Przetargi.pl
Świadczenie usługi gastronomicznej w dniach 26 - 29 sierpnia 2022 r. na Uniwersytecie Przyrodniczo - Humanistycznym w Siedlcach.

Uniwersytet Przyrodniczo-Humanistyczny w Siedlcach ogłasza przetarg

  • Adres: 08-110 Siedlce, Konarskiego 2
  • Województwo: mazowieckie
  • Telefon/fax: tel. 26 643 1976
  • Data zamieszczenia: 2022-08-10
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Uniwersytet Przyrodniczo-Humanistyczny w Siedlcach
    Konarskiego 2
    08-110 Siedlce, woj. mazowieckie
    tel. 26 643 1976
    REGON: 000001471
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - uczelnia publiczna

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Świadczenie usługi gastronomicznej w dniach 26 - 29 sierpnia 2022 r. na Uniwersytecie Przyrodniczo - Humanistycznym w Siedlcach.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    . Przedmiot zamówienia obejmuje usługę gastronomiczną, która polega na przygotowaniu dla 35 osób śniadań i obiadów, serwisu kawowego oraz uroczystej kolacji w dniu 27.08.2022 r. w lokalizacji nie dalszej, niż 1,5 km od ul. Żytniej 39. Ostateczna liczba osób zostanie podana po podpisaniu umowy. Wykonawca zapewni stoły w liczbie adekwatnej do potwierdzonej liczby osób, białą zastawę z serwetkami, metalowe sztućce oraz białe obrusy. 2. Wykonawca zapewni w trakcje usługi: - miejsce wykonania usługi do 1,5 km od lokalizacji konferencji (ul. Żytnia 39, Siedlce);- serwis kawowy (kawa z ekspresów ciśnieniowych, kawa z zaparzaczy, warniki na gorącą wodę, herbaty zwykłe i smakowe, dodatki typu: cukier, cytryna, mleko do kawy), napoje zimne (woda gazowana, woda niegazowana z miętą i cytryną w dyspenserach) oraz trzy gatunki ciastek kruchych.- śniadania:26.08.2022r.: pasta jajeczna ze szczypiorkiem, wędlina, ser żółty, warzywa, masło, dżem, pieczywo, herbata z cytryną, kawa, woda mineralna.27.08.2022 r.: jajecznica, wędlina, warzywa, ser żółty, masło, dżem, pieczywo, herbata z cytryną, kawa, woda mineralna.28.08.2022 r.: kiełbaski cateringowe, musztarda, keczup, wędlina, twaróg ze szczypiorem, rzodkiewką, masło, dżem, pieczywo, herbata z cytryną, kawa, woda mineralna.29.08.2022 r.: jajko sadzone ze szczypiorem, wędlina, ser żółty, warzywa, masło, dżem, pieczywo, herbata z cytryną, kawa, woda mineralna.- obiady:26.08.2022 r.: zupa ogórkowa, dorsz w warzywach (30 porcji), krokiety warzywne (5 porcji), surówka z kapusty kiszonej, ziemniaki, kompot, owoc.27.08.2022 r.: zupa pomidorowa, kotlet mielony (30 porcji), kotlet z kalafiora (5 porcji), buraczki zasmażane, surówka z pora, ziemniaki, kompot, owoc.28.08.2022 r.: zupa kalafiorowa, pierś z kurczaka panierowana (30 porcji), warzywa zapiekane z sosem pomidorowym (5 porcji), marchew duszona z zielonym groszkiem, surówka wielowarzywna, ziemniaki, napój owocowy, ciasto29.08.2022 r.: barszcz czerwony, bitki w sosie (30 porcji), kluski śląskie z soczewicy z gulaszem z młodych warzyw (5 porcji), mizeria, kasza gryczana, kompot, owoc.- kolacja w dniu: 27.08.2022 r.zupa gyros (30 porcji), danie wegetariańskie: zupa krem z brokułów z grzankami (5 porcji); zimna paleta (koreczki polskie, sałatka francuska, babeczki wytrawne z sałatką warzywną, roladki z tortilli z łososiem i serkiem, nugetsy, kanapeczki bankietowe, ciasto, owoce).3. Podana liczba osób korzystających z usług gastronomicznych jest liczbą przewidywaną. Zamawiający nie gwarantuje, iż z usług gastronomicznych korzystać będzie liczba osób wskazanych w niniejszym dokumencie (możliwość zmiany ilości osób objętych usługą o 30%). Zmawiający zastrzega, że w sytuacji niezależnej od zamawiającego może odstąpić od zamówienia (np. państwowe/na poziomie zarządzeń Rektora UPH w Siedlcach, wprowadzenie obostrzeń związanych z pandemią, uniemożliwiających realizację wydarzenia). Zamawiający przewiduje możliwość rezygnacji z zamówienia. Wykonawca zostanie poinformowany o zaistniałej sytuacji na 7 dni przed planowanym posiłkiem. W takim przypadku Wykonawcy nie przysługują żadne roszczenia w stosunku do Zamawiającego.4. Przedmiot zamówienia określony został we wspólnym Słowniku Zamówień kodami CPV:55520000-1 Usługi dostarczania posiłków. 5. Przedmiot zamówienia musi zostać wykonany zgodnie z obowiązującymi wytycznymi w zakresie realizacji zasady równości szans i niedyskryminacji oraz zasady równości szans kobiet i mężczyzn, w tym standardów dostępności dla osób niepełnosprawnych. Wykonawca winien uwzględnić w zakresie swojej działalności zapisy art. 6 Ustawy o z dnia 19 lipca 2019 r. o zapewnianiu dostępności osobom ze szczególnymi potrzebami (t. j. Dz. U. z 2020 r. poz. 1062 ze zm.).
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55520000-1
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach