Przetargi.pl
Świadczenie usługi cateringu podczas spotkań i konferencji organizowanych przez C/ZUS przy ul. Szamockiej 3, 5 Warszawie

ZAKŁAD UBEZPIECZEŃ SPOŁECZNYCH ogłasza przetarg

  • Adres: 01-748 Warszawa, ul. Szamocka 3, 5
  • Województwo: mazowieckie
  • Telefon/fax: tel.
  • Data zamieszczenia: 2023-04-04
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: ZAKŁAD UBEZPIECZEŃ SPOŁECZNYCH
    ul. Szamocka 3, 5
    01-748 Warszawa, woj. mazowieckie
    REGON: 000017756
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.zus.pl

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Świadczenie usługi cateringu podczas spotkań i konferencji organizowanych przez C/ZUS przy ul. Szamockiej 3, 5 Warszawie
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringu, polegającej na: przygotowywaniu na zastawie Wykonawcy, dostarczeniu do miejsca wydania i podawania - posiłków oraz napojów w postaci: serwisu kawowego, serwisu kawowego z przekąskami, lunchu bufetowego i obiadów podczas spotkań i konferencji organizowanych przez Centralę Zakładu Ubezpieczeń Społecznych w siedzibie przy ul. Szamockiej 3, 5 w Warszawie.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55521200-0
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: 5 000,00zł (słownie: pięć tysięcy złotych 00/100)
  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: O udzielenie zamówienia ubiegać się mogą Wykonawcy, którzy spełniają następujące warunki dotyczące:Zdolności technicznej lub zawodowej:1. Wykonawca spełni warunek jeżeli wykaże, że dysponuje co najmniej jedną osobą, która będzie uczestniczyła w wykonywaniu przedmiotu zamówienia jako szef kuchni, posiadającą doświadczenie minimum 2 lata na stanowisku szefa kuchni;2. Wykonawca spełni warunek jeżeli wykaże, że w okresie ostatnich 3 lat przed upływem terminu składania ofert, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy – w tym okresie, należycie wykonał, co najmniej trzy usługi cateringowe, przy czym każda z tych usług obejmowała przygotowanie dostarczenie i podawanie posiłków wraz z obsługą kelnerską i aranżacją stołów, na co najmniej 100 osób.- w celu wykazania spełnienia warunku Zamawiający nie dopuszcza sumowania poszczególnych usług cateringowych zrealizowanych jednorazowo na mniejszą liczbę osób niż 100,UWAGA nr 1:W przypadku Wykonawców wspólnie ubiegających się o udzielenie zamówienia przedmiotowy warunek zostanie uznany za spełniony jeżeli przedmiotowy warunek w całości będzie spełniał minimum jeden z Wykonawców wspólnie ubiegających się o udzielenie zamówienia.UWAGA nr 2:W przypadku, gdy Wykonawca celem potwierdzenia spełniania przedmiotowego warunku polega na zdolnościach innych podmiotów, przedmiotowy warunek w całości musi spełniać minimum jeden z tych podmiotów.UWAGA nr 3:Wykonawcy wspólnie ubiegający się o udzielenie zamówienia dołączają do oferty oświadczenie, z którego wynika, które usługi wykonają poszczególni Wykonawcy (zgodnie z Załącznikiem nr 8 do SWZ).
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą: 2023-04-18

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach