Przetargi.pl
Usługa cateringowa dla uczestników szkoleń realizowanych w projekcie: Warsztaty menadżerskie - nowoczesna platforma edukacyjna kadry kierowniczej MSP, Nr sprawy TARR/Catering-BY/WM/2010

Toruńska Agencja Rozwoju Regionalnego S.A. ogłasza przetarg

  • Adres: 87-100 Toruń, ul. Kopernika 4
  • Województwo: kujawsko-pomorskie
  • Telefon/fax: tel. 056 6210421 w. 23, 25
  • Data zamieszczenia: 2010-10-27
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Toruńska Agencja Rozwoju Regionalnego S.A.
    ul. Kopernika 4 4
    87-100 Toruń, woj. kujawsko-pomorskie
    tel. 056 6210421 w. 23, 25
    REGON: 87030004000000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Spółka handlowa z udziałem podmiotów publicznych

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Usługa cateringowa dla uczestników szkoleń realizowanych w projekcie: Warsztaty menadżerskie - nowoczesna platforma edukacyjna kadry kierowniczej MSP, Nr sprawy TARR/Catering-BY/WM/2010
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest usługa cateringowa dla uczestników szkoleń realizowanych w ramach projektu szkoleniowego: Warsztaty menadżerskie - nowoczesna platforma edukacyjna kadry kierowniczej MSP. W skład usługi cateringowej (zestawu dla jednej osoby) wchodzą: 2 przerwy kawowe oraz lunch; I przerwa kawowa (15 minut): kawa, herbata, woda mineralna, ciastka kruche - wybór ciastek (minimum 4 rodzaje, np. wafelki w czekoladzie, rurki z nadzieniem, biszkopciki z galaretką lub inne propozycje z wyłączeniem ciastek drożdżowych) w ilości minimum 6 sztuk na osobę; II przerwa kawowa: (15 minut): kawa, herbata, kanapki (3 szt./os.) - dekoracyjne kanapeczki bankietowe, na pieczywie jasnym i ciemnym, przygotowane z minimum 4 składnikami, ciasto (2 porcje/os.) - ciasta porcjowane (minimum 2 rodzaje, np. sernik, torcik, szarlotka - z wyłączeniem ciast drożdżowych) w ilości co najmniej 70 g na osobę; Lunch (30 minut): zupa, drugie danie z surówką (wegetariańskie i niewegetariańskie zgodnie z zapotrzebowaniem zgłoszonym przez Zamawiającego), sok. Wykonawca zapewni obsługę kelnerską, zastawę szklaną, sztućce i bieliznę stołową oraz sprzątanie po wykonaniu usługi, w szczególności odbierze odpady konsumpcyjne. Posiłki należy dostarczyć na własny koszt w specjalistycznych termosach zapewniających utrzymanie odpowiedniej temperatury oraz jakości przewożonych posiłków. Posiłki muszą być wykonane z naturalnych produktów metodą tradycyjną. Nie można używać produktów typu instant (np. zupy w proszku itp.) oraz produktów gotowych (np. mrożone gołąbki, klopsy, zrazy itp.). Zamawiający nie pokrywa kosztów transportu i noclegów osób wykonujących zamówienie. Zamawiający zapewni Wykonawcy bezpłatny dostęp do: a) sali lub innej powierzchni na potrzeby zaplecza cateringowego (w przypadku braku wystarczającej ilości miejsca na zaplecze cateringowe, Wykonawca we własnym zakresie wygrodzi dodatkowe miejsce); b) zimnej bieżącej wody; c) gniazd 220 V. Terminy realizacji usługi: wtorek (14 spotkań), czwartek (12 spotkań), piątek (2 spotkania), sobota (2 spotkania) w godz. 10.00 - 14.00, w terminach uzgodnionych z Zamawiającym (zgodnie z harmonogramem szkoleń) w okresie od 30 listopada 2010 do 31 marca 2011 roku. Łączna liczba dni szkoleniowych: 30. Łączna maksymalna liczba zestawów: 620 (Zamawiający zastrzega, że ilość zestawów może ulec zmianie w przypadku zmiany liczby uczestników szkoleń. Wykonawca zostanie poinformowany o liczbie uczestników danego szkolenia najpóźniej na 2 dni przed ustalonym terminem szkolenia). Miejsce wykonania usługi: Hotel Focus, ul. Modrzewiowa 1, 85-631 Bydgoszcz
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553200009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Doświadczenie wykonawcy
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.bip.tarr.org.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach