Toruńska Agencja Rozwoju Regionalnego S.A. ogłasza przetarg
- Adres: 87-100 Toruń, ul. Kopernika 4
- Województwo: kujawsko-pomorskie
- Telefon/fax: tel. 056 6210421 w. 23, 25
- Data zamieszczenia: 2010-10-27
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Toruńska Agencja Rozwoju Regionalnego S.A.
ul. Kopernika 4 4
87-100 Toruń, woj. kujawsko-pomorskie
tel. 056 6210421 w. 23, 25
REGON: 87030004000000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Spółka handlowa z udziałem podmiotów publicznych
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Usługa cateringowa dla uczestników szkoleń realizowanych w projekcie: Warsztaty menadżerskie - nowoczesna platforma edukacyjna kadry kierowniczej MSP, Nr sprawy TARR/Catering-BY/WM/2010 - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest usługa cateringowa dla uczestników szkoleń realizowanych w ramach projektu szkoleniowego: Warsztaty menadżerskie - nowoczesna platforma edukacyjna kadry kierowniczej MSP. W skład usługi cateringowej (zestawu dla jednej osoby) wchodzą: 2 przerwy kawowe oraz lunch; I przerwa kawowa (15 minut): kawa, herbata, woda mineralna, ciastka kruche - wybór ciastek (minimum 4 rodzaje, np. wafelki w czekoladzie, rurki z nadzieniem, biszkopciki z galaretką lub inne propozycje z wyłączeniem ciastek drożdżowych) w ilości minimum 6 sztuk na osobę; II przerwa kawowa: (15 minut): kawa, herbata, kanapki (3 szt./os.) - dekoracyjne kanapeczki bankietowe, na pieczywie jasnym i ciemnym, przygotowane z minimum 4 składnikami, ciasto (2 porcje/os.) - ciasta porcjowane (minimum 2 rodzaje, np. sernik, torcik, szarlotka - z wyłączeniem ciast drożdżowych) w ilości co najmniej 70 g na osobę; Lunch (30 minut): zupa, drugie danie z surówką (wegetariańskie i niewegetariańskie zgodnie z zapotrzebowaniem zgłoszonym przez Zamawiającego), sok. Wykonawca zapewni obsługę kelnerską, zastawę szklaną, sztućce i bieliznę stołową oraz sprzątanie po wykonaniu usługi, w szczególności odbierze odpady konsumpcyjne. Posiłki należy dostarczyć na własny koszt w specjalistycznych termosach zapewniających utrzymanie odpowiedniej temperatury oraz jakości przewożonych posiłków. Posiłki muszą być wykonane z naturalnych produktów metodą tradycyjną. Nie można używać produktów typu instant (np. zupy w proszku itp.) oraz produktów gotowych (np. mrożone gołąbki, klopsy, zrazy itp.). Zamawiający nie pokrywa kosztów transportu i noclegów osób wykonujących zamówienie. Zamawiający zapewni Wykonawcy bezpłatny dostęp do: a) sali lub innej powierzchni na potrzeby zaplecza cateringowego (w przypadku braku wystarczającej ilości miejsca na zaplecze cateringowe, Wykonawca we własnym zakresie wygrodzi dodatkowe miejsce); b) zimnej bieżącej wody; c) gniazd 220 V. Terminy realizacji usługi: wtorek (14 spotkań), czwartek (12 spotkań), piątek (2 spotkania), sobota (2 spotkania) w godz. 10.00 - 14.00, w terminach uzgodnionych z Zamawiającym (zgodnie z harmonogramem szkoleń) w okresie od 30 listopada 2010 do 31 marca 2011 roku. Łączna liczba dni szkoleniowych: 30. Łączna maksymalna liczba zestawów: 620 (Zamawiający zastrzega, że ilość zestawów może ulec zmianie w przypadku zmiany liczby uczestników szkoleń. Wykonawca zostanie poinformowany o liczbie uczestników danego szkolenia najpóźniej na 2 dni przed ustalonym terminem szkolenia). Miejsce wykonania usługi: Hotel Focus, ul. Modrzewiowa 1, 85-631 Bydgoszcz - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553200009
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Doświadczenie wykonawcy
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.bip.tarr.org.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Przygotowania i dostawy całodziennego wyżywienia dla pacjentów Szpitala w Tucholi z uwzględnieniem diet i kaloryczności
Dodano: 2016-06-13 - PRZYGOTOWYWANIE I WYDAWANIE POSIŁKÓW - ZUS ODDZIAŁ W GDAŃSKU
Dodano: 2015-12-01 - Przygotowanie i dostawy całodziennego wyzywienia dla pacjentów Szpitala w Tucholi z uwzględnieniem diet i kaloryczności.
Dodano: 2015-06-26 - Dostawa posiłków dla pensjonariuszy Ośrodka Wsparcia w formie Dziennego Domu Pomocy Społecznej w Toruniu
Dodano: 2014-12-23 - Dostawa posiłków dla pensjonariuszy miejsc całodobowych okresowego pobytu w Ośrodku Wsparcia o zasięgu gminnym w Toruniu
Dodano: 2014-12-23 - Przygotowania i dostawy całodziennego wyżywienia dla pacjentów Szpitala w Tucholi z uwzględnieniem diet i kaloryczności.
Dodano: 2014-06-27 - Przygotowanie i dostawy całodziennego wyżywienia dla pacjentów Szpitala w Tucholi z uwzględnieniem diet i kaloryczności
Dodano: 2014-06-06 - Usługi cateringowe w ramach realizacji projektu Kierunek przyszłości - Inżynieria Biomedyczna
Dodano: 2014-05-06 - Usługi cateringowe w ramach realizacji projektu NOWA JAKOŚĆ W UTP w ramach Poddziałania 4.1.1 POKL Wzmocnienie potencjału dydaktycznego uczelni
Dodano: 2014-02-12 - Postępowanie o udzielenie zamówienie publicznego na usługę w postaci podawania oraz dostarczania posiłków w ramach całodziennego wyżywienia przez 7 dni w tygodniu dla maksymalnie 35 mieszkańców Domu Pomocy Społecznej w Toruniu
Dodano: 2014-01-08