Uniwersytet w Siedlcach ogłasza przetarg
- Adres: 08-110 Siedlce, Konarskiego 2
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel. 25 643 19 56
- Data zamieszczenia: 2024-04-12
- Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Uniwersytet w Siedlcach
Konarskiego 2
08-110 Siedlce, woj. mazowieckie
tel. 25 643 19 56
REGON: 000001471 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - uczelnia publiczna
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Świadczenie usługi gastronomicznej w dniu 11 kwietnia 2024 r. w Bemowskim Centrum Kultury w Warszawie podczas konferencji naukowej. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Przedmiot zamówienia obejmuje usługę gastronomiczną w dniu 11.04.2024 r. w Bemowskim Centrum Kultury w Warszawie podczas konferencji naukowej na temat „Polityka społeczna na rzecz mieszkańców m.st. Warszawy. Ocena obecnie prowadzonych działań oraz wyzwania wynikające ze Strategiii #Warszawa 2030”, która polega na przygotowaniu i podaniu posiłków dla planowanej liczby 50 uczestników wraz z obsługą kelnerską (50 obiadów w dniu konferencji) oraz obsługę trzech przerw kawowych dla 50 osób. Ostateczna liczba osób zostanie podana po podpisaniu umowy. Wykonawca musi zapewnić stoły oraz krzesła dla wszystkich uczestników usługi gastronomicznej. Zamawiający zapewni miejsce do serwowania posiłków i miejsce do serwowania przerw kawowych. Wykonawca zapewni białą zastawę porcelanową z serwetkami materiałowymi i papierowymi, metalowe sztućce, obrusy na stołach przeznaczonych do serwowania obiadu i przerw kawowych oraz szkło do napojów. Wykonawca zapewnia przystrojenie z kwiatów żywych na stołach przeznaczonych do serwowania obiadu i przerw kawowych. Po wykonanej usłudze wykonawca musi posprzątać.Wykonawca zapewni w trakcje usługi:Obiad w dniu konferencji (50 porcji): 1) Zupa kremowa z pomidorów malinowych podana z groszkiem ptysiowym - 200 ml na osobę,2) danie mięsne/danie wegetariańskie (do wyboru): - karczek wieprzowy pod pierzynką z blanszowanych ogórków konserwowych 150 gram, ziemniaczane łódeczki opiekane w ziołach150 gram, bukiet surówek ze świeżych warzyw 150 gram;- pierogi ze szpinakiem okraszone złocistą cebulką 7 szt. na osobę.Trzy przerwy kawowe (dla 50 osób) pierwsza od 8:30:- Ekspres z kawą ziarnistą, kawa sypana - bez ograniczeń;- Herbaty zwykłe i smakowe - bez ograniczeń;- Dodatki typu: cukier biały, cukier trzcinowy podany w saszetkach, cytryna, mleko do kawy- Woda z cytryną i miętą podana w dyspenserze - 250 ml na osobę;- Ciasteczka konferencyjne - 150 gram na osobę;- Ciasto domowego wypieku typu: szarlotka w papilotce – 1 szt. na osobę, domowy sernik w papilotce – 1 szt. na osobę.Podana liczba osób korzystających z usług gastronomicznych jest liczbą przewidywaną. Zamawiający nie gwarantuje, iż z usług gastronomicznych korzystać będzie liczba osób wskazanych w niniejszym dokumencie (możliwość zmiany ilości osób objętych usługą do 30%). Zmawiający zastrzega, że w sytuacji niezależnej od zamawiającego może odstąpić od zamówienia (np. państwowe/na poziomie zarządzeń Rektora Uniwersytetu w Siedlcach obostrzenia uniemożliwiające realizację wydarzenia). Zamawiający przewiduje możliwość rezygnacji z zamówienia. Wykonawca zostanie poinformowany o zaistniałej sytuacji na 5 dni przed planowanym posiłkiem. W takim przypadku Wykonawcy nie przysługują żadne roszczenia w stosunku do Zamawiającego. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55520000-1
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą:
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Usługa cateringowa - Przygotowanie i dostarczanie wyżywienia/posiłków dla uczestników na pobycie dziennym i całodobowym Centrum Opiekuńczo-Mieszkalnego w Tłuszczu
Dodano: 2024-07-17 - Świadczenie usług cateringowych dla Centrum Doradztwa Rolniczego w Brwinowie
Dodano: 2024-07-09 - Świadczenie usługi cateringowej dla Centrum Studiów Zaawansowanych
Dodano: 2024-07-03 - Usługa pośrednictwa polegająca na sukcesywnym świadczeniu rezerwacji usług cateringowych i restauracyjnych w kraju i za granicą dla Szkoły Głównej Mikołaja Kopernika w Warszawie
Dodano: 2024-07-02 - Świadczenie usługi cateringowej dla Centrum Studiów Zaawansowanych
Dodano: 2024-06-12 - „Wykonanie usługi cateringowej na warsztaty w ramach projektu Era materiałów - popularyzacja inżynierii materiałowej wśród uczniów szkół średnich”
Dodano: 2024-06-07 - Świadczenie usług cateringowych w trakcie szkoleń organizowanych w ramach interwencji I.14.1 Doskonalenie zawodowe rolników - moduł 1 Szkolenia podstawowe dla rolników (I 14.1.1) – II etap.
Dodano: 2024-05-31 - Usługa cateringowa na potrzeby wydarzenia „zawody robotyczne Jemaro w dniach 8-12 lipca 2024 r.” dla Wydziału Mechanicznego Energetyki i Lotnictwa Politechniki Warszawskiej
Dodano: 2024-05-14 - Catering na wydarzenie „Absolwenci w branży” organizowane przez Biuro Karier Politechniki Warszawskiej
Dodano: 2024-05-11 - Usługi cateringowe w ramach poddziałania 1.2 „Wsparcie dla projektów demonstracyjnych i działań informacyjnych” w zakresie produkcji i wykorzystania krajowych źródeł białka na cele paszowe.
Dodano: 2024-05-09