Przetargi.pl
ŚWIADCZENIE USŁUGI CATERINGOWEJ W DNIACH 18 ORAZ 19 GRUDNIA 2012 R.

Wojewódzki Urząd Pracy ogłasza przetarg

  • Adres: 40-048 Katowice, ul. Kościuszki 30
  • Województwo: śląskie
  • Telefon/fax: tel. 0 32 757 33 61
  • Data zamieszczenia: 2012-11-14
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Wojewódzki Urząd Pracy
    ul. Kościuszki 30 30
    40-048 Katowice, woj. śląskie
    tel. 0 32 757 33 61
    REGON: 27685569600000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.wup-katowice.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: jednostka organizacyjna samorządu województwa nie posiadająca osobowości prawnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    ŚWIADCZENIE USŁUGI CATERINGOWEJ W DNIACH 18 ORAZ 19 GRUDNIA 2012 R.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    CZĘŚĆ I Przedmiotem zamówienia w części I jest świadczenie usługi cateringowej dla 200 osób podczas konferencji tematycznej poświęconej outplacementowi w działaniach publicznych służb zatrudnienia oraz innych podmiotów w zakresie łagodzenia skutków zwolnień, która odbędzie się w dniu 18 grudnia 2012 r. w auli Wydziału Teologicznego Uniwersytetu Śląskiego w Katowicach przy ul. Jordana 18. Usługa cateringowa powinna obejmować: 1) Napoje: a) wysokogatunkowa gorąca kawa i herbata podana w termosach - bez ograniczeń, b) dodatki: cukier, mleko, cytryna - bez ograniczeń, c) woda mineralna - 1 butelka na osobę: woda mineralna gazowana (100 butelek plastikowych o pojemności 500 ml), woda mineralna niegazowana (100 butelek plastikowych o pojemności 500 ml), d) soki (3 rodzaje - pomarańczowy, porzeczkowy, grejpfrutowy, podane w szklanych dzbankach) - 200 ml na osobę, 2) Wyroby cukiernicze różnorodne: a) mieszanka kruchych ciasteczek (co najmniej 3 rodzaje) w ilości nie mniejszej niż 30 g na osobę z każdego rodzaju, b) ciasta domowego wypieku - 2 sztuki na osobę: - co najmniej 3 rodzaje ciast: szarlotka, sernik, makowiec (200 sztuk), - Babeczki owocowe (100 sztuk), - Rogaliki drożdżowe z nadzieniem (100 sztuk). 3) Kanapki bankietowe na jasnym i ciemnym pieczywie - 2 sztuki na osobę: - z szynką, pomidorem, serem mozzarella i bazylią (60 szt. x 40 g), - z łososiem, cytrynką i koperkiem (60 szt. x 40 g), - z pastą jajeczną, pomidorem, papryką i pietruszką (60 szt. x 40 g), - z salami, czerwoną papryką i czarnymi oliwkami (60 szt. x 40 g), - z żółtym serem i oliwkami (60 szt. x 40 g); 4) Świeże owoce podawane na paterach: - jabłka - 2 kg, - banany - 1,5 kg, - winogrona (zielone, czarne) - 3 kg, - pomarańcze - 1,5 kg, - mandarynki - 2 kg, 5) Przekąski koktajlowe: - mini- quiche z brokułami i tuńczykiem (60 szt.) - babeczki z łososia wędzonego (60 szt.) - ruloniki ze schabu z musem chrzanowym (60 szt.), - jajka faszerowane z pieczarką (60 szt.) - koreczki mini caprese (mozarella i pomidorki - 30 szt.) - koreczki z serem żółtym i kabanosem (30 szt.) Catering powinien zostać dostarczony do miejsca odbywania konferencji - Wydział Teologiczny Uniwersytetu Śląskiego w Katowicach przy ulicy Jordana 18. Konferencja planowana jest w godzinach 10.00 - 13.00 w auli głównej, dlatego zamówiony asortyment (poz. 1 - 5) powinien zostać dostarczony na godzinę 12.00. Nie przewiduje się obsługi kelnerskiej, zamówiony asortyment spożywczy powinien zostać rozłożony na przygotowanych uprzednio stołach. Wykonawca jest zobowiązany zapewnić również: - zastawę białą porcelanową lub ceramiczną, sztućce trwałe - w odpowiedniej ilości, - dekorację stołu - obrusy materiałowe i dopasowane serwetki papierowe (jednorazowe), - transport, CZĘŚĆ II Przedmiotem zamówienia w części II jest świadczenie usługi cateringowej dla 20 osób podczas spotkania panelu eksperckiego na potrzeby projektu Śląskie wyzwania w ramach Poddziałania 7.2.1 PO KL, które odbędzie się w dniu 19 grudnia 2012 r. w siedzibie WUP w Katowicach. Na usługę składać się będą: 1. Napoje: - gorąca wysokogatunkowa kawa i herbata podana w termosach - bez ograniczeń, - dodatki: cukier, mleko, cytryna - bez ograniczeń, - woda mineralna niegazowana (20 butelek plastikowych o pojemności 500 ml), - soki - pomarańczowy i jabłkowy lub z czarnej porzeczki (po 2 litry z każdego rodzaju); podawane w szklanych dzbankach. 2. Kanapki bankietowe na białym i ciemnym pieczywie (łącznie 100 sztuk): - z szynką i pomidorem (25 szt. x 40 g), - z pastą jajeczną, pomidorem, papryką i pietruszką (25 szt. x 40 g), - z pastą z tuńczyka, ogórkiem konserwowym (25 szt. x 40 g), - z rostbefem pieczonym i sosem tatarskim (25 szt. x 40 g). 3. Wyroby cukiernicze: - mini ciastka francuskie z jabłkiem, brzoskwinią (25 porcji x 65 g), - babeczki wypełnione kremem waniliowym lub budyniem, przybrane owocami (25 porcji x 65 g). 4. Przekąski słone: - mix przekąsek: paluszki, krakersy, precelki - 75 g różnych przekąsek na osobę. 5. Zastawa biała porcelanowa lub ceramiczna, sztućce trwałe - w odpowiedniej ilości (nie dopuszcza się stosowania plastikowych lub papierowych kubeczków, sztućców itp.) 6. Dekoracja stołów (obrusy materiałowe jednokolorowe, dopasowane serwetki papierowe) 7. Transport Spotkanie planowane jest w godzinach 12.00 - 15.00 w siedzibie WUP Katowice, II piętro, sala 221, dlatego zamówiony catering powinien zostać dostarczony na godzinę 11.00. Nie przewiduje się obsługi kelnerskiej, zamówiony asortyment spożywczy powinien zostać rozłożony na przygotowanych uprzednio stołach.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 555200001
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: ZAMAWIAJĄCY NIE PRZEWIDUJE WNIESIENIA WADIUM

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://wup.katowice.ibip.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach