Przetargi.pl
Świadczenie usługi hotelarskiej, restauracyjnej i noclegowej w związku z organizacją wizyty studyjnej platformy wymiany doświadczeń (woj. podlaskie, powiaty hajnowski lub bielski).

Regionalny Ośrodek Polityki Społecznej w Białymstoku ogłasza przetarg

  • Adres: 15-110 Białystok, ul. Kombatantów 7
  • Województwo: podlaskie
  • Telefon/fax: tel. 85 744 72 72 , fax. 85 744 71 37
  • Data zamieszczenia: 2011-10-07
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Regionalny Ośrodek Polityki Społecznej w Białymstoku
    ul. Kombatantów 7 7
    15-110 Białystok, woj. podlaskie
    tel. 85 744 72 72, fax. 85 744 71 37
    REGON: 20014919600000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Świadczenie usługi hotelarskiej, restauracyjnej i noclegowej w związku z organizacją wizyty studyjnej platformy wymiany doświadczeń (woj. podlaskie, powiaty hajnowski lub bielski).
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi hotelarskiej, restauracyjnej i noclegowej w związku z organizacją wizyty studyjnej Platformy Wymiany Doświadczeń w ramach projektu Bądź Aktywny, Bądź Najlepszy - szkolenia oraz specjalistyczne doradztwo dla kadr instytucji pomocy społecznej współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki 2007-2013, Priorytet VII Promocja integracji społecznej, Działanie 7.1 Rozwój i upowszechnienie aktywnej integracji, Poddziałanie 7.1.3 Podnoszenie kwalifikacji kadr pomocy i integracji społecznej. LOKALIZACJA Miejsce wykonania zamówienia: usługi będą realizowane w obiekcie znajdującym się na terytorium powiatu hajnowskiego lub bielskiego (woj. podlaskie). TERMIN Usługa będzie realizowana od 27 października 2011 r. do 28 października 2011 r. WYMAGANIA DOTYCZĄCE SALI RESTAURACYJNEJ Sala restauracyjna, w której będą podawane śniadania, obiady i kolacje powinna być wyposażona w stoły i krzesła w ilości min. 29 osób. DODATKOWE WYMAGANIA LOKALOWE. Pokoje noclegowe oraz sala restauracyjna powinny znajdować się w jednym budynku. Obiekt musi być przystosowany do obsługi osób niepełnosprawnych. OBSŁUGA HOTELARSKA Noclegi w obiekcie hotelarskim posiadającym kategorię minimum 3 gwiazdek w dniu: 27/28.10.2011 r., dla około 29 osób, w tym 5 pokoi jednoosobowych i 12 pokoi dwuosobowych (nie dopuszcza się zakwaterowania w domkach). Liczba uczestników może ulec zmianie. Łóżka powinny być oddzielone od siebie i stanowić odrębne posłanie. Wykonawca na życzenie Zamawiającego umożliwi w pierwszym dniu wizyty studyjnej zamianę struktury jednego pokoju jednoosobowego na pokój dwuosobowy. Pokoje muszą być wyposażone we własną łazienkę. Temperatura w pokojach nie może być niższa niż 210 C i wyższa niż 230 C. WYMAGANIA DOTYCZĄCE WYŻYWIENIA Wykonawca przedstawi Zamawiającemu do akceptacji własną wersję menu, która będzie obowiązywać w trakcie realizacji wizyty. Ogólnie na menu składa się: - śniadanie w dniu 28.10.2011 r. dla około 29 osób (powinno składać się z potrawy ciepłej, pieczywa - 150 g, wędlin różnych - 60 g, serów - 40 g, masła - 30 g, dżemu - 30 g, warzyw świeżych, płatków śniadaniowych, mleka zimnego i ciepłego, miodu, napoi gorących i zimnych); - kolacja w dniu 27.10.2011 r. dla około 29 osób - (uwzględniającą starter - 100 g, zupę 250 g, danie główne 250 g, przekąski (min. 5), pieczywo, wędliny, sery, deser), napoje, soki, wodę min, kawę, herbatę, dołączone do oferty cenowej. - obiady w dniach 27-28.10.2011 r. dla około 29 osób (uwzględniające: zupę min. 250 ml, drugie danie: mięso różne - 100-150g, ziemniaki, makarony, kasze - 200 g, jarzyny gotowane - 100 g, surówki, deser, kompot, woda mineralna, soki). Kolacje przygotowane i wydane zostaną w formie bankietu zasiadanego (lub bufetu szwedzkiego) wraz z profesjonalną obsługą kelnerską, śniadanie - w formie bufetu szwedzkiego. Zamawiający wymaga aby Wykonawca zapewnił jednorodną zastawę stołową stosownie do ilości uczestników wizyty, obrusy na nakrycie stołów, serwetki jednorazowe w serwetnikach. Zamawiający nie dopuszcza użycia naczyń plastikowych. Godziny posiłków zostaną uzgodnione z Zamawiającym. INNE USŁUGI Wykonawca zapewnia jedno miejsce parkingowe dla autokaru na jedną dobę usytuowany bezpośrednio przy hotelu lub w odległości do 500 metrów.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 551000001
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.projekt.rops-bialystok.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach