Przetargi.pl
Usługa cateringowa na Konferencję EAB, konferencję projektu e-SENS oraz konferencję projektu e-CODEX

Instytut Logistyki i Magazynowania ogłasza przetarg

  • Adres: 61-755 Poznań, ul. E. Estkowskiego 6
  • Województwo: wielkopolskie
  • Telefon/fax: tel. 061 8504890 , fax. 061 8526376
  • Data zamieszczenia: 2015-04-01
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Instytut Logistyki i Magazynowania
    ul. E. Estkowskiego 6 6
    61-755 Poznań, woj. wielkopolskie
    tel. 061 8504890, fax. 061 8526376
    REGON: 00001860300000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.ilim.poznan.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Instytut Badawczy

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Usługa cateringowa na Konferencję EAB, konferencję projektu e-SENS oraz konferencję projektu e-CODEX
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1.Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług cateringowych na terenie centrum konferencyjnego Legii Warszawa, ul. Łazienkowska 3, Warszawa (II piętro). Usługa zostanie świadczona w związku z organizacją przez Zleceniodawcę wydarzenia - konferencji e-Administracja dla Biznesu oraz konferencji projektów e-SENS oraz projektu e-CODEX. 2.Usługi świadczone będą od dnia 14 kwietnia 2015 r. do dnia 15 kwietnia 2015 r. 3.Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia został określony w załączniku nr 1 do SIWZ. 4.Realizując przedmiot zamówienia Wykonawca jest zobowiązany do: a) przygotowania, dowozu i podawania przez profesjonalną obsługę posiłków w terminie wskazanym przez Zamawiającego do sali, w której będzie odbywało się spotkanie; b) świadczenia usług cateringowych, wyłącznie przy użyciu produktów spełniających normy jakości produktów spożywczych, c) przestrzegania przepisów prawnych w zakresie przechowywania i przygotowywania artykułów spożywczych (m.in.: ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia t. j. z 2010 r. Dz. U. nr 136 poz. 914 ze zm.; rozporządzenia (WE) NR 852/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29 kwietnia 2004 r. w sprawie higieny środków spożywczych, Dz. U. UE L z dnia 30 kwietnia 2004 r.),; d) estetycznego przygotowania stołów w sposób uzgodniony z Zamawiającym najpóźniej na 30 minut przed rozpoczęciem spotkania; e) przygotowania i zapewnienia sprzętu niezbędnego do świadczenia usługi będącej przedmiotem umowy (meble, zastawa porcelanowa, serwetki, sprzęt cateringowy i gastronomiczny-kuchenny, obrusy, kwiaty) oraz do zapewnienia wykwalifikowanego personelu obsługi (kelnerzy, kucharze, zapewniający sprawną obsługę gości); f) zapewnienia dla personelu obsługującego jednolitych i schludnych strojów; g) świadczenia usług cateringowych na zastawie ceramicznej lub porcelanowej, z użyciem sztućców platerowych, serwetek papierowych i materiałowych, obrusów materiałowych oraz z zastosowaniem podgrzewaczy do dań ciepłych; h) estetycznego podawania posiłków, najpóźniej na 15 minut przed rozpoczęciem spotkania; i) zebrania naczyń oraz resztek pokonsumpcyjnych najpóźniej 30 minut po zakończeniu spotkania.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 555200005
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Termin płatności
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.ilim.poznan.pl/zamowienia-publiczne/zamowienia-w-trybie-pzp
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną