Uniwersytet w Siedlcach ogłasza przetarg
- Adres: 08-110 Siedlce, Konarskiego 2
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel. 25 6431955
- Data zamieszczenia: 2024-04-08
- Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Uniwersytet w Siedlcach
Konarskiego 2
08-110 Siedlce, woj. mazowieckie
tel. 25 6431955
REGON: 000001471 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - uczelnia publiczna
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Świadczenie usługi gastronomicznej dla uczestników wydarzeń: Siedlce City Tour oraz Welcome Day for Erasmus+ Students - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiot zamówienia obejmuje usługę gastronomiczną polegającą na przygotowaniu, zaserwowaniu posiłków i obsługę serwisu kawowego:1) część nr 1 – usługa gastronomiczna dla uczestników wydarzenia Siedlce City Tour dla 15 osób.Przedmiotem zamówienia jest usługa gastronomiczna (opis dla obu części):1) Posiłki, składające się z zupy, 2 dania i deseru powinny być świeże, zaserwowane ciepłe o ustalonej godzinie. W ramach deseru rozumie się ciasto (min. 2 rodzaje ciasta pieczonego spośród: szarlotka, sernik, karpatka, makowiec, keks, rolada/200 gramów/osobę, wodę mineralną, kawę oraz herbatę – bez ograniczeń) Ponadto, usługa gastronomiczna obejmuje przygotowanie i zaserwowanie obiadu składającego się z dwóch dań (zupy 300ml/osobę: jarzynowa, rosół, minestrone, barszcz czerwony, itp i drugiego dania bez wieprzowiny: ziemniaki z wody/ryż/kasza/ziemniaki pieczone/frytki (200gramów/osobę), filet z kurczaka lub indyka/150gramów/osobę lub ryba smażona/150gramów/osobę, zestaw surówek (marchewka tarta z chrzanem lub sałata z sosem vinegret lub mizeria lub buraczki / 150 gramów na osobę).2) Wykonawca usługi zaserwuje posiłek na porcelanowej zastawie oraz zapewni salę do spożycia posiłku dla uczestników wydarzenia w odległości nie większej niż 1000 m. od miejsca odbywania spotkania (Pałac Ogińskich, ul. Konarskiego 2, 08-110 Siedlce).Podana liczba osób korzystających z usług gastronomicznych jest liczbą przewidywaną. Zamawiający nie gwarantuje, iż z usług gastronomicznych korzystać będzie liczba osób wskazanych w niniejszym dokumencie (możliwość zmiany ilości osób objętych usługą +/- 5 osób). Wynagrodzenie za usługę będzie płatne w oparciu o faktyczną liczbę osób. Wykonawca zostanie poinformowany o zaistniałej sytuacji na 5 dni przed planowanym wydarzeniem. W takim przypadku Wykonawcy nie przysługują żadne roszczenia w stosunku do Zamawiającego.Przedmiot zamówienia obejmuje usługę gastronomiczną polegającą na przygotowaniu, zaserwowaniu posiłków i obsługę serwisu kawowego:część nr 2 – usługa gastronomiczna dla uczestników wydarzenia Welcome Day for Erasmus+ Students dla 45 osób.Przedmiotem zamówienia jest usługa gastronomiczna (opis dla obu części):1) Posiłki, składające się z zupy, 2 dania i deseru powinny być świeże, zaserwowane ciepłe o ustalonej godzinie. W ramach deseru rozumie się ciasto (min. 2 rodzaje ciasta pieczonego spośród: szarlotka, sernik, karpatka, makowiec, keks, rolada/200 gramów/osobę, wodę mineralną, kawę oraz herbatę – bez ograniczeń) Ponadto, usługa gastronomiczna obejmuje przygotowanie i zaserwowanie obiadu składającego się z dwóch dań (zupy 300ml/osobę: jarzynowa, rosół, minestrone, barszcz czerwony, itp i drugiego dania bez wieprzowiny: ziemniaki z wody/ryż/kasza/ziemniaki pieczone/frytki (200gramów/osobę), filet z kurczaka lub indyka/150gramów/osobę lub ryba smażona/150gramów/osobę, zestaw surówek (marchewka tarta z chrzanem lub sałata z sosem vinegret lub mizeria lub buraczki / 150 gramów na osobę).2) Wykonawca usługi zaserwuje posiłek na porcelanowej zastawie oraz zapewni salę do spożycia posiłku dla uczestników wydarzenia w odległości nie większej niż 1000 m. od miejsca odbywania spotkania (Pałac Ogińskich, ul. Konarskiego 2, 08-110 Siedlce).Podana liczba osób korzystających z usług gastronomicznych jest liczbą przewidywaną. Zamawiający nie gwarantuje, iż z usług gastronomicznych korzystać będzie liczba osób wskazanych w niniejszym dokumencie (możliwość zmiany ilości osób objętych usługą +/- 5 osób). Wynagrodzenie za usługę będzie płatne w oparciu o faktyczną liczbę osób. Wykonawca zostanie poinformowany o zaistniałej sytuacji na 5 dni przed planowanym wydarzeniem. W takim przypadku Wykonawcy nie przysługują żadne roszczenia w stosunku do Zamawiającego. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55520000-1
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą:
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Usługa cateringowa - Przygotowanie i dostarczanie wyżywienia/posiłków dla uczestników na pobycie dziennym i całodobowym Centrum Opiekuńczo-Mieszkalnego w Tłuszczu
Dodano: 2024-07-17 - Świadczenie usług cateringowych dla Centrum Doradztwa Rolniczego w Brwinowie
Dodano: 2024-07-09 - Świadczenie usługi cateringowej dla Centrum Studiów Zaawansowanych
Dodano: 2024-07-03 - Usługa pośrednictwa polegająca na sukcesywnym świadczeniu rezerwacji usług cateringowych i restauracyjnych w kraju i za granicą dla Szkoły Głównej Mikołaja Kopernika w Warszawie
Dodano: 2024-07-02 - Świadczenie usługi cateringowej dla Centrum Studiów Zaawansowanych
Dodano: 2024-06-12 - „Wykonanie usługi cateringowej na warsztaty w ramach projektu Era materiałów - popularyzacja inżynierii materiałowej wśród uczniów szkół średnich”
Dodano: 2024-06-07 - Świadczenie usług cateringowych w trakcie szkoleń organizowanych w ramach interwencji I.14.1 Doskonalenie zawodowe rolników - moduł 1 Szkolenia podstawowe dla rolników (I 14.1.1) – II etap.
Dodano: 2024-05-31 - Usługa cateringowa na potrzeby wydarzenia „zawody robotyczne Jemaro w dniach 8-12 lipca 2024 r.” dla Wydziału Mechanicznego Energetyki i Lotnictwa Politechniki Warszawskiej
Dodano: 2024-05-14 - Catering na wydarzenie „Absolwenci w branży” organizowane przez Biuro Karier Politechniki Warszawskiej
Dodano: 2024-05-11 - Usługi cateringowe w ramach poddziałania 1.2 „Wsparcie dla projektów demonstracyjnych i działań informacyjnych” w zakresie produkcji i wykorzystania krajowych źródeł białka na cele paszowe.
Dodano: 2024-05-09