Przetargi.pl
Świadczenie usługi hotelarskiej, restauracyjnej i transportowej dla 30 osób, podczas trzydniowego seminarium szkoleniowego dla powiatowych centrów pomocy rodzinie.

Regionalne Centrum Polityki Społecznej w Łodzi ogłasza przetarg

  • Adres: 91-302 Łódź, ul. Snycerska 8
  • Województwo: łódzkie
  • Telefon/fax: tel. 0-42 203 48 00 , fax. 0-42 203 48 17
  • Data zamieszczenia: 2012-10-23
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Regionalne Centrum Polityki Społecznej w Łodzi
    ul. Snycerska 8 8
    91-302 Łódź, woj. łódzkie
    tel. 0-42 203 48 00, fax. 0-42 203 48 17
    REGON: 47207753400000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Świadczenie usługi hotelarskiej, restauracyjnej i transportowej dla 30 osób, podczas trzydniowego seminarium szkoleniowego dla powiatowych centrów pomocy rodzinie.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Zapewnienie na terenie hotelu sali wykładowej: pierwszego dnia dwóch sal po 15 osób w jednej, drugiego dnia jednej sali dla 30 uczestników (wraz ze sprzętem multimedialnym, tablicą flipchart z mazakami). Sale powinny spełniać wymogi bezpieczeństwa i higieny pracy, posiadać wydajny i sprawny system grzewczy, wentylacyjny lub klimatyzację. 2. Zapewnienie dwóch noclegów dla 30 osób w pokojach o standardzie odpowiadającym pokojom w hotelu 3-gwiazdkowym z łazienką, 1 -osobowych/przeznaczonych do wykorzystania przez 1 osobę. 3. Zapewnienie przerw kawowych dla 30 osób w ciągu 2 dni w systemie ciągłym (kawa, herbata, soki, woda mineralna, cytryna, śmietanka, cukier, kruche ciasteczka). 4. Zapewnienie 2 śniadań dla 30 osób w formie szwedzkiego stołu, uwzględniających przynajmniej 1 ciepłe danie - w tym co najmniej, w przeliczeniu na jedną osobę: jajecznica - 150 g, parówki - 100 g, plastry sera żółtego i wędliny, plastry pomidorów, ogórków, ketchup, majonez, masło, dżem, kawa, herbata, cytryna, cukier, śmietanka, sok pomarańczowy bez ograniczeń. Wraz z zapewnieniem dekoracji bufetu szwedzkiego oraz stołów. 5. Zapewnienie 2 obiadów dla 30 osób w formie bufetu szwedzkiego, uwzględniających dwudaniowy obiad z deserem oraz ciepłymi napojami, w tym co najmniej, w przeliczeniu na jedną osobę: pierwsze danie - zupa - 300 ml, danie główne - mięso różne - 150 g, ziemniaki/kulki ziemniaczane/ryż/makaron/kasza - 200 g, gotowane jarzyny 150 g, bukiet surówek - 150 g, deser - ciasto/owoce/lody - 150 g. Kawa, herbata, cytryna, cukier, śmietanka bez ograniczeń. Wraz z zapewnieniem obsługi kelnerskiej przy bufecie szwedzkim oraz dekoracji bufetu szwedzkiego oraz stołów. 6. Zapewnienie 2 uroczystych kolacji dla 30 osób, obejmujących podane przez obsługę kelnerską co najmniej 2 ciepłe dania oraz zimny bufet szwedzki (platery wędlin/pieczeni, deski serów, sałatki koktajlowe, tradycyjne, pieczywo, masło itp.), ciepłe i zimne napoje - ciepłe - kawa herbata, cukier, śmietanka, cytryna, zimne - do wyboru przez Zamawiającego. Dwa ciepłe dania, mogą być w formie różnego rodzaju mięsa oraz dodatków ziemniaki/kulki ziemniaczane/frytki, gotowane jarzyny - 250 g/os., ciepłe dania powinny być rozłożone w czasie, tak by pierwszy ciepły posiłek podać o 20:00 a drugi ciepły posiłek podać po godz. 22:00. Organizacja uroczystej kolacji powinna uwzględniać dekorację bufetu szwedzkiego i stołów oraz stworzenie warunków umożliwiających integrację uczestników poprzez ustawienie stołów oraz stworzenie oprawy muzycznej. 7. Zapewnienie dowozu uczestników wraz z bagażem z Łodzi do hotelu oraz z powrotem, klimatyzowanym/ogrzewanym autokarem dla 30 osób. 8. Zapewnienie NNW dla 30 osób.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 551100004
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://bip.rcpslodz.win.pl/
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach