Przetargi.pl
Usługa całodziennego wyżywienia pacjentów hospitalizowanych w szpitalu.

Ginekologiczno-Położniczy Szpital Kliniczny Uniwersytetu Medycznego im. Karola Marcinkowskiego w Poznaniu ogłasza przetarg

  • Adres: 60-535 Poznań, ul. Polna 33
  • Województwo: wielkopolskie
  • Telefon/fax: tel. 061 8419294 , fax. 061 8419620
  • Data zamieszczenia: 2012-11-27
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Ginekologiczno-Położniczy Szpital Kliniczny Uniwersytetu Medycznego im. Karola Marcinkowskiego w Poznaniu
    ul. Polna 33 33
    60-535 Poznań, woj. wielkopolskie
    tel. 061 8419294, fax. 061 8419620
    REGON: 00028884000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.gpsk.am.poznan.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Podmiot prawa publicznego

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Usługa całodziennego wyżywienia pacjentów hospitalizowanych w szpitalu.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest usługa całodziennego wyżywienia pacjentów hospitalizowanych w szpitalu. Zakres usługi obejmuje w szczególności przygotowanie z własnych produktów i dostarczenie całodziennego wyżywienia pacjentów hospitalizowanych w szpitalu przez 7 dni w tygodniu. Zamawiający szacuje średnią ilość posiłków na poziomie : a. Liczba śniadań - 29 840 b. Liczba obiadów - 35 200 c. Liczba kolacji - 34 040 Podstawowym założeniem są trzy posiłki dziennie. Ilość zamawianych posiłków dziennie uzależniona będzie od ilości pacjentów. Zestawy posiłków muszą zawierać zróżnicowane menu z uwzględnieniem wymogów zawartych w załączniku nr 1 do specyfikacji zawierającego między innymi wykaz wymaganych diet i ich charakterystykę, przykładowe jadłospisy diety podstawowej i diety lekkostrawnej. W sporządzaniu posiłków należy uwzględnić powszechnie stosowane diety w szpitalach zgodnie z wykazem wymaganych diet - załącznik nr 1 pkt. 3. Wykonawca zobowiązany będzie również do dostawy produktów takich jak herbata ekspresowa, cukier w kostkach, cukier oraz sucharki z cukrem i bez cukru wg zapotrzebowania Zamawiającego. Wykonawca zabezpiecza we własnym zakresie termosy typu Cambro oraz inne pojemniki do żywności np. do pieczywa. Wykonawca zobowiązany będzie do prowadzenia ewidencji wydawanych posiłków z podziałem na oddziały, potwierdzonej każdorazowo przez osobę upoważnioną przez Zamawiającego. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia i warunki jego realizacji zawiera załącznik nr 1 do specyfikacji stanowiący integralną jej część.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158942209
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 4 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający wymaga wniesienia wadium w kwocie: 5 000 zł , ( słownie: pięć tysięcy złotych).

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.gpsk.am.poznan.pl/dzp
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach