Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie ogłasza przetarg
- Adres: 10-719 Olsztyn, ul. Oczapowskiego 2
- Województwo: warmińsko-mazurskie
- Telefon/fax: tel. 089 5233420 , fax. (089) 5233278
- Data zamieszczenia: 2011-09-06
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie
ul. Oczapowskiego 2 2
10-719 Olsztyn, woj. warmińsko-mazurskie
tel. 089 5233420, fax. (089) 5233278
REGON: 51088420500010 - Adres strony internetowej zamawiającego: uwm.edu.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Uczelnia publiczna
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Świadczenie usługi gastronomicznej na potrzeby Katedry Gospodarki Nieruchomościami i Rozwoju Regionalnego Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Opis przedmiotu zamówienia 1. Zamawiający wymaga zorganizowania obiadu dla zaproszonych gości. Menu: 1. Zupa: barszcz ukraiński; 2. Drugie danie: a) Kotlet Devolay b) Ziemniaki pieczone c) Zestaw surówek d) Kompot e) Woda z cytryną 3. Deser: kawa, lody 2. Usługa cateringowa musi być wykonania w dniu 14 września br. o godzinie. Sposób wykonania zamówienia : 1. Szacowana liczba uczestników około 40. Ostateczną liczbę zaproszonych gości, Zamawiający przekaże Wykonawcy na 5 dni przed terminem wykonania usługi. 2. Wykonawca przy przygotowaniu obiadu będzie stosował świeże produkty dostępne na rynku 3. Wykonawca musi zapewnić ochronę posiłków tj. niedopuszczalnym jest aby posiłki były wydawane osobom spoza grona zaproszonych gości. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553220003
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.uwm.edu.pl/zamowienia/
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- ŚWIADCZENIE USŁUG ŻYWIENIOWYCH DLA PACJENTÓW SAMODZIELNEGO PUBLICZNEGO ZESPOŁU GRUŹLICY I CHORÓB PŁUC
Dodano: 2016-04-26 - OBSŁUGA OŚRODKA SZKOLENIOWO - WYPOCZYNKOWEGO MALINÓWKA
Dodano: 2016-03-14 - Świadczenie usług przygotowywania, dowożenia i wydawania posiłków dla klientów MOPS
Dodano: 2015-11-30 - USŁUGI W ZAKRESIE CODZIENNEGO PRZYGOTOWANIA ORAZ DOSTARCZANIA POSIŁKÓW
Dodano: 2014-06-10 - PRZYGOTOWANIE I DOSTARCZENIE GORĄCEGO POSIŁKU DLA BENEFICJENTÓW MIEJSKIEGO OŚRODKA POMOCY SPOŁECZNEJ UCZĘSZCZAJĄCYCH DO ŚDS PRZY UL. KRÓLOWEJ JADWIGI 4 I ŚDS PRZY UL. WYSPIAŃSKIEGO 2 W OLSZTYNIE
Dodano: 2014-01-13 - Usługi przygotowywania i wydawania posiłków dla młodzieży ze szkół gimnazjalnych i ponadgimnazjalnych
Dodano: 2013-08-05 - ŚWIADCZENIE USŁUG ŻYWIENIOWYCH DLA PACJENTÓW SAMODZIELNEGO PUBLICZNEGO ZESPOŁU GRUŹLICY I CHORÓB PŁUC
Dodano: 2013-04-02 - ŚWIADCZENIE USŁUG POLEGAJĄCYCH NA PRZYGOTOWANIU I DOSTARCZENIU GORĄCEGO POSIŁKU DLA KLIENTÓW MIEJSKIEGO OŚRODKA POMOCY SPOŁECZNEJ UCZĘSZCZAJĄCYCH DO ŚDS PRZY UL. KRÓLOWEJ JADWIGI 4 I PRZY UL. WYSPIAŃSKIEGO 2 W OLSZTYNIE
Dodano: 2012-12-12 - Świadczenie usługi przygotowania posiłków (cateringu) dla dzieci w wieku przedszkolnym, wraz z dostawą ich do punktu przedszkolnego, w ramach projektu pn. Dajmy szansę naszym dzieciom współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego, Program Operacyjny Kapitał Ludzki, Priorytet IX - Rozwój wykształcenia i kompetencji w regionach, Poddziałanie 9.1.1 - Zmniejszenie nierówności w stopniu upowszechnienia edukacji przedszkolnej.
Dodano: 2012-08-07 - Świadczenie kompleksowej usługi cateringowej na potrzeby otwarcia obiektu Centrum Akwakultury i Inżynierii Ekologicznej.
Dodano: 2012-01-19