Przetargi.pl
Świadczenie usługi hotelowo - restauracyjnej dla uczestników XXI Międzynarodowej Konferencji Naukowej nt. „Wielowymiarowość edukacji XXI wieku”.

Uniwersytet Przyrodniczo-Humanistyczny w Siedlcach ogłasza przetarg

  • Adres: 08-110 Siedlce, Konarskiego 2
  • Województwo: mazowieckie
  • Telefon/fax: tel. 256431956
  • Data zamieszczenia: 2023-03-09
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Uniwersytet Przyrodniczo-Humanistyczny w Siedlcach
    Konarskiego 2
    08-110 Siedlce, woj. mazowieckie
    tel. 256431956
    REGON: 000001471
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.uph.edu.pl

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Świadczenie usługi hotelowo - restauracyjnej dla uczestników XXI Międzynarodowej Konferencji Naukowej nt. „Wielowymiarowość edukacji XXI wieku”.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiot zamówienia obejmuje świadczenie usług hotelowo-restauracyjnych oraz usługi wynajmu sali dla uczestników XXI Międzynarodowej Konferencji Naukowej nt. „Wielowymiarowość edukacji XXI wieku”, odbywającej się w dniach 04-06.06.2023r., dla planowanej ilości 100 osób. Wykonawca w ramach zamówienia zapewni:1) nocleg;2) wyżywienie;3) ubezpieczenie.1. Wymagania Zamawiającego:1) Ośrodek, w którym odbędzie się konferencja winien być usytuowany poza Siedlcami (w odległości do 30 km od siedziby Zamawiającego, tj. ul. Konarskiego 2, Siedlce).2) Ośrodek ma posiadać historyczny i artystyczny charakter.3) Ośrodek ma posiadać doświadczenie w organizacji międzynarodowych konferencji naukowych.4) Ośrodek winien zapewnić bezpłatny parking dla uczestników przyjeżdżających własnymi środkami komunikacji. 5) Ośrodek winien dysponować miejscem i terenem do zajęć plenerowych oraz organizacji ogniska lub grilla.6) Ośrodek świadczący usługi winien posiadać salę konferencyjną mieszczącą jednorazowo 100 osób, co najmniej 2 sale mieszczące jednorazowo co najmniej 50 osób oraz salę koncertową z fortepianem.7) Sale konferencyjne winny być wyposażone w stoły i krzesło dla każdego uczestnika konferencji oraz w sprzęt audiowizualny: rzutnik, laptop i ekran. Możliwość udziału w konferencji on-line.8) Zamawiający nie określa stopnia skategoryzowania hotelu, w którym będzie odbywała się konferencja, przy czym pokoje dla uczestników konferencji powinny być wyposażone w łazienkę (ręcznik, środki higieniczne), telewizor i WiFi. 2. Usługi hotelarskie dla planowanej ilości 100 osób:Noclegi od 04/05.06.2023 do 05/06.06.2023, pokoje wyposażone w łazienkę (ręcznik, środki higieniczne), TV, WiFi.3. Usługi restauracyjne dla planowanej ilości 100 osób - standard menu:1) 04.06.2023 (niedziela):- Kolacja: stół szwedzki: danie gorące, wędlina, ser żółty, warzywa, owoce, jajka, masło, dżem, jogurty, pieczywo, kawa, herbata, sok, woda.2) 05.06.2023 (poniedziałek):- Śniadanie: stół szwedzki: 2 dania na ciepło, wędlina, ser żółty, warzywa, owoce, jajka, masło, dżem, jogurty, pieczywo, kawa, herbata, sok, woda.- Obiad: zupa, danie drugie mięsne i bezmięsne, zestaw surówek, kompot, deser: lody lub ciasto.- Kolacja uroczysta: dwa dania na ciepło do wyboru mięsne i bezmięsne, 6 przystawek, dodatki bez limitu: napoje ciepłe kawa i herbata, napoje zimne gazowane, soki, woda, pieczywo, ciasto domowe.- Przerwy kawowe: kawa, herbata, woda, ciasto domowe.3) 06.06.2023 (wtorek):- Śniadanie: stół szwedzki: 2 dania na ciepło, wędlina, ser żółty, warzywa, owoce, jajka, masło, dżem, jogurty, pieczywo, kawa, herbata, sok, woda.- Obiad: zupa, danie drugie mięsne i bezmięsne, zestaw surówek, kompot, deser: lody lub ciasto.- Przerwy kawowe: kawa, herbata, woda, ciasto domowe.4. Usługa rozpoczyna się 4 czerwca 2023 r. około godz. 17.00 przyjazdem uczestników konferencji i kolacją a kończy w dniu 6 czerwca 2023 r. obiadem o godzinie 14.00.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 80500000-9
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający uzna warunek za spełniony, jeżeli Wykonawca wykaże, że w okresie ostatnich 3 lat przed terminem składania ofert przeprowadził co najmniej 3 usługi hotelowo-restauracyjne o wartości min 15 000 zł brutto każda wraz z podaniem rodzaju, wartości, daty, miejsca wykonania i podmiotów, na rzecz których usługa ta została wykonana, z załączeniem dowodów, określających czy ta usługa została wykonana należycie.
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą: 2023-03-17

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach