SPZOZ Państwowy Szpital dla Nerwowo i Psychicznie Chorych w Rybniku ogłasza przetarg
- Adres: 44-201 Rybnik, ul. Gliwicka 33
- Województwo: śląskie
- Telefon/fax: tel. 032 4328138 , fax. 032 4328169
- Data zamieszczenia: 2011-12-10
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: SPZOZ Państwowy Szpital dla Nerwowo i Psychicznie Chorych w Rybniku
ul. Gliwicka 33 33
44-201 Rybnik, woj. śląskie
tel. 032 4328138, fax. 032 4328169
REGON: 00029293600000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.psychiatria.com
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
TRANSPORT POSIŁKÓW DO ODDZIAŁÓW SZPITALNYCH - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1.Przedmiotem zamówienia jest: 1.1.TRANSPORT POSIŁKÓW DO ODDZIAŁÓW SZPITALNYCH:- pojazdem o ciężarze całkowitym nie przekraczającym 3,5 tony z Kuchni Centralnej na oddziały szpitalne przez wszystkie dni roku - wg harmonogramu stanowiącego załącznik nr 4 do SIWZ - wraz z OBSŁUGĄ (załadunek i wyładunek jest w gestii Wykonawcy) - wyszczególnienie trasy transportu wg załącznika nr 5 do SIWZ (jeden przebieg na rozwiezienie posiłków luz zwiezienie pojemników ok. 3 km) - nie przewiduje się wizji w terenie- wyszczególnienie rodzaju i ilości pojemników wg załącznika nr 6 do SIWZ- Zamawiający zapewnia szczelne opakowania transportowe.1.2.Środek transportu musi posiadać konstrukcję i wyposażenie odpowiednie do rodzaju przewożonych artykułów. Dopuszcza się środek transportu przystosowany do przewozu żywności jeżeli zostały wykonane zmiany konstrukcyjne oraz zainstalowano wyposażenie zapewniające ochronę przed zanieczyszczeniem i zachowaniem odpowiedniej jakości zdrowotnej artykułów, posiadający dwie komory z niezależnym wejściem: -komora pierwsza do transportu termosów z żywnością z kuchni centralnej na oddziały szpitalne posiadająca zabezpieczenia uniemożliwiające przemieszczanie pojemników z żywnością w trakcie transportu,- komora druga do transportu pustych termosów(brudnych)oraz pojemników na odpady pokonsumpcyjne z oddziałów szpitalnych do wyznaczonego pomieszczenia kuchni centralnej posiadająca zabezpieczenia uniemożliwiające przemieszczanie pojemników pustych w trakcie transportu1.3.Środek do transportu żywności musi być wyposażony w urządzenia służące do zapewnienia odpowiedniej temperatury wewnątrz komory ładunkowej środka transportu. Monitoring temperatury wewnątrz komory ładunkowej musi być prowadzony 2 razy dziennie i odnotowywany przez pracowników Wykonawcy w książce monitoringu kontroli temperatury.1.4.Dopuszcza się inną organizację transportu żywności, która zapewni rozdzielenie czynności transportu posiłków w oddziały i odbioru pustych(brudnych)termosów oraz pojemników na odpady pokonsumpcyjne (dwa pojazdy - jeden do rozwozu posiłków z kuchni centralnej na oddziały, drugi zwożący puste(brudne) pojemniki.1.5.Środki transportu muszą umożliwiać łatwe ich utrzymanie w czystości i porządku, a także dezynfekcji. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 555200001
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: 1. Wysokość wadium Każda oferta musi być zabezpieczona wadium w wysokości 2.700,00 PLN (dwa*tysiące*siedemset* PLN) na całość zamówienia.Wadium musi być wniesione najpóźniej przed terminem składania ofert.2. Formy wadium Wadium może być wniesione w następujących formach:- pieniądzu,- poręczeniach bankowych lub poręczeniach spółdzielczej kasy oszczędnościowo - kredytowej, z tym że poręczenie kasy jest zawsze poręczeniem pieniężnym,- gwarancjach bankowych,- gwarancjach ubezpieczeniowych,- poręczeniach udzielanych przez podmioty, o których mowa w art. 6b ust.5 pkt.2 ustawy z dnia 9 listopada 2000r. o utworzeniu Polskiej Agencji Rozwoju Przedsiębiorczości (Dz. U. Nr 109, poz. 1158 z późn. zm.).3. Miejsce złożenia Wadium wnoszone w pieniądzu należy wpłacić przelewem na rachunek bankowy Zamawiającego:PKO S.A. o/Rybnik 24 1240 4272 1111 0000 4835 2352 Wadium wnoszone w innej formie aniżeli pieniężna należy złożyć w kasie w siedzibie zamawiającego, ul. Gliwicka 33, pok. nr 9, czynnej w godz. 8.00 do 14.30 (przerwa od 10.00 - 12.00).
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.psychiatria.com
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- ROPS.PSO.3321.10.2016 - Świadczenie usług cateringowych na terenie miasta Katowice
Dodano: 2016-07-07 - Usługa cateringu - przygotowanie i dostawa całodziennego wyżywienia dla pacjentów szpitala z uwzględnieniem diet i kaloryczności (3)
Dodano: 2016-06-23 - Usługa kompleksowego żywienia pacjentów Wojewódzkiego Szpitala Chorób Płuc im. dr Alojzego Pawelca
Dodano: 2016-06-06 - Usługa cateringu - przygotowanie i dostawa całodziennego wyżywienia dla pacjentów szpitala z uwzględnieniem diet i kaloryczności (2)
Dodano: 2016-06-03 - Usługa cateringu
nr sprawy: DZP.381.12.2016.UG
Dodano: 2016-04-25 - PRZYGOTOWANIE ORAZ DOSTARCZANIE CAŁODZIENNEGO WYŻYWIENIA DLA PACJENTÓW SZPITALA CHORÓB PŁUC W ORZESZU Z UWZGLĘDNIENIEM DIET I KALORYCZNOŚCI
Dodano: 2016-04-15 - Usługa cateringu - przygotowanie i dostawa całodziennego wyżywienia dla pacjentów szpitala z uwzględnieniem diet i kaloryczności
Dodano: 2016-04-14 - Usługa cateringu nr DZP.381.10.2016.UG
Dodano: 2016-04-11 - Usługa cateringu
(nr postępowania DZP.381.8.2016.UG)
Dodano: 2016-03-23 - Usługa cateringu
Dodano: 2016-03-08