Przetargi.pl
Szkoła Podstawowa im. J.P II w Skarszewach , ul. Dworcowa 27, 83-250 Skarszewy

Szkoła Podstawowa nr 1 im. Jana Pawła II w Skarszewach ogłasza przetarg

  • Adres: 83-250 Skarszewy, Dworcowa 27
  • Województwo: pomorskie
  • Telefon/fax: tel. 585882517, 585882517 , fax. 58 5882517
  • Data zamieszczenia: 2020-09-09
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Szkoła Podstawowa nr 1 im. Jana Pawła II w Skarszewach
    Dworcowa 27 27
    83-250 Skarszewy, woj. pomorskie
    tel. 585882517, 585882517, fax. 58 5882517
    REGON: 191227340
  • Adres strony internetowej zamawiającego: https://pl-pl.facebook.com/pages/category/Elementary-School/Szko%C5%82a-Podstawowa-Nr-1-im-Jana-Paw%C5%82a-II-w-Skarszewach-104052163413457/

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Szkoła Podstawowa im. J.P II w Skarszewach , ul. Dworcowa 27, 83-250 Skarszewy
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej Szkoła Podstawowa im. J.P II w Skarszewach , ul. Dworcowa 27, 83-250 Skarszewy powiat Starogard Gd, woj. pomorskie. Dostawy odbywać się będą w okresie od 01.10.2020 r. do 31.07.2021 r. (wg potrzeb) Przedmiot zamówienia podzielony jest na 8 części: Część Nr 1. – różne produkty spożywcze, kod CPV 15.80.00.00-6 Część Nr 2. – warzywa i owoce, kod CPV 15.30.00.00-1 Część Nr 3. – mięso (świeże, nie mrożone), kod CPV 15.10.00.00-9 Część Nr 4. – mrożonki, kod CPV 15.89.60.00-5 Część Nr 5. – pieczywo, kod CPV 15.81.00.00-9 Część Nr 6. – nabiał, kod CPV 15.50.00.00-3 Część Nr 7. – warzywa i owoce, kod CPV 15.30.00.00-1 Część Nr 8. – mięso drobiowe, kod CPV 15.11.21.00-7 2. Szczegółowy wykaz asortymentu oraz wielkości zamówienia zamieszczony jest w załącznikach od Nr 2.1 do Nr 2.8 do SIWZ . Ilość asortymentu podana w załączniku stanowią przewidywane zapotrzebowanie na okres 10 miesięcy.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15800000-6
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie.
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Oświadczenie o posiadanej wiedzy i doświadczeniu w bezpieczeństwie żywności.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach