Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie ogłasza przetarg
- Adres: 10-719 Olsztyn, ul. Oczapowskiego 2
- Województwo: warmińsko-mazurskie
- Telefon/fax: tel. 089 5233420 , fax. (089) 5233278
- Data zamieszczenia: 2011-08-29
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie
ul. Oczapowskiego 2 2
10-719 Olsztyn, woj. warmińsko-mazurskie
tel. 089 5233420, fax. (089) 5233278
REGON: 51088420500010 - Adres strony internetowej zamawiającego: uwm.edu.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Uczelnia publiczna
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Świadczenie usługi hotelowej i gastronomicznej wraz z organizacją konferencji naukowo-dydaktycznej na potrzeby Katedry Polityki Społecznej Wydziału Nauk Ekonomicznych Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Noclegi: Zamawiający wymaga zapewnienia 20 pokoi jednoosobowych oraz 4 pokoi dwuosobowych wraz ze śniadaniem dla zakwaterowanych osób. Konferencja: Zamawiający wymaga zapewnienia sali konferencyjnej na co najmniej 45 osób. Sala konferencyjna musi być wyposażona w rzutnik multimedialny. Wykonawca musi także zapewnić możliwość korzystania z notebooka do obsługi rzutnika. W trakcie trwania konferencji Wykonawca zorganizuje trzy przerwy kawowe ( kawa, herbata, woda, ciasteczka). W dniu 22.09.2011r. odbędą się dwie przerwy kawowe dla 45 osób, w godzinach 11.30 - 12.00 oraz 17.00 - 17.30. W dniu 23.09.2011r. odbędzie się jedna przerwa kawowa dla 40 osób, w godzinach 11.00 - 11:30 oraz 17.00 - 17.30. Obiady: W dniu 22.09.2011r. obiad dla 45 osób, menu: Zupa - Krem z pomidorów w aromacie bazylii. Danie główne - Kotleciki wieprzowe w sosie chilli podane z ryżem i karmelizowaną marchewką. Deser - Krem kokosowy z płatkami gorzkiej czekolady, Woda mineralna. W dniu 23.09.2011r. obiad dla 40 osób, menu: Zupa - Krem jarzynowy z prażonymi migdałami Danie główne - Medaliony z łososia z sosem maślano-cytrynowym podane z mixem warzywnym i ziemniakami Deser - Ciasto domowe z sosem czekoladowym, Woda mineralna Uroczysta kolacja bankietowa dla 45 osób w dniu 22.09.2011 r. od godziny 19.30, w trakcie trwania kolacji Zamawiający wymaga zapewnienia oprawy muzycznej przez DJ. Menu: Dania serwowane: Delikatna zupa z podgrzybków Płatki polędwiczki wieprzowej w sosie musztardowo-miodowym podane z pieczonymi ziemniakami i duetem fasolki szparagowej Sernik japoński z frużeliną jagodową Do kolacji Zamawiający wymaga podania uczestnikom wina (przewidywana ilość - 15 butelek) Zimne przekąski podane na półmiskach Mix tortilli (z kurczakiem i tuńczykiem) Wybór pasztetów polskich Karkówka w otulinie majeranku Rolada drobiowa Terrina z ryb morskich Śledź w dwóch smakach Sałatka grecka z serem feta Pomidory z serem mozzarella skropione emulsją balsamiczną Sałatka cesarska z grillowanym kurczakiem i grzankami ziołowymi Ok. 22:00 Barszcz czerwony z kołdunami Desery i napoje Owoce i ciasta Woda z cytryną bez limitu Soki owocowe 0,6 l osoba Kawa i herbata Sposób wykonania zamówienia : Szacowana liczba uczestników - około 45. Ostateczną liczbę zaproszonych gości, Zamawiający przekaże Wykonawcy na 7 dni przed terminem wykonania usługi. Wykonawca musi zapewnić ochronę posiłków tj. niedopuszczalnym jest aby posiłki były wydawane osobom spoza grona zaproszonych gości. W przypadku, gdy odległość miejsca świadczenia usługi od Dworca Głównego PKP w Olsztynie wynosi więcej niż 1,5 km., Wykonawca zobowiązuje się do transportu uczestników na własny koszt. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 550000000
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Nie dotyczy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.uwm.edu.pl/zamowienia/
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Organizacja wizyty studyjnej dla członków Mobilnej Grupy Interdyscyplinarnej oraz Powiatowego Zespołu Koordynującego Współpracę w ramach realizacji projektu Schematom Stop! Wspólne działanie instytucji pomocy społecznej i instytucji rynku pracy - pilotaż
Dodano: 2015-07-15 - Świadczenie usług hotelarskich i restauracyjnych dla uczestników szkolenia w ramach projektu Traditional Food Network to improve the transfer of knowledge for innovation - TRAFOON realizowanego przez Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie
Dodano: 2015-05-06 - Usługa świadczenia obsługi konferencji naukowej promującej efekty projektu finansowanego z Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka pt. Wykorzystanie materiałów i konstrukcji inteligentnych do opracowania koncepcji i wykonania innowacyjnego systemu łożyskowania wirników mikroturbin energetycznych, zgodnie z umową nr 01.03.01-00-027/08, realizowanego przez Katedrę Mechaniki i Konstrukcji Maszyn Wydział Nauk Technicznych Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie
Dodano: 2015-03-19 - Zorganizowanie pobytu Zespołu Pieśni i Tańca Uniwersytetu Warmińsko-Mazurski w Olsztynie na warsztatach szkoleniowych
Dodano: 2015-02-18 - Świadczenie usług hotelowo - gastronomicznych na potrzeby konferencji naukowo - interdyscyplinarnej pt. Mobing w aspekcie ekonomicznym, prawnym i społecznym dla Katedry Ekonomii i Zarządzania Instytucjami Publicznymi i Katedra Prawa Pracy i Zabezpieczenia Społecznego Wydziału Prawa i Administracji Uniwersytetu Warmińsko-Mazurski w Olsztynie
Dodano: 2015-02-05 - Świadczenie usługi hotelowej i cateringowej wraz z wynajęciem sali konferencyjnej w ramach programu Lithuania-Poland-Russia Cross-border Co-operation Programme 2007-2013 realizowanego przez Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie
Dodano: 2014-10-28 - Kompleksowa organizacja uroczystej gali wręczenia nagród w konkursie EKO-LIDER Warmii i Mazur
Dodano: 2014-10-02 - Organizacja wizyty studyjnej dla pracowników Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie na potrzeby realizacji projektu pt. Rozwój systemu wsparcia komercjalizacji wiedzy i technologii oraz przedsiębiorczości akademickiej dla wzmocnienia innowacyjności gospodarki Warmii i Mazur w ramach Działania 2.3 - Organizacja Jesiennej Szkoły Ochrony i Komercjalizacji Własności Intelektualnej
Dodano: 2014-10-02 - Organizacja warsztatów obejmująca wynajem 2 sal szkoleniowych, nocleg i wyżywienie w ośrodku wczasowym
Dodano: 2014-09-17 - ZP29/2014 Zapewnienie bazy noclegowo-szkoleniowej celem organizacji przez Wojewódzką Stację Pogotowia Ratunkowego w Olsztynie w dniach 13-16 października 2014 r. XXIV Konferencji Związku Pracodawców Ratownictwa Medycznego SP ZOZ.
Dodano: 2014-09-05