Przetargi.pl
Świadczenie usługi hotelowej

Izba Celna w Białej Podlaskiej ogłasza przetarg

  • Adres: 21-500 Biała Podlaska, ul. Celników Polskich 21
  • Województwo: lubelskie
  • Telefon/fax: tel. 83 344 98 33 , fax. 83 342 76 73
  • Data zamieszczenia: 2013-03-18
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Izba Celna w Białej Podlaskiej
    ul. Celników Polskich 21 21
    21-500 Biała Podlaska, woj. lubelskie
    tel. 83 344 98 33, fax. 83 342 76 73
    REGON: 00014379700000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.bialapodlaska.uc.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja rządowa terenowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Świadczenie usługi hotelowej
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie na rzecz Zamawiającego usługi hotelowej i restauracyjnej oraz najem sali szkoleniowej, na potrzeby szkoleniowe funkcjonariuszy celnych Izby Celnej w Białej Podlaskiej. 2. Liczbę uczestników określa szczegółowo harmonogram zamieszczony w pkt 5, Załącznika nr 1 do SIWZ. 3. Miejsce świadczenie przedmiotu zamówienia: ośrodek, pensjonat, zajazd, hotel, położony w Białej Podlaskiej lub w odległości od granic miasta nie większej niż 30 km. 4. Zamówienie obejmuje: 1) Usługę hotelową. a) zakwaterowanie uczestników w pokojach 1,2 i 3 osobowych z centralnym ogrzewaniem, łazienką w pokoju oraz ze stałym dostępem do ciepłej wody. Uczestnicy będą zakwaterowani w obiekcie (lub w kilku obiektach połączonych ze sobą ciągami komunikacyjnymi bez konieczności wychodzenia na zewnątrz), w którym odbędzie się szkolenie. Zamawiający zastrzega sobie prawo do rozliczenia noclegów na podstawie faktycznego wykorzystania miejsc hotelowych, b) bezpłatny, strzeżony lub monitorowany parking dla minimum 30 samochodów osobowych. 2) Udostępnienie sali szkoleniowej. Sala szkoleniowa winna posiadać: a) oznakowane zaplecze sanitarne (oddzielnie dla kobiet i mężczyzn) rozmieszczone w tym samym budynku co sale szkoleniowe i na tym samym poziomie, b) regulowaną klimatyzację i ogrzewanie o wydajności dostosowanej do planowanej liczby uczestników szkolenia, c) posiadać oświetlenie strefowe, tj. umożliwiające włączanie i wyłączanie źródeł światła oddzielnie przed ekranem i nad powierzchnią zajmowaną przez uczestników szkolenia, d) posiadać możliwość zaciemnienia sali, e) posiadać odpowiednie nagłośnienie, f) projektor multimedialny, g) ekran przeznaczony do prezentacji materiałów multimedialnych wyświetlanych z projektora, h) laptop prezentacyjny, wskaźnik laserowy koloru zielonego lub czerwonego do prezentacji ze zdalnym sterowaniem za pomocą urządzenia wyposażonego w złącze USB, i) tablicę typu flipchart, j) papier i pisaki do tablicy typu flipchart, k) posiadać opiekę osoby w zakresie m.in. zasilania elektrycznego, obsługi projektora, w tym podłączania komputerów przenośnych uczestników do projektora, l) znajdować się blisko szatni, którą Wykonawca musi udostępnić dla uczestników szkolenia nie zakwaterowanych w hotelu. 3) Całodzienne wyżywienie. Wyżywienie (śniadanie, obiad i kolacja) wydawane jednocześnie (w jednej turze bez podziału na godziny spożywania). Zamawiający nie dopuszcza konsumpcji przy wykorzystaniu zastawy i sztućców jednorazowych. Opis posiłków: a) śniadania - w formie bufetu: minimum 2 dania gorące, wybór pieczywa, wędlin, serów, dżemów, warzyw, owoców, płatków śniadaniowych, jogurtów, sok owocowy - 2 rodzaje uzupełniane w razie potrzeby, gorąca kawa i herbata (co najmniej 4 rodzajów herbat w torebkach), mleko, cukier, cytryna; b) przerwa kawowa - każda przerwa musi obejmować minimum: gorącą kawę i herbatę (co najmniej 4 rodzajów herbat w torebkach), mleko, cukier, cytrynę, woda mineralna gazowana i niegazowana bez limitów (w buteleczkach max. 0,5 l.), zestaw wyrobów cukierniczych składający się z minimum 4 rodzajów ciasteczek; c) obiad - składający się przynajmniej z: zupy - min. 300 g/os., dania głównego i kompotu, d) kolacja - w formie bufetu, menu składające się z dania na ciepło, 3 przystawek na zimno, w tym co najmniej jedna mięsna, wybór serów i wędlin, sałatki i surówki, pieczywo (3 rodzaje), masło, napoje nielimitowane: herbata (4 rodzaje), soki (2 rodzaje bez limitów)
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 551100004
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie żąda od Wykonawców wniesienia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.bialapodlaska.uc.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach