Przetargi.pl
Świadczenie usługi cateringowej w zakresie dożywiania dzieci uczęszczających do Szkoły Podstawowej nr 18 w jastrzębiu-Zdroju na rok 2024 z przerwami przewidzianymi w organizacji roku szkolnego.

Szkoła Podstawowa nr 18 im. Henryka Sławika ogłasza przetarg

  • Adres: 44-268 Jastrzębie-Zdrój, os. 1000 lecia 9
  • Województwo: śląskie
  • Telefon/fax: tel. 32/4715839
  • Data zamieszczenia: 2023-12-05
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Szkoła Podstawowa nr 18 im. Henryka Sławika
    os. 1000 lecia 9
    44-268 Jastrzębie-Zdrój, woj. śląskie
    tel. 32/4715839
    REGON: 000728730
  • Adres strony internetowej zamawiającego: http://sp18.jastrzebie.pl/

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Świadczenie usługi cateringowej w zakresie dożywiania dzieci uczęszczających do Szkoły Podstawowej nr 18 w jastrzębiu-Zdroju na rok 2024 z przerwami przewidzianymi w organizacji roku szkolnego.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej w zakresie dożywiania dzieci uczęszczających do Szkoły Podstawowej nr 18 w Jastrzębiu-Zdroju na rok 2024 z przerwami przewidzianymi w organizacji roku szkolnego w postaci obiadu dwudaniowego z kompotem.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55524000-9
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: 1. Wykonawca musi wykazać, iż w okresie ostatnich trzech lat, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy – w tym okresie, wykonał z należycie co najmniej dwie usługi z których każda trwała nie krócej niż 6 miesięcy oraz każda polegała na przygotowywaniu i dostarczaniu posiłków dla co najmniej 30 osób każda.2. Wykonawca musi wykazać dysponowanie (dysponuje lub będzie dysponował) co najmniej:a) jedną osobą (kucharz) posiadającą min. 3-letnie doświadczenie w przygotowywaniu posiłków żywienia zbiorowego dla co najmniej 30 osób;b) jedną osobą posiadającą wykształcenie min. średnie w kierunku żywienia (tj. dietetyk, technolog żywienia, technik żywienia lub inne równoważne), która posiada co najmniej 3-letnie doświadczenie w opracowaniu diety w żywieniu zbiorowym dla co najmniej 30 osób.Uwaga: Jeżeli Wykonawca powołuje się na doświadczenie w realizacji usług wykonywanych wspólnie z innymi wykonawcami, należy wykazać usługę, w której Wykonawca bezpośrednio uczestniczył.Uwaga: Zamawiający nie określa, szczególnego sposobu spełniania określonego wyżej warunku, przez Wykonawców wspólnie ubiegających się o udzielenie zamówienia (brak skorzystania z dyspozycji zawartej w art. 117 ust. 1 ustawy).
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą: 2023-12-13

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach