Szkoła Podstawowa nr 18 im. Henryka Sławika ogłasza przetarg
- Adres: 44-268 Jastrzębie-Zdrój, os. 1000 lecia 9
- Województwo: śląskie
- Telefon/fax: tel. 32/4715839
- Data zamieszczenia: 2023-12-05
- Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Szkoła Podstawowa nr 18 im. Henryka Sławika
os. 1000 lecia 9
44-268 Jastrzębie-Zdrój, woj. śląskie
tel. 32/4715839
REGON: 000728730 - Adres strony internetowej zamawiającego: http://sp18.jastrzebie.pl/
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Świadczenie usługi cateringowej w zakresie dożywiania dzieci uczęszczających do Szkoły Podstawowej nr 18 w jastrzębiu-Zdroju na rok 2024 z przerwami przewidzianymi w organizacji roku szkolnego. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej w zakresie dożywiania dzieci uczęszczających do Szkoły Podstawowej nr 18 w Jastrzębiu-Zdroju na rok 2024 z przerwami przewidzianymi w organizacji roku szkolnego w postaci obiadu dwudaniowego z kompotem. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55524000-9
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: 1. Wykonawca musi wykazać, iż w okresie ostatnich trzech lat, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy – w tym okresie, wykonał z należycie co najmniej dwie usługi z których każda trwała nie krócej niż 6 miesięcy oraz każda polegała na przygotowywaniu i dostarczaniu posiłków dla co najmniej 30 osób każda.2. Wykonawca musi wykazać dysponowanie (dysponuje lub będzie dysponował) co najmniej:a) jedną osobą (kucharz) posiadającą min. 3-letnie doświadczenie w przygotowywaniu posiłków żywienia zbiorowego dla co najmniej 30 osób;b) jedną osobą posiadającą wykształcenie min. średnie w kierunku żywienia (tj. dietetyk, technolog żywienia, technik żywienia lub inne równoważne), która posiada co najmniej 3-letnie doświadczenie w opracowaniu diety w żywieniu zbiorowym dla co najmniej 30 osób.Uwaga: Jeżeli Wykonawca powołuje się na doświadczenie w realizacji usług wykonywanych wspólnie z innymi wykonawcami, należy wykazać usługę, w której Wykonawca bezpośrednio uczestniczył.Uwaga: Zamawiający nie określa, szczególnego sposobu spełniania określonego wyżej warunku, przez Wykonawców wspólnie ubiegających się o udzielenie zamówienia (brak skorzystania z dyspozycji zawartej w art. 117 ust. 1 ustawy).
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Tak
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą: 2023-12-13
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Usługa zapewnienia gorącego posiłku uczniom Szkoły Podstawowej Specjalnej nr 23 im. ks. prof. J. Tischnera w Jastrzębiu Zdroju
Dodano: 2024-01-05 - Usługa cateringowa polegająca na przygotowaniu i dostarczeniu posiłków dla Szkoły Podstawowej nr 20 im. Marii Konopnickiej w Rudzie Śląskiej
Dodano: 2023-12-01 - Świadczenie usługi cateringowej na potrzeby uczniów Szkoły Podstawowej nr 19 w Jastrzębiu-Zdroju
Dodano: 2023-04-04 - Przygotowanie i dostarczanie gotowych obiadów dla dzieci uczęszczających do Szkoły Podstawowej im. Adama Mickiewicza w Świerklańcu na rok 2023
Dodano: 2022-12-08