Przetargi.pl
Świadczenie usługi hotelarsko-gastronomicznej wraz z wynajmem sali konferencyjnej w ramach projektu Pn. Projekt pilotażowy w zakresie doskonalenia metod chowu i hodowli jesiotra ostronosego oraz eksperymentalnych zarybień, realizowanej w ramach Programu Operacyjnego Zrównoważony rozwój sektora rybołówstwa i nadbrzeżnych obszarów rybackich 2007-2013 z pomocy finansowej pochodzącej z publicznych środków krajowych oraz Europejskiego Funduszu Rybackiego (Nr umowy 00005-61724-OR1400003_10_11).

Instytut Rybactwa Śródlądowego im. Stanisława Sakowicza ogłasza przetarg

  • Adres: 10-719 Olsztyn-Kortowo, ul. Oczapowskiego 10
  • Województwo: warmińsko-mazurskie
  • Telefon/fax: tel. 089 5240171 w. 60; 5241060 , fax. 089 5240505
  • Data zamieszczenia: 2014-02-19
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Instytut Rybactwa Śródlądowego im. Stanisława Sakowicza
    ul. Oczapowskiego 10 10
    10-719 Olsztyn-Kortowo, woj. warmińsko-mazurskie
    tel. 089 5240171 w. 60; 5241060, fax. 089 5240505
    REGON: 00008019219000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.infish.com.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: instytut badawczy

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Świadczenie usługi hotelarsko-gastronomicznej wraz z wynajmem sali konferencyjnej w ramach projektu Pn. Projekt pilotażowy w zakresie doskonalenia metod chowu i hodowli jesiotra ostronosego oraz eksperymentalnych zarybień, realizowanej w ramach Programu Operacyjnego Zrównoważony rozwój sektora rybołówstwa i nadbrzeżnych obszarów rybackich 2007-2013 z pomocy finansowej pochodzącej z publicznych środków krajowych oraz Europejskiego Funduszu Rybackiego (Nr umowy 00005-61724-OR1400003_10_11).
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Termin planowanej konferencji i czas pobytu uczestników: od 08-04-2014 (od godziny 15:00) do 11-04-2014 (do godziny 11:00 po śniadaniu). Planowana liczba uczestników konferencji: 75 osób. Wymogi dotyczące obiektu: Obiekt położony nad jeziorem w odległości nie większej niż 30 km od Zakładu Hodowli Ryb Jesiotrowatych IRS w Pieczarkach (Pieczarki 50, 11-610 Pozezdrze) - odległość oznacza trasę dojazdu drogami publicznymi, mierzona za pomocą dowolnego portalu internetowego umożliwiającego pomiar: targeo.pl, zumi.pl lub podobnych. Standard zakwaterowania: hotele, pensjonaty, centra szkoleniowo-wypoczynkowe (spełniające standardy obiektów dwugwiazdkowych według Rozporządzenia Ministra Gospodarki i Pracy z dnia 19 sierpnia 2004 roku w sprawie obiektów hotelarskich i innych obiektów, w których świadczone są usługi hotelarskie (Dz. U. z 2006 roku Nr 22, poz. 169) oraz jednocześnie spełniające następujące wymagania hoteli 3-gwiazdkowych: bezprzewodowy dostęp do Internetu w pokojach, usługi estauracyjne w obiekcie. Obiekt musi być nowy lub po generalnym remoncie obiektu wykonanym nie wcześniej niż 10 lat przed terminem składania ofert. Zapewnienie usługi hotelowej: 3 doby hotelowe w pokojach spełniających następujące wymagania: zapewnienie pokoi dla 75 osób w pokojach jedno- lub dwuosobowych, w tym minimum 20 pokoi jednoosobowych (zamawiający dopuszcza pokoje dwuosobowe do pojedynczego wykorzystania). Pozostałe pokoje dwuosobowe z dwoma osobnymi łóżkami. Minimalne wyposażenie pokojów w cenie oferty: 1) łazienka, 2) pokoje dwuosobowe z pojedynczymi łóżkami, 3) pościel z ręcznikami w standardzie, 4) bezprzewodowy Internet w pokoju. W ramach świadczonej usługi gastronomicznej Wykonawca zapewni: Trzy śniadania w dniach 09.04, 10.04. i 11.04.2014 - standard, w formie bufetu, propozycja menu załączona do oferty. Trzy obiady serwowane do stolika w dniach 08.04., 09.04. i 10.04.2014 - 3 propozycje menu przedstawione przez oferenta, dołączone do oferty cenowej. Każda propozycja musi obejmować obiad 2-daniowy, deser, napoje: soki, woda gazowana oraz niegazowana. Obiad w dniu 08.04.2014 r. wydawany do godziny 20:00. Kolacja grillowa w formie bufetu szwedzkiego w dniu 09.04.2014 - 2 propozycje menu przedstawione przez oferenta, dołączone do oferty cenowej, z których zamawiający wybierze jedną. Uroczysta kolacja serwowana do stolika w dniu 10.04.2014 - 2 propozycje menu przedstawione przez oferenta, dołączone do oferty cenowej, z których zamawiający wybierze jedną. Każda propozycja musi zawierać minimum: dwa dania główne na ciepło, sałatki (minimum 2 rodzaje), minimum po 2 przystawki na zimno i na ciepło, owoce, deser, pieczywo, napoje ciepłe i zimne, 1 lampkę wina na osobę. Serwis kawowy bez ograniczeń w dniach 09.04. i 10.04.2014 w godzinach trwania konferencji tj. 09.04.2014 od godz. 9:00 do godz. 18:00 oraz 10.04.2014 od godz. 9:00 do 14:00- serwis obejmujący minimum kawę, herbatę, wodę mineralną, soki, bufet cukierniczy (ciasta i/lub ciastka). Zamawiający nie dopuszcza używania naczyń i sztućców jednorazowych. Zapewnienie sali konferencyjnej w dniu 09.04.2014 od godz. 9:00 do godz. 18:00 oraz 10.04.2014 od godz. 9:00 do 14:00. Zapewnienie miejsc siedzących dla 75 osób, sposób ustawienia: teatralne; Wyposażenie sali konferencyjnej: klimatyzacja, projektor multimedialny kompatybilny z laptopem (komputerem) oraz ekran do wyświetlania obrazu z projektora (obraz na ekranie widoczny dla każdego uczestnika, z każdego miejsca sali), laptop (komputer) z odpowiednim oprogramowaniem umożliwiającym odczyt plików prezentacji multimedialnych oraz łączenie się z siecią Internet i wyświetlanie stron www, 1 mikrofon na statywie, 1 mikrofon bezprzewodowy, nagłośnienie sali, zaciemnienie sali. Sala musi posiadać techniczną możliwość zainstalowania sprzętu do tłumaczenia symultanicznego w trakcie konferencji ora sprzętu nagłaśniającego ze słuchawkami. Wewnątrz sali zostanie zapewnione miejsce na kabinę tłumaczy, Na jeden dzień przed rozpoczęciem konferencji wykonawca udostępni salę firmie wykonującej tłumaczenie konferencji w celu instalacji niezbędnego sprzętu. Bezpłatny parking dla uczestników wliczony w cenę oferty. Szczegółowe określenie przedmiotu zamówienia zawarte jest w dokumencie Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia, który jest Załącznikiem nr 2 do SIWZ.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 551000001
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.infish.com.pl/przetargi
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach