowej w Nielepicach przy ul. Długiej 17 na rok 2024.
Dodano: 2023-10-26 - Świadczenie usług cateringowych dla pacjentów Miejskiego Ośrodka Opieki w Miejskim Centrum Opieki w Krakowie
Dodano: 2023-10-24 - Przygotowanie i dostarczenie posiłków dla wychowanków internatu w Zespole Szkół im. Wł. Orkana w Marcinkowicach
Dodano: 2023-09-03 - „Usługa żywienia dzieci w przedszkolu samorządowym w Igołomi w roku szkolnym 2023/2024”
Dodano: 2023-07-03 - „Usługa żywienia dzieci w przedszkolu samorządowym w Wawrzeńczycach w roku szkolnym 2023/2024”
Dodano: 2023-07-03 - Usługi cateringowe dla uczestników oraz wykładowców studiów podyplomowych realizowanych w "Centrum" związane z uroczystym zakończeniem studiów
Dodano: 2023-06-15 - „Sukcesywne świadczenie usług cateringowych na potrzeby organizacji wydarzeń w Akademii Ignatianum w Krakowie – 2 części”
Dodano: 2023-06-07