Przetargi.pl
świadczenie usługi hotelarskiej, gastronomicznej i wynajmu sal z wyposażeniem w dniach 1 grudzień 2010 r. - 25 luty 2011 w Ciechocinku dla 85 uczestników projektu Partnerstwo gmin dla wzrostu kompetencji kadr i sprawności urzędu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego.

Gmina Dobrcz ogłasza przetarg

  • Adres: 86-022 Dobrcz, ul. Długa 50
  • Województwo: kujawsko-pomorskie
  • Telefon/fax: tel. 052 3648010 , fax. 052 3648032
  • Data zamieszczenia: 2010-11-23
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Gmina Dobrcz
    ul. Długa 50 50
    86-022 Dobrcz, woj. kujawsko-pomorskie
    tel. 052 3648010, fax. 052 3648032
    REGON: 00053425600000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.dobrcz.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    świadczenie usługi hotelarskiej, gastronomicznej i wynajmu sal z wyposażeniem w dniach 1 grudzień 2010 r. - 25 luty 2011 w Ciechocinku dla 85 uczestników projektu Partnerstwo gmin dla wzrostu kompetencji kadr i sprawności urzędu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA 1.Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi hotelarskiej, gastronomicznej i wynajmu sal z wyposażeniem na świadczenie usługi hotelarskiej, gastronomicznej i wynajmu sal z wyposażeniem na terenie tego samego obiektu w dniach 1 grudzień 2010 r. - 25 luty 2011 w Ciechocinku dla 85 uczestników projektu (Partnerstwo gmin dla wzrostu kompetencji kadr i sprawności urzędu) współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego. Zamówienie opisane we Wspólnym Słowniku Zamówień (CPV): 55.10.00.00-1, 55.12.00.00-7,55.30.00.00-3. 2.Szczegłowy opis przedmiotu zamówienia: a. Świadczenie usługi hotelarskiej, gastronomicznej i wynajmu sal z wyposażeniem w dniach 1 grudzień 2010 r. - 25 luty 2011 dla 85 uczestników projektu(Partnerstwo gmin dla wzrostu kompetencji kadr i sprawności urzędu) współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego, w obiekcie, w którym pokoje spełniają wymogi hotelu, co najmniej 3 gwiazdkowego, w rozumieniu przepisów § 2 ust. 2 pkt. 1 rozporządzenia Ministra Gospodarki i Pracy z dnia 19 sierpnia 2004 r. w sprawie obiektów hotelarskich i innych obiektów, w których są świadczone usługi hotelarskie (Dz. U. Nr 188 z 2004 r., poz. 1945) oraz który ma możliwość, w ramach prowadzonej działalności: serwować gościom całodzienne wyżywienie, udostępnić sale konferencyjne z pełnym wyposażeniem: projektor multimedialny, ekran, nagłośnienie. Warunki zakwaterowania: i.pokoje jednoosobowe z węzłem sanitarnym w dniach dla ilości osób: 01-02 grudzień 2010 r. - 27 pokoi jednoosobowych, 09-10 grudzień 2010 r. - 16 pokoi jednoosobowych, 13-14 grudzień 2010 r. - 15 pokoi jednoosobowych, 16-17 grudzień 2010 r. - 9 pokoi jednoosobowych, 03-04 styczeń 2011 r. - 15 pokoi jednoosobowych, 06-07 styczeń 2011 r. - 27 pokoi jednoosobowych, 10-11 styczeń 2011 r. - 16 pokoi jednoosobowych, 13-14 styczeń 2011 r. - 15 pokoi jednoosobowych, 19-20 styczeń 2011 r. - 9 pokoi jednoosobowych, 17-18 styczeń 2011 r. - 15 pokoi jednoosobowych, 20-21 styczeń 2011 r. - 27 pokoi jednoosobowych, 24-25 styczeń 2011 r. - 16 pokoi jednoosobowych, 27-28 styczeń 2011 r. - 15 pokoi jednoosobowych, 31 styczeń - 1 luty 2011 r. - 9 pokoi jednoosobowych, 03-04 luty 2011 r. - 15 pokoi jednoosobowych, 07-08 luty 2011 r. - 27 pokoi jednoosobowych, 10-11 luty 2011 r. - 16 pokoi jednoosobowych, 14-15 luty 2011 r. - 15 pokoi jednoosobowych, 17-18 luty 2011 r. - 9 pokoi jednoosobowych, 24-25 luty 2011 r. - 15 pokoi jednoosobowych. ii.Zapewnienie wyżywienia: uczestnikowi spotkania przysługuje wyżywienie, tj. w pierwszym dniu spotkania 2 przerwy kawowe (kawa, herbata z dodatkami typu śmietanka lub mleko pasteryzowane do kawy oraz cytryna bez ograniczeń, woda mineralna gazowana i niegazowana, soki owocowe, mix. różnych ciastek), obiad (serwowane składające się z zupy, dania głównego na ciepło 2 rodzaje w tym jedno bezmięsne, sałatki lub/i surówki- 2 rodzaje, dodatki typu ryż, warzywa gotowane, deser min. 2 rodzaje oraz napoje bezalkoholowe- sok, min. 2 rodzaje), kolacja (menu serwowane składające się z dania mięsnego i bezmięsnego na ciepło, sałatki- 2 rodzaje, pieczywa-min. 3 rodzaje, deseru oraz kawy i herbaty), w drugim dniu spotkania 2 przerwy kawowe, obiad (menu serwowane) jak pierwszego dnia. b.Wynajem sali konferencyjnej ( sal ) w dniach wskazanych w § 2.2.b.i dla 85 osób od godziny 9:00 dnia pierwszego do godziny 17:00 dnia drugiego (pełne dwa dni): i. krzesła i stoły ustawione dla 30 osób, ponadto stół dla trenera, w sali musi znajdować się projektor multimedialny, ekran, laptop, dostęp do Internetu, parking dla 10 pojazdów przez 2 doby. 3. Zamawiający zastrzega prawo do korekty zamówienia poszczegónych usług, w tym: a.hotelarskich na 14 dni przed realizacją do 15%, na 7 dni przed przed realizacją do 10 % zamówienia, gastronomicznych na 7 dni przed realizacją do 15%, na 3 dni przed realizacją do 10 % zamówienia. 4.W zakresie realizacji przedmiotu zamówienia Wykonawca zobowiązany jest również do : a.zapewnienia pełnego serwisu gastronomicznego zawiązanego z wyżywieniem ( przygotowanie, obsługa kelnerska, nakrycie stołów, sztućce, porcelana i szkło oraz sprzątanie oraz inne niezbędne czynności); posiadania ubezpieczenia od odpowiedzialności cywilnej w zakresie prowadzonej działalności gospodarczej obejmującego przedmiot niniejszego zamówienia.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 551000001
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.dobrcz.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 14 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach