Przetargi.pl
Świadczenie usługi hotelarsko - gastronomicznej dla uczestników szkolenia pn.: Przygotowanie personelu obsługi naziemnej i utrzymania ruchu w Porcie Lotniczym Zielona Góra w Babimoście

Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa w Sulechowie ogłasza przetarg

  • Adres: 66-100 Sulechów, ul. Armii Krajowej 51
  • Województwo: lubuskie
  • Telefon/fax: tel. 068 3528300 , fax. 068 3528303
  • Data zamieszczenia: 2013-06-27
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa w Sulechowie
    ul. Armii Krajowej 51 51
    66-100 Sulechów, woj. lubuskie
    tel. 068 3528300, fax. 068 3528303
    REGON: 97075188000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.pwsz.sulechow.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Uczelnia publiczna

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Świadczenie usługi hotelarsko - gastronomicznej dla uczestników szkolenia pn.: Przygotowanie personelu obsługi naziemnej i utrzymania ruchu w Porcie Lotniczym Zielona Góra w Babimoście
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi hotelarsko - gastronomicznej w związku z organizacją praktyk dla uczestników szkolenia przygotowanie personelu obsługi naziemnej i utrzymania ruchu w porcie lotniczym, realizowanym w ramach projektu Przygotowanie personelu obsługi naziemnej i utrzymania ruchu w Porcie Lotniczym Zielona Góra w Babimoście, współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego, w Państwowej Wyższej Szkole Zawodowej w Sulechowie. 2. Wykonawca zapewni noclegi i pełne wyżywienie w obiekcie hotelarsko - gastronomicznym, zlokalizowanym w Poznaniu lub jego okolicy. 3. Miejsce świadczenia usługi powinno spełniać wymogi dotyczące bezpieczeństwa, ochrony przeciwpożarowej, warunków higieniczno-sanitarnych. 4. Ilość uczestników praktyk: 32 osoby w 16 osobowych grupach zmieniających się co tydzień. 5. Usługa hotelowa i gastronomiczna, zakwaterowanie i wyżywienie uczestników winny odbywać się w jednym obiekcie.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 550000000
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie żąda wniesienia wadium.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.1. Kryteria oceny ofert: czas dojazdu do portu lotniczego Poznań Ławica
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.pwsz.sulechow.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach