Przetargi.pl
Usługa cateringowa obejmująca przygotowanie, dostarczenie oraz podanie posiłków podczas spotkań, wydarzeń na potrzeby Wydziału FS w dniach 7, 8 i 18 maja 2015 roku

Województwo Śląskie ogłasza przetarg

  • Adres: 40-037 Katowice, ul. Ligonia 46
  • Województwo: śląskie
  • Telefon/fax: tel. 32 207 85 65 , fax. 32 207 85 78
  • Data zamieszczenia: 2015-04-15
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Województwo Śląskie
    ul. Ligonia 46 46
    40-037 Katowice, woj. śląskie
    tel. 32 207 85 65, fax. 32 207 85 78
    REGON: 27628463800000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.slaskie.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Usługa cateringowa obejmująca przygotowanie, dostarczenie oraz podanie posiłków podczas spotkań, wydarzeń na potrzeby Wydziału FS w dniach 7, 8 i 18 maja 2015 roku
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Przedmiotem zamówienia jest usługa cateringowa obejmująca przygotowanie, dostarczenie oraz podanie posiłków podczas spotkań, wydarzeń na potrzeby Wydziału FS w dniach 7, 8 i 18 maja 2015 roku. 2. Usługa realizowana będzie na terenie miasta Katowice w poniżej wskazanych terminach: 1) 07 maj 2015 r. Forum Dni Otwartych Funduszy Europejskich, 2) 08 maj 2015 r. Forum Dni Otwartych Funduszy Europejskich, 3) 18 maj 2015 r. Akcja specjalna dotycząca efektów wdrażania EFS. 3. Ilość asortymentu objętego usługami cateringowymi określonymi w załączniku nr 1 do umowy, stanowi maksymalną ilość zamówienia. Zamawiający zastrzega sobie możliwość zamówienia mniejszej ilości asortymentu, niż wskazana w załączniku nr 1 do umowy, jednak nie mniej niż 70 % wartości zamówienia, a Wykonawca nie będzie wnosił żadnych roszczeń z tego tytułu. Za zgodą Wykonawcy Zamawiający może zmniejszyć liczbę asortymentu objętego usługą cateringową o więcej niż 30% wartości umowy, a wówczas Wykonawca nie będzie wnosił żadnych roszczeń z tego tytułu. 4. Wykonawca w cenie brutto usługi uwzględni wszystkie elementy składające się na cenę włącznie z kosztami dojazdu, obsługa kelnerską, produktami spożywczymi oraz dowozem stołów, dekoracją kwiatową, a także plastikowymi pojemnikami przeznaczonymi na spakowanie niewykorzystanego jedzenia. 5. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi Załącznik nr 1 do SIWZ.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553000003
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Doświadczenie Wykonawcy
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://bip.slaskie.pl/index.php?grupa=2&id_menu=90
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach