Przetargi.pl
Usługa cateringowa dla uczestników studiów podyplomowych na Politechnice Śląskiej w Zabrzu. Oznaczenie sprawy: OZ/U/36/JC/11

Politechnika Śląska ogłasza przetarg

  • Adres: 44-100 Gliwice, ul. Akademicka 2A
  • Województwo: śląskie
  • Telefon/fax: tel. (032) 237 13 34, 2371335 , fax. 0322371334, 2372255, 2372660
  • Data zamieszczenia: 2011-09-29
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Politechnika Śląska
    ul. Akademicka 2A 2A
    44-100 Gliwice, woj. śląskie
    tel. (032) 237 13 34, 2371335, fax. 0322371334, 2372255, 2372660
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.polsl.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Uczelnia publiczna

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Usługa cateringowa dla uczestników studiów podyplomowych na Politechnice Śląskiej w Zabrzu. Oznaczenie sprawy: OZ/U/36/JC/11
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringu w trakcie studiów podyplomowych realizowanych przez Politechnikę Śląską na terenie miasta Zabrze w budynku nie posiadającym pomieszczenia kuchennego. Zamawiający zapewnia pomieszczenia, w których będą podawane posiłki oraz stoły i krzesła dla uczestników. Zamawiający w trakcie zamówienia przewiduje organizację 100 dni szkoleniowych w piątki, w soboty i w niedziele. W każdej grupie szkoleniowej będzie uczestniczyć od 20 do 30 osób. W jednym dniu szkoleniowym może uczestniczyć do 4 grup szkoleniowych, jednak łączna liczba osób uczestniczących w szkoleniach w jednym dniu nie przekroczy 110. Świadczenie usługi cateringowej będzie się odbywać sukcesywnie, w okresie obowiązywania umowy, w ramach organizowanych przez Zamawiającego szkoleń. W ramach przedmiotu zamówienia Wykonawca jest zobowiązany do: 1. przygotowania, dowozu i podania posiłków w dni, godziny i miejsce wskazane przez Zamawiającego w zapotrzebowaniu, 2.świadczenia usługi cateringowej wyłącznie przy użyciu produktów spełniających normy jakości produktów spożywczych, zgodnie z obowiązującymi przepisami w tym zakresie, 3. przestrzegania przepisów w zakresie przygotowania i przechowywania artykułów spożywczych (m. in. ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 o bezpieczeństwie żywności żywienia, t.j. Dz.U. z 2010r. nr 136 poz. 914 z pózn. zm.) 4. przygotowania stołów w sposób uzgodniony z Zamawiającym, 5. podawania posiłków na zastawie ceramicznej lub szklanej z użyciem sztućców metalowych, serwetek papierowych i /lub materiałowych, obrusów materiałowych, szklanek do napojów dostarczonych przez Wykonawcę, 6. estetycznego podania posiłków, 7. dostarczenia posiłków na 30 minut przed przerwą na posiłek wskazaną przez Zamawiającego, 8. zabrania naczyń oraz resztek produktów najpóźniej 30 minut po zakończeniu szkolenia i pozostawienie pomieszczenia udostępnionego do realizacji usługi w stanie, w jakim oddano je Wykonawcy do użytku. Zamawiający zastrzega sobie prawo kontroli jakości posiłków przez wskazanych przez siebie pracowników Zamawiającego. W razie stwierdzenia wad w realizacji usługi Zamawiający niezwłocznie zawiadomi o tym Wykonawcę. Wykonawca jest zobowiązany do usunięcia wad niezwłocznie po otrzymaniu zawiadomienia. 2. (CPV: 55.52.00.00-1 Usługi dostarczania posiłków) 3. Termin realizacji usługi: do 30 maja 2012 r. od dnia podpisania umowy lub do wyczerpania ceny umowy. 4. Wartość niniejszego zamówienia przekracza kwotę 14.000 EURO i nie przekracza kwoty 193 000 EURO
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 555200001
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.polsl.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach