Przetargi.pl
świadczenie usługi hotelarskiej, gastronomicznej i wynajmu sal z wyposażeniem w dniach 10 stycznia 2011 r. - 19 kwietnia 2011 w powiecie aleksandrowskim lub inowrocławskim, województwo kujawsko-pomorskie dla 85 uczestników szkoleń w ramach projektu Partnerstwo gmin dla wzrostu kompetencji kadr i sprawności urzędu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego

Gmina Dobrcz ogłasza przetarg

  • Adres: 86-022 Dobrcz, ul. Długa 50
  • Województwo: kujawsko-pomorskie
  • Telefon/fax: tel. 052 3648010 , fax. 052 3648032
  • Data zamieszczenia: 2010-12-21
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Gmina Dobrcz
    ul. Długa 50 50
    86-022 Dobrcz, woj. kujawsko-pomorskie
    tel. 052 3648010, fax. 052 3648032
    REGON: 00053425600000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.pokl.dobrcz.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    świadczenie usługi hotelarskiej, gastronomicznej i wynajmu sal z wyposażeniem w dniach 10 stycznia 2011 r. - 19 kwietnia 2011 w powiecie aleksandrowskim lub inowrocławskim, województwo kujawsko-pomorskie dla 85 uczestników szkoleń w ramach projektu Partnerstwo gmin dla wzrostu kompetencji kadr i sprawności urzędu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    2.1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi hotelarskiej, gastronomicznej i wynajmu sal z wyposażeniem w dniach 10 stycznia 2011 r. - 19 kwietnia 2011 na terenie powiatu aleksandrowskiego lub inowrocławskiego, województwo kujawsko-pomorskie dla 85 uczestników szkoleń w ramach projektu Partnerstwo gmin dla wzrostu kompetencji kadr i sprawności urzędu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego. Zamówienie opisane we Wspólnym Słowniku Zamówień (CPV): 55.10.00.00-1, 55.12.00.00-7, 55.30.00.00-3. 2.2. Szczegłowy opis przedmiotu zamówienia: Świadczenie usługi hotelarskiej, gastronomicznej i wynajmu sal z wyposażeniem w dniach 10 stycznia 2010 r. - 19 kwietnia 2011 w powiecie aleksandrowskim lub inowrocławskim, województwo kujawsko-pomorskie dla 85 uczestników projektu Partnerstwo gmin dla wzrostu kompetencji kadr i sprawności urzędu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego, w obiekcie, w którym pokoje spełniają wymogi hotelu, co najmniej 3 gwiazdkowego, w rozumieniu przepisów § 2 ust. 2 pkt. 1 Rozporządzenia Ministra Gospodarki i Pracy z dnia 19 sierpnia 2004 r. w sprawie obiektów hotelarskich i innych obiektów, w których są świadczone usługi hotelarskie (Dz. U. Nr 188, poz. 1945) oraz który ma możliwość, w ramach prowadzonej działalności: serwować gościom całodzienne wyżywienie, udostępnić sale konferencyjne (wszystko zlokalizowane na terenie tego samego obiektu) z pełnym wyposażeniem: projektor multimedialny, ekran, laptot, dostęp do Internetu, nagłośnienie, tablica typu flipchart. 2.2.1. Warunki zakwaterowania (baza noclegowa): tylko pokoje jednoosobowe z łazienką ( wyposażoną w prysznic), w pokojach TV,dostęp do Internetu, wyłączenie łóżek piętrowych, w takim samym standardzie dla wszystkich uczestników szkolenia; nie dopuszcza się zakwaterowania w domkach; doba hotelowa 10-11 stycznia 2011 r. - 27 pokoi jednoosobowych, doba hotelowa 13-14 stycznia 2011 r. - 17 pokoi jednoosobowych, doba hotelowa 17-18 stycznia 2011 r. - 16 pokoi jednoosobowych, doba hotelowa 20-21 stycznia 2011 r. - 10 pokoi jednoosobowych, doba hotelowa 24-25 stycznia 2011 r. - 15 pokoi jednoosobowych, doba hotelowa 31 stycznia -01 lutego 2011 r. - 27 pokoi jednoosobowych, doba hotelowa 03-04lutego 2011 r. - 17 pokoi jednoosobowych, doba hotelowa 07-08 lutego 2011 r. - 16 pokoi jednoosobowych, doba hotelowa 10-11 lutego 2011 r. - 10 pokoi jednoosobowych, doba hotelowa 14-15 lutego 2011 r. - 15 pokoi jednoosobowych, doba hotelowa 21-22 lutego 2011 r. - 27 pokoi jednoosobowych, doba hotelowa 24-25 lutego 2011 r. - 17 pokoi jednoosobowych, doba hotelowa 28 lutego-01 marca 2011 r. - 16 pokoi jednoosobowych, doba hotelowa 03-04 marca 2011 r. - 10 pokoi jednoosobowych, doba hotelowa 07-08 marca 2011 r. - 15 pokoi jednoosobowych doba hotelowa 14-15 marca 2011 r. - 27 pokoi jednoosobowych, doba hotelowa 17-18 marca 2011 r. - 17 pokoi jednoosobowych, doba hotelowa 21-22 marca 2011 r. - 16 pokoi jednoosobowych, doba hotelowa 24-25 marca 2011 r. - 10 pokoi jednoosobowych, doba hotelowa 28-29 marca 2011 r. - 15 pokoi jednoosobowych, doba hotelowa 04-05 kwietnia 2011 r. - 27 pokoi jednoosobowych, doba hotelowa 07-08 kwietnia 2011 r. - 17 pokoi jednoosobowych, doba hotelowa 11-12 kwietnia 2011 r. - 16 pokoi jednoosobowych, doba hotelowa 14-15 kwietnia 2011 r. - 10 pokoi jednoosobowych, doba hotelowa 18-19 kwietnia 2011 r. - 15 pokoi jednoosobowych, 2.2.2. Zapewnienie wyżywienia: uczestnikowi szkolenia przysługuje wyżywienie : w pierwszym dniu szkolenia : 2 przerwy kawowe (kawa, herbata z dodatkami typu śmietanka lub mleko pasteryzowane do kawy oraz cytryna bez ograniczeń, woda mineralna gazowana i niegazowana, owoce -4 rodzaje, soki owocowe pasteryzowane -2 rodzaje, ciasto -3 rodzaje); obiad (menu - szwedzki stół : 2 rodzaje zup, danie główne na ciepło 2 rodzaje dań mięsnych i jedno danie bezmięsne, sałatki lub/i surówki- 3 rodzaje, dodatki typu ryż, warzywa gotowane, deser min. 2 rodzaje oraz napoje bezalkoholowe - soki owocowe pasteryzowane min. 2 rodzaje); kolacja (szwedzki stół - 4 rodzaje dań typu mięsnego i bezmięsnego na ciepło, sałatki- 4 rodzaje, pieczywa-min. 2 rodzaje, deser oraz kawy i herbaty, soki owocowe pasteryzowane 2 rodzaje), w drugim dniu spotkania 2 przerwy kawowe, obiad (menu - szwedzki stół) jak pierwszego dnia. Dokładne menu zostanie ustalone z Wykonawcą, który złoży najkorzystniejszą ofertę. 2.2.3. Wynajem sali konferencyjnej (sal) w dniach wskazanych w 2.2.1. dla 85 osób od godziny 9:00 dnia pierwszego do godziny 17:00 dnia drugiego (pełne dwa dni): - krzesła i stoły ustawione dla około 30 osób w każdym terminie jednostkowego szkolenia; - sala (sale) musi posiadać zaplecze sanitarne, - osobny stół dla trenera, - w sali musi znajdować się projektor multimedialny, ekran, laptop, dostęp do Internetu, tablica typu flipchart; - sala (sale ) wyposażona w klimatyzację. 2.2.4. W zakresie realizacji przedmiotu zamówienia Wykonawca zobowiązany jest również do: 1) zapewnienia pełnego serwisu gastronomicznego związanego z wyżywieniem (przygotowanie, obsługa kelnerska, nakrycie stołów, sztućce, porcelana i szkło oraz sprzątanie i inne niezbędne czynności), 2) posiadania ubezpieczenia od odpowiedzialności cywilnej w zakresie prowadzonej działalności gospodarczej obejmującego przedmiot niniejszego zamówienia. 2.2.5. Parking dla 10 pojazdów przez 2 doby. 2.2.6. Zamawiający wymaga, aby Wykonawca w miejscu świadczenia usług stanowiących przedmiot zamówienia, dysponował zapleczem rekreacyjno-sportowym co najmniej składającym się z sauny lub kompleksu spa, siłowni, z możliwością korzystania z tego zaplecza przez uczestników szkolenia w ich czasie wolnym. 2.2.7. W przypadku wszystkich edycji szkoleń miejsce zakwaterowania, miejsce wydawania posiłków, sala wykładowa oraz baza rekreacyjno-sportowa powinny być zlokalizowane w obrębie jednego kompleksu hotelowego.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 551000001
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.pokl.dobrcz.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 14 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach