Przetargi.pl
Usługa cateringową dla uczestników i wykładowców na potrzeby 5-dniowych warsztatów pt. Ochrona obszarów cennych przyrodniczo w ramach realizacji projektu pt. Kierunek zamawiany receptą na najlepszych ekspertów ochrony środowiska (Program Operacyjny Kapitał Ludzki, nr projektu: POKL.04.01.02-00-114/10), współfinansowanego przez Unię Europejską ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego

Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie ogłasza przetarg

  • Adres: 10-719 Olsztyn, ul. Oczapowskiego 2
  • Województwo: warmińsko-mazurskie
  • Telefon/fax: tel. 089 5233420 , fax. (089) 5233278
  • Data zamieszczenia: 2013-05-06
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie
    ul. Oczapowskiego 2 2
    10-719 Olsztyn, woj. warmińsko-mazurskie
    tel. 089 5233420, fax. (089) 5233278
    REGON: 51088420500010
  • Adres strony internetowej zamawiającego: uwm.edu.pl/zamowienia
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Uczelnia publiczna

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Usługa cateringową dla uczestników i wykładowców na potrzeby 5-dniowych warsztatów pt. Ochrona obszarów cennych przyrodniczo w ramach realizacji projektu pt. Kierunek zamawiany receptą na najlepszych ekspertów ochrony środowiska (Program Operacyjny Kapitał Ludzki, nr projektu: POKL.04.01.02-00-114/10), współfinansowanego przez Unię Europejską ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1.Przedmiotem zamówienia jest usługa cateringową dla uczestników i wykładowców na potrzeby 5-dniowych warsztatów pt. Ochrona obszarów cennych przyrodniczo w ramach realizacji projektu pt. Kierunek zamawiany receptą na najlepszych ekspertów ochrony środowiska (Program Operacyjny Kapitał Ludzki, nr projektu: POKL.04.01.02-00-114/10), współfinansowanego przez Unię Europejską ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego. 2.Miejscem świadczenia usługi jest: Katedra Gleboznawstwa i Ochrony Gleb, Plac Łódzki 3, 10-727 Olsztyn. 3.Przewidywany termin realizacji usługi: maj-czerwiec 2013 r. Dokładny termin zostanie określony na 14 dni przez realizacją usługi będącej przedmiotem niniejszego postępowania i przekazany Wykonawcy wraz z harmonogramem czasowym. 4.W ramach realizacji usługi będącej przedmiotem niniejszego postępowania, Wykonawca musi zapewnić dodatki do napojów tj.: cukier, cytrynę, mleko do kawy dla każdego uczestnika oraz przygotowanie stołu tj. obrus, naczynia szklane, serwetki a także obsługa na czas trwania warsztatów. 5.W ramach niniejszej usługi Wykonawca musi zapewnić następujące menu dla 24 uczestników (20 studentów i 4 wykładowców) tj.: 1.Dzień pierwszy: I przerwa: kawa, herbata - 0,4l na osobę soki owocowe - 0,2l na osobę woda - 0,2l na osobę owoce (banany, winogrona, jabłka, owoce sezonowe) - 250g na osobę II przerwa: kawa, herbata - 0,4l na osobę soki owocowe - 0,2l na osobę woda - 0,2l na osobę ciasto - 3 rodzaje po 150 g na osobę 2. Dzień drugi: I przerwa: kawa, herbata - 0,4l na osobę soki owocowe - 0,2l na osobę woda - 0,2l na osobę owoce (banany, winogrona, jabłka, owoce sezonowe) - 250g na osobę II przerwa: kawa, herbata - 0,4l na osobę soki owocowe - 0,2l na osobę woda - 0,2l na osobę ciasto - 3 rodzaje po 150 g na osobę 3. Dzień trzeci: I przerwa: kawa, herbata - 0,4l na osobę soki owocowe - 0,2l na osobę woda - 0,2l na osobę owoce (banany, winogrona, jabłka, owoce sezonowe) - 250g na osobę II przerwa: kawa, herbata - 0,4l na osobę soki owocowe - 0,2l na osobę woda - 0,2l na osobę ciasto - 3 rodzaje po 150 g na osobę
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 550000000
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.uwm.edu.pl/zamowienia
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach