Przetargi.pl
Świadczenie usługi cateringowej w dniach: 02.10.2023 r. podczas Inauguracji Roku Akademickiego 2023/2024 dla 450 osób oraz 04.10.2023 r. podczas Promocji doktorskich i habilitacyjnych dla 500 osób

POLITECHNIKA WARSZAWSKA ogłasza przetarg

  • Adres: 00-661 Warszawa, PLAC POLITECHNIKI 1
  • Województwo: mazowieckie
  • Telefon/fax: tel. 222345327
  • Data zamieszczenia: 2023-08-01
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: POLITECHNIKA WARSZAWSKA
    PLAC POLITECHNIKI 1
    00-661 Warszawa, woj. mazowieckie
    tel. 222345327
    REGON: 000001554
  • Adres strony internetowej zamawiającego: https://www.pw.edu.pl

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Świadczenie usługi cateringowej w dniach: 02.10.2023 r. podczas Inauguracji Roku Akademickiego 2023/2024 dla 450 osób oraz 04.10.2023 r. podczas Promocji doktorskich i habilitacyjnych dla 500 osób
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest usługa cateringowa wraz z obsługą kelnerską realizowana podczas organizowanych w Politechnice Warszawskiej uroczystości ogólnouczelnianych w dniach:- 02.10.2023 r. Inauguracji Roku Akademickiego 2023/2024 dla 450 osób - 04.10.2023 r. Promocji doktorskich i habilitacyjnych dla 500 osób. Zakres zadań i prac w ramach przedmiotowych usług oraz szczegółowe wymagania dotyczące wykonywania usług objętych zamówieniem jest określony w opisie przedmiotu zamówienia (dalej „OPZ”) stanowiącym załącznik nr 1 do SWZ.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55520000-1
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: 12.1. O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy nie podlegają wykluczeniu na zasadach określonych w pkt XI SWZ, oraz spełniają określone przez Zamawiającego warunki udziału w postępowaniu.12.2. O udzielenie zamówienia może ubiegać się Wykonawca spełniający minimalne warunki dotyczące:12.2.1. zdolności do występowania w obrocie gospodarczym: Zamawiający nie stawia szczegółowych wymagań/ warunków w niniejszym zakresie12.2.2. uprawnień do prowadzenia określonej działalności gospodarczej lub zawodowej, o ile wynika to z odrębnych przepisów: Warunek ten zostanie spełniony, jeśli Wykonawca: posiada aktualną decyzję właściwego terenowo Organu Inspekcji Sanitarnej stwierdzającą spełnianie wymagań higieniczno-zdrowotnych do produkcji posiłków oraz możliwości prowadzenia cateringu, zgodnie z ustawą z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia.12.2.3. sytuacji ekonomicznej lub finansowej: Warunek ten zostanie spełniony, jeśli Wykonawca: jest ubezpieczony od odpowiedzialności cywilnej w zakresie prowadzonej działalności związanej z przedmiotem zamówienia (polisa OC) na sumę ubezpieczenia nie mniejszą niż 60 000,00 zł (słownie: sześćdziesiąt tysięcy złotych)12.2.4. zdolności technicznej lub zawodowej. Warunek ten zostanie spełniony, jeśli Wykonawca:12.2.4.1.wykonał co najmniej 3 (trzy) usługi z obszaru przedmiotu zamówienia odpowiadające swoim rodzajem i wartością przedmiotowi niniejszego zamówienia tj.: wykonał 3 (trzy) usługi cateringowe wraz z obsługą kelnerską podczas imprez/spotkań, każda na min. 500 osób oraz każda o wartości nie mniejszej niż: 30.000,00 zł brutto, w okresie ostatnich 3 lat przed upływem terminu składania ofert, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy – w tym okresie z podaniem ich wartości, przedmiotu, w nim liczby osób biorących udział, dat wykonania i podmiotów na rzecz których usługi zostały wykonane, oraz dowody, czy zostały wykonane należycie.UWAGA: Zamawiający nie uzna za spełnione warunku wykazania się doświadczeniem w zakresie obsługi takich jednostek jak: szpitale, szkoły, przedszkola, żłobki, bufety i inne gdzie posiłki są organizowane jako wyżywienie całodzienne, stałe, ciągłe i powtarzające się.12.2.4.2. oddeleguje do realizacji niniejszego zamówienia 8 (osiem) osób z obsługi kelnerskiej, z których każda:12.2.4.2.1. posiada minimum roczne (12 miesięcy) doświadczenie w pracy kelnera i12.2.4.2.2. w okresie wskazanym w pkt 12.2.4.2.1. realizowała minimum 2 obsługi kelnerskie imprez/przyjęć dla co najmniej 500 osób każda.
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą: 2023-08-22

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach