Przetargi.pl
Usługa cateringowa na spotkanie integracyjne pracowników oraz emerytów Miejskiego Ośrodka Pomocy Rodzinie w Piekarach Śląskich

Miejski Ośrodek Pomocy Rodzinie ogłasza przetarg

  • Adres: 41-949 Piekary Śląskie, ul. Bpa Nankera 103
  • Województwo: śląskie
  • Telefon/fax: tel. 32 288 35 74; 287 95 03 , fax. 32 287 95 03
  • Data zamieszczenia: 2013-10-29
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Miejski Ośrodek Pomocy Rodzinie
    ul. Bpa Nankera 103 103
    41-949 Piekary Śląskie, woj. śląskie
    tel. 32 288 35 74; 287 95 03, fax. 32 287 95 03
    REGON: 00345501400000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.bip.mopr.piekary.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Usługa cateringowa na spotkanie integracyjne pracowników oraz emerytów Miejskiego Ośrodka Pomocy Rodzinie w Piekarach Śląskich
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest usługa cateringowa na spotkanie integracyjne pracowników oraz emerytów Miejskiego Ośrodka Pomocy Rodzinie w Piekarach Śląskich. Usługa cateringowa polegająca na obsłudze tj. przygotowaniu i dostarczeniu posiłków na spotkanie integracyjne dla ok. 150 osób, w tym pracowników MOPR oraz emerytów, organizowane w dniu 22.11.2013r. w godz. 14:00 - 17:00, w Ośrodku Kultury Andaluzja w Piekarach Śląskich, ul. Oświęcimska 45. Przez obsługę cateringową Zamawiający rozumie następujące działania: - zapewnienie poczęstunku tj. przygotowanie, dostarczenie i podanie posiłków na bazie produktów najwyższej jakości gwarantujących bezpieczeństwo, - dostarczenie oraz zapewnienie zastawy stołowej oraz sztućców dostosowanych do liczby uczestników oraz do menu, - zaaranżowanie zaplecza gastronomicznego wyposażonego w sprzęt niezbędny do przygotowania oraz serwowania posiłków, - zapewnienie obrusów, serwetek - nakrycie stołów wraz z dekoracją kwiatową, użycie własnych materiałów i narzędzi do wykonania zlecenia, - zapewnienie obsługi kelnerskiej w ilości osób odpowiedniej dla liczby uczestników, w godzinach trwania spotkania, - utrzymywanie porządku w miejscu realizacji usługi (bieżące zagospodarowanie śmieci i odpadów), - pozostawienie miejsca serwowania cateringu po zakończeniu usługi w należytym porządku, w szczególności usunięcie sprzętu, dekoracji, nakryć, zastaw, sztućców, odpadków, - zapewnienie opakowań w celu zabrania pozostałego poczęstunku przez Zamawiającego. Szczegółowe menu: - półmisek mięs - 0,7 kg - 18 szt. - półmisek wędlin - 0,6 kg - 18 szt. - półmisek serów różnego rodzaju, w tym miękkich i twardych 0,4 kg - 20 szt. - śledzie w śmietanie w 10 salaterkach - 6 kg - śledzie w oleju w 10 salaterkach - 6 kg - zapiekane śledzie w occie w 10 salaterkach - 6 kg - ryba po grecku na 10 półmiskach - 6 kg - bogracz - 60 litrów - sałatka z makaronem w salaterkach o poj. ok. 2,5l - 8 szt. - sałatka warzywna z serem feta w salaterkach o poj. ok. 2,5l - 8 szt. - sałatka wegetariańska w salaterkach - poj. ok. 2,5l - 8 szt. - ciastka - makowiec - 96 szt. - ciastka - sernik - 96 szt. - ciastka - drożdżowe z owocami i posypką - 96 szt. - tartinki różne (1 taca = 30 szt. tartinek) - 12 tac - wino musujące - 36 but. - kawa + dodatki, tj. mleko, cukier - bez ograniczeń - herbata + dodatki tj. cukier, cytryna - bez ograniczeń - wody mineralne - bez ograniczeń - soki owocowe - bez ograniczeń 1. Wykonawca odpowiada za transport przedmiotu zamówienia, oraz podanie go zgodnie z wymaganiami sanitarnymi dotyczącymi żywności. 2. W ramach zamówienia Wykonawca jest zobowiązany do: a) świadczenia usług cateringowych, wyłącznie przy użyciu produktów spełniających normy jakości produktów spożywczych, b) przestrzegania przepisów prawnych w zakresie przechowywania i przygotowania artykułów spożywczych (m.in. ustawy z dnia 25 sierpnia 2006r. O bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz.U. Nr 171 poz. 1125 z późn. zm.), c) estetycznego podawania posiłków, dostarczenia posiłków na miejsce wskazane przez Wykonawcę najpóźniej na 30 min. przed rozpoczęciem posiłku. Wykonawca zobowiązany jest zapoznać się z całością Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia (SIWZ), wraz z załącznikami, które są integralną częścią niniejszej Specyfikacji
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 555200001
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie przewiduje wniesienia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.bip.mopr.piekary.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach