POLITECHNIKA WARSZAWSKA ogłasza przetarg
- Adres: 00-661 Warszawa, PLAC POLITECHNIKI 1
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel. 222346633
- Data zamieszczenia: 2022-08-04
- Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: POLITECHNIKA WARSZAWSKA
PLAC POLITECHNIKI 1
00-661 Warszawa, woj. mazowieckie
tel. 222346633
REGON: 000001554 - Adres strony internetowej zamawiającego: https://www.pw.edu.pl
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Świadczenie usługi cateringowej w trakcie Inauguracji Roku Akademickiego dla Wydziału Mechanicznego Energetyki i Lotnictwa Politechniki Warszawskiej - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Świadczenie usługi cateringowej w trakcie Inauguracji Roku Akademickiego dla Wydziału Mechanicznego Energetyki i Lotnictwa Politechniki Warszawskiej - szczegółowy opis rozdział IV SWZ- Opis Przedmiotu Zamówienia- dalej OPZ - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55520000-1
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: 7. Warunki udziału w postępowaniu, które muszą spełniać Wykonawcy. Zamawiający wymaga, aby Wykonawca spełniał niżej określone warunki:7.1. Wykonawcy biorący udział w postępowaniu muszą spełnić warunki udziału w postępowaniu w zakresie:7.1.1. zdolności do występowania w obrocie gospodarczym;7.1.2. uprawnień do prowadzenia określonej działalności gospodarczej lub zawodowej, o ile wynika to z odrębnych przepisów;7.1.3 sytuacji ekonomicznej i finansowej – warunek ten zostanie spełniony, jeżeli Wykonawca wykaże posiadanie ubezpieczenia od odpowiedzialności cywilnej z tytułu prowadzonej działalności, w tym obejmującą przedmiot Umowy na kwotę nie niższą niż 50 000 złotych (słownie: pięćdziesiąt tysięcy złotych) obejmującą co najmniej odpowiedzialność z tytułu szkody spowodowanej przeniesieniem chorób zakaźnych oraz zatruć pokarmowych na kwotę nie niższą niż 35 000 złotych oraz odpowiedzialność z tytułu szkody wyrządzonej na mieniu na kwotę nie niższą niż 15 000 złotych - ważną na dzień zawarcia umowy oraz zobowiązuje się do jej utrzymania przez cały czas trwania umowy7.1.4 zdolności technicznej lub zawodowej - warunek ten zostanie spełniony, jeśli Wykonawca:w okresie ostatnich 2 lat przed upływem terminu składania ofert, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy – w tym okresie, wykonał 2 zamówienia finansowo i rodzajowo porównywalne z przedmiotem zamówienia niniejszego przetargu-jako zadania porównywalne będzie:2 zamówienia polegające na wykonaniu usług cateringowych o łącznej wartości powyżej 70.000,00 zł,(łącznie z podatkiem VAT), w tym jednego z nich o wartości co najmniej 40.000,00 zł, drugiego o wartości co najmniej 30.000,00 zł (łącznie z podatkiem VAT,
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Nie
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą: 2022-08-22
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Usługa cateringowa - Przygotowanie i dostarczanie wyżywienia/posiłków dla uczestników na pobycie dziennym i całodobowym Centrum Opiekuńczo-Mieszkalnego w Tłuszczu
Dodano: 2024-07-17 - Świadczenie usług cateringowych dla Centrum Doradztwa Rolniczego w Brwinowie
Dodano: 2024-07-09 - Świadczenie usługi cateringowej dla Centrum Studiów Zaawansowanych
Dodano: 2024-07-03 - Usługa pośrednictwa polegająca na sukcesywnym świadczeniu rezerwacji usług cateringowych i restauracyjnych w kraju i za granicą dla Szkoły Głównej Mikołaja Kopernika w Warszawie
Dodano: 2024-07-02 - Świadczenie usługi cateringowej dla Centrum Studiów Zaawansowanych
Dodano: 2024-06-12 - „Wykonanie usługi cateringowej na warsztaty w ramach projektu Era materiałów - popularyzacja inżynierii materiałowej wśród uczniów szkół średnich”
Dodano: 2024-06-07 - Świadczenie usług cateringowych w trakcie szkoleń organizowanych w ramach interwencji I.14.1 Doskonalenie zawodowe rolników - moduł 1 Szkolenia podstawowe dla rolników (I 14.1.1) – II etap.
Dodano: 2024-05-31 - Usługa cateringowa na potrzeby wydarzenia „zawody robotyczne Jemaro w dniach 8-12 lipca 2024 r.” dla Wydziału Mechanicznego Energetyki i Lotnictwa Politechniki Warszawskiej
Dodano: 2024-05-14 - Catering na wydarzenie „Absolwenci w branży” organizowane przez Biuro Karier Politechniki Warszawskiej
Dodano: 2024-05-11 - Usługi cateringowe w ramach poddziałania 1.2 „Wsparcie dla projektów demonstracyjnych i działań informacyjnych” w zakresie produkcji i wykorzystania krajowych źródeł białka na cele paszowe.
Dodano: 2024-05-09