Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie ogłasza przetarg
- Adres: 10-719 Olsztyn, ul. Oczapowskiego 2
- Województwo: warmińsko-mazurskie
- Telefon/fax: tel. 089 5233420 , fax. (089) 5233278
- Data zamieszczenia: 2013-05-06
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie
ul. Oczapowskiego 2 2
10-719 Olsztyn, woj. warmińsko-mazurskie
tel. 089 5233420, fax. (089) 5233278
REGON: 51088420500010 - Adres strony internetowej zamawiającego: uwm.edu.pl/zamowienia
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Uczelnia publiczna
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Usługa cateringową dla uczestników i wykładowców na potrzeby 5-dniowych warsztatów pt. Ochrona obszarów cennych przyrodniczo w ramach realizacji projektu pt. Kierunek zamawiany receptą na najlepszych ekspertów ochrony środowiska (Program Operacyjny Kapitał Ludzki, nr projektu: POKL.04.01.02-00-114/10), współfinansowanego przez Unię Europejską ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1.Przedmiotem zamówienia jest usługa cateringową dla uczestników i wykładowców na potrzeby 5-dniowych warsztatów pt. Ochrona obszarów cennych przyrodniczo w ramach realizacji projektu pt. Kierunek zamawiany receptą na najlepszych ekspertów ochrony środowiska (Program Operacyjny Kapitał Ludzki, nr projektu: POKL.04.01.02-00-114/10), współfinansowanego przez Unię Europejską ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego. 2.Miejscem świadczenia usługi jest: Katedra Gleboznawstwa i Ochrony Gleb, Plac Łódzki 3, 10-727 Olsztyn. 3.Przewidywany termin realizacji usługi: maj-czerwiec 2013 r. Dokładny termin zostanie określony na 14 dni przez realizacją usługi będącej przedmiotem niniejszego postępowania i przekazany Wykonawcy wraz z harmonogramem czasowym. 4.W ramach realizacji usługi będącej przedmiotem niniejszego postępowania, Wykonawca musi zapewnić dodatki do napojów tj.: cukier, cytrynę, mleko do kawy dla każdego uczestnika oraz przygotowanie stołu tj. obrus, naczynia szklane, serwetki a także obsługa na czas trwania warsztatów. 5.W ramach niniejszej usługi Wykonawca musi zapewnić następujące menu dla 24 uczestników (20 studentów i 4 wykładowców) tj.: 1.Dzień pierwszy: I przerwa: kawa, herbata - 0,4l na osobę soki owocowe - 0,2l na osobę woda - 0,2l na osobę owoce (banany, winogrona, jabłka, owoce sezonowe) - 250g na osobę II przerwa: kawa, herbata - 0,4l na osobę soki owocowe - 0,2l na osobę woda - 0,2l na osobę ciasto - 3 rodzaje po 150 g na osobę 2. Dzień drugi: I przerwa: kawa, herbata - 0,4l na osobę soki owocowe - 0,2l na osobę woda - 0,2l na osobę owoce (banany, winogrona, jabłka, owoce sezonowe) - 250g na osobę II przerwa: kawa, herbata - 0,4l na osobę soki owocowe - 0,2l na osobę woda - 0,2l na osobę ciasto - 3 rodzaje po 150 g na osobę 3. Dzień trzeci: I przerwa: kawa, herbata - 0,4l na osobę soki owocowe - 0,2l na osobę woda - 0,2l na osobę owoce (banany, winogrona, jabłka, owoce sezonowe) - 250g na osobę II przerwa: kawa, herbata - 0,4l na osobę soki owocowe - 0,2l na osobę woda - 0,2l na osobę ciasto - 3 rodzaje po 150 g na osobę - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 550000000
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.uwm.edu.pl/zamowienia
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Organizacja wizyty studyjnej dla członków Mobilnej Grupy Interdyscyplinarnej oraz Powiatowego Zespołu Koordynującego Współpracę w ramach realizacji projektu Schematom Stop! Wspólne działanie instytucji pomocy społecznej i instytucji rynku pracy - pilotaż
Dodano: 2015-07-15 - Świadczenie usług hotelarskich i restauracyjnych dla uczestników szkolenia w ramach projektu Traditional Food Network to improve the transfer of knowledge for innovation - TRAFOON realizowanego przez Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie
Dodano: 2015-05-06 - Usługa świadczenia obsługi konferencji naukowej promującej efekty projektu finansowanego z Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka pt. Wykorzystanie materiałów i konstrukcji inteligentnych do opracowania koncepcji i wykonania innowacyjnego systemu łożyskowania wirników mikroturbin energetycznych, zgodnie z umową nr 01.03.01-00-027/08, realizowanego przez Katedrę Mechaniki i Konstrukcji Maszyn Wydział Nauk Technicznych Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie
Dodano: 2015-03-19 - Zorganizowanie pobytu Zespołu Pieśni i Tańca Uniwersytetu Warmińsko-Mazurski w Olsztynie na warsztatach szkoleniowych
Dodano: 2015-02-18 - Świadczenie usług hotelowo - gastronomicznych na potrzeby konferencji naukowo - interdyscyplinarnej pt. Mobing w aspekcie ekonomicznym, prawnym i społecznym dla Katedry Ekonomii i Zarządzania Instytucjami Publicznymi i Katedra Prawa Pracy i Zabezpieczenia Społecznego Wydziału Prawa i Administracji Uniwersytetu Warmińsko-Mazurski w Olsztynie
Dodano: 2015-02-05 - Świadczenie usługi hotelowej i cateringowej wraz z wynajęciem sali konferencyjnej w ramach programu Lithuania-Poland-Russia Cross-border Co-operation Programme 2007-2013 realizowanego przez Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie
Dodano: 2014-10-28 - Kompleksowa organizacja uroczystej gali wręczenia nagród w konkursie EKO-LIDER Warmii i Mazur
Dodano: 2014-10-02 - Organizacja wizyty studyjnej dla pracowników Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie na potrzeby realizacji projektu pt. Rozwój systemu wsparcia komercjalizacji wiedzy i technologii oraz przedsiębiorczości akademickiej dla wzmocnienia innowacyjności gospodarki Warmii i Mazur w ramach Działania 2.3 - Organizacja Jesiennej Szkoły Ochrony i Komercjalizacji Własności Intelektualnej
Dodano: 2014-10-02 - Organizacja warsztatów obejmująca wynajem 2 sal szkoleniowych, nocleg i wyżywienie w ośrodku wczasowym
Dodano: 2014-09-17 - ZP29/2014 Zapewnienie bazy noclegowo-szkoleniowej celem organizacji przez Wojewódzką Stację Pogotowia Ratunkowego w Olsztynie w dniach 13-16 października 2014 r. XXIV Konferencji Związku Pracodawców Ratownictwa Medycznego SP ZOZ.
Dodano: 2014-09-05