Przetargi.pl
Świadczenie usługi cateringowej, restauracyjnej i hotelarskiej na rzecz jednostek organizacyjnych Uniwersytetu Opolskiego

Uniwersytet Opolski ogłasza przetarg

  • Adres: 45-040 Opole, Pl. Kopernika 11A
  • Województwo: opolskie
  • Telefon/fax: tel. 077 5 415977 , fax. 077 5415930
  • Data zamieszczenia: 2013-04-27
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Uniwersytet Opolski
    Pl. Kopernika 11A 11A
    45-040 Opole, woj. opolskie
    tel. 077 5 415977, fax. 077 5415930
    REGON: 00000138200000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.uni.opole.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Uczelnia publiczna

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Świadczenie usługi cateringowej, restauracyjnej i hotelarskiej na rzecz jednostek organizacyjnych Uniwersytetu Opolskiego
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Świadczenie usługi cateringowej, restauracyjnej i hotelarskiej na rzecz jednostek organizacyjnych Uniwersytetu Opolskiego - zgodnie z opisem przedmiotu zamówienia z podziałem na 4 pakiety/zadania: 1.PAKIET nr 1 Przedmiotem zamówienia jest: Usługa na rzecz konferencji naukowej Miasta XXI wieku Perspektywiczne priorytety w rozwoju społecznym, gospodarczym i przestrzennym miast, organizowanej przez Katedrę Geografii Ekonomicznej i Gospodarki Przestrzennej Wydział Ekonomiczny Uniwersytet Opolski w dniach 19-21 maja 2013r. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera zał. nr 1A do niniejszej SIWZ. 2.PAKIET nr 2 Przedmiotem zamówienia jest: Usługa na rzecz międzynarodowych warsztatów prowadzonych przez Instytut Filologii Germańskiej w dniach 14-15 maja 2013r. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera zał. nr 1B do niniejszej SIWZ 3.PAKIET nr 3 Przedmiotem zamówienia jest: Usługa cateringowa w czasie XI Opolskiego Festiwalu Nauki w dniu 24 i 26 maja 2013r. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera zał. nr 1C do niniejszej SIWZ 4.PAKIET nr 4 Przedmiotem zamówienia jest: Usługa gastronomiczna podczas krajowej konferencji pn. Świadomość językowa w perspektywie edukacyjnej,organizowanej przez Zakład Polonistyki Stosowanej w Instytucie Polonistyki i Kulturoznawstwa UO w dniach 15 - 16 maja 2013r Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera zał. nr 1D do niniejszej SIWZ
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 550000000
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: nie dotyczy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zamowienia.uni.opole.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach