Przetargi.pl
Usługa cateringowa dla Wydziału Nauk Ekonomicznych Uniwersytetu Warszawskiego, projekt pt. Studia podyplomowe Zarządzanie ryzykiem w opiece zdrowotnej, realizowany na podstawie umowy o dofinansowanie nr POKL.02.03.04-00-039/12-00, w ramach działania 2.3.4 Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki

Wydział Nauk Ekonomicznych Uniwersytetu Warszawskiego ogłasza przetarg

  • Adres: 00-241 Warszawa, ul. Długa 44/50
  • Województwo: mazowieckie
  • Telefon/fax: tel. 022 831 47 25 , fax. 022 831 28 46
  • Data zamieszczenia: 2013-10-15
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Wydział Nauk Ekonomicznych Uniwersytetu Warszawskiego
    ul. Długa 44/50 44/50
    00-241 Warszawa, woj. mazowieckie
    tel. 022 831 47 25, fax. 022 831 28 46
    REGON: 00000125800000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.uw.edu.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Uczelnia publiczna

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Usługa cateringowa dla Wydziału Nauk Ekonomicznych Uniwersytetu Warszawskiego, projekt pt. Studia podyplomowe Zarządzanie ryzykiem w opiece zdrowotnej, realizowany na podstawie umowy o dofinansowanie nr POKL.02.03.04-00-039/12-00, w ramach działania 2.3.4 Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Przedmiotem zamówienia jest usługa cateringowa na rzecz Wydziału Nauk Ekonomicznych Uniwersytetu Warszawskiego. 2. Zamówienie obejmuje dostawę posiłków dla wykładowców oraz słuchaczy II oraz III edycji studiów podyplomowych w ramach projektu pt. Studia podyplomowe Zarządzanie ryzykiem w opiece zdrowotnej. 3. Zamówienie obejmuje 5148 posiłków. 4. Wykonawca zapewni w każdym z podanych terminów catering zorganizowany w przerwach zajęć na studiach podyplomowych, w godz.12.15-13.15. Terminy realizacji: DATA LICZBA OSÓB (posiłków) 2013-10-26 145 2013-10-27 146 2013-11-16 141 2013-11-17 141 2013-11-23 141 2013-11-24 141 2013-11-30 145 2013-12-01 145 2013-12-07 139 2013-12-08 139 2013-12-14 139 2013-12-15 139 2014-01-11 139 2014-01-12 139 2014-01-18 139 2014-01-19 139 2014-01-25 145 2014-01-26 145 2014-02-01 139 2014-02-02 140 2014-02-08 139 2014-02-09 140 2014-02-15 145 2014-02-16 145 2014-03-01 145 2014-03-02 145 2014-03-08 74 2014-03-09 74 2014-03-15 73 2014-03-16 73 2014-03-29 145 2014-03-30 145 2014-04-05 74 2014-04-06 74 2014-04-12 73 2014-04-13 73 2014-05-10 74 2014-05-11 74 2014-05-17 73 2014-05-18 73 2014-05-24 146 2014-05-25 145 RAZEM 5148 Terminy obejmują wybrane soboty oraz niedziele. 5. Usługa cateringowa obejmie: 1) Wodę dla wykładowców (dla 4 osób) 2) Usługa gastronomiczna (w tym zastawa stołowa, naczynia, obrusy, przywieszki, dekoracje, ekspresy i warniki, obsługa kelnerska) podczas obiadu w formie indywidualnych posiłków dostarczonych w tzw. lunch-boxach: a) Dania na ciepło (dwa do wyboru, w tym jedno wegetariańskie) złożone z porcji mięsa, dodatków skrobiowych lub mącznych (np. ziemniaki, ryż), warzyw (gotowane gorące jarzyny lub surówki) oraz drugiej wersji wegetariańskiej. O liczbie posiłków wegetariańskich (oraz fakcie, czy one wystąpią) zamawiający poinformuje wykonawcę po pierwszym zjeździe 25-26.10.2013); b) Dodatkowo napoje (gorące: kawa, herbata, oraz zimne: woda, soki owocowe) serwowane w formie bufetowej, cukier, mleko, cytryna; c) Desery serwowane w formie bufetowej (ciasta, ciastka, owoce); d) Wykonawca zapewni różnorodność posiłków tzn. posiłki ciepłe nie mogą się powtarzać ani razu w ciągu semestru akademickiego (semestr zimowy na UW trwa w okresie: 01.10.2013 - 17.02.2014, zaś semestr letni 18.02.2014 - 30.09.2014). 6. Usługa gastronomiczna obejmie przygotowanie posiłków, dostawę na Wydział Nauk Ekonomicznych, przygotowanie wydawania obiadów, serwowanie, a także sprzątanie po zakończonym posiłku (w tym także zebranie i wywóz śmieci poza teren Wydziału); 7. Wykonawca zapewni dostarczenie i rozstawienie min. 7 stolików bufetowych z obrusami dostępnych podczas przerwy obiadowej, 8. Miejsce realizacji usługi cateringowej: Wydział Nauk Ekonomicznych Uniwersytetu Warszawskiego, ul. Długa 44/50, 00-241 Warszawa, w miejscu wskazanym przez Zamawiającego.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553200009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.uw.edu.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach