Przetargi.pl
ŚWIADCZENIE USŁUGI CATERINGOWEJ PODCZAS WYDARZEŃ REALIZOWANYCH W RAMACH PARTNERSTWA EURES-T BESKYDY

Wojewódzki Urząd Pracy ogłasza przetarg

  • Adres: 40-048 Katowice, ul. Kościuszki 30
  • Województwo: śląskie
  • Telefon/fax: tel. 0 32 757 33 61
  • Data zamieszczenia: 2014-04-07
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Wojewódzki Urząd Pracy
    ul. Kościuszki 30 30
    40-048 Katowice, woj. śląskie
    tel. 0 32 757 33 61
    REGON: 27685569600000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.wup-katowice.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: jednostka organizacyjna samorządu województwa nieposiadająca osobowości prawnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    ŚWIADCZENIE USŁUGI CATERINGOWEJ PODCZAS WYDARZEŃ REALIZOWANYCH W RAMACH PARTNERSTWA EURES-T BESKYDY
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    CZĘŚĆ I Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej dla gości i wystawców (łącznie 40 osób) podczas Młodzieżowych Dni Pracy EURES-T Beskydy w Cieszynie w dniu 23.05.2014 r. Na usługę składać się będą: 1. Napoje: - kawa: wysokogatunkowa, rozpuszczalna do samodzielnego przygotowania (400 g), - herbata: wysokogatunkowa, ekspresowa czarna do samodzielnego przygotowania (łącznie 100 torebek herbaty z zawieszką x 2 g), - dodatki: cukier, cytryna w plasterkach, mleczko skondensowane (7%) lub śmietanka - bez ograniczeń, - wrzątek podawany w termosach lub warnikach (min. 2 sztuki) - bez ograniczeń, - woda mineralna niegazowana (80 butelek plastikowych o pojemności 500 ml), - soki (2 rodzaje: pomarańczowy i jabłkowy, po 4 litry z każdego rodzaju) podawane w szklanych dzbankach, 2. Kanapki bankietowe na białym i ciemnym pieczywie (łącznie 160 sztuk): I rodzaj: z szynką i pomidorkiem (40 szt. x min. 40g), II rodzaj: z rostbefem pieczonym i sosem tatarskim (40 szt. x min. 40g), III rodzaj: z pastą z tuńczyka, ogórkiem konserwowym, oliwką i natką (40 szt. x min 40g); IV rodzaj: z ementalerem, ogórkiem konserwowym i papryką konserwową (40 szt. x min 40g); 3. Świeże owoce podawane na paterach: - mandarynki - 2 kg - winogrona - 2 kg 4. Wyroby cukiernicze: - kruche ciasteczka (mieszanka - co najmniej 3 rodzaje) - 4 kg, podawane na szklanych, metalowych lub porcelanowych paterach; - jabłecznik lub szarlotka - 40 porcji po min. 80g, 5. zastawa biała porcelanowa lub ceramiczna, sztućce trwałe 6. dekoracja stołu (obrusy materiałowe jednokolorowe, dopasowane serwetki papierowe) 7. obsługa kelnerska przez cały czas trwania wydarzenia (w godz. 9:00 - 14:00). 8. transport. Catering powinien zostać dostarczony przez Wykonawcę do miejsca wskazanego przez Zamawiającego, którego adres zostanie wskazany Wykonawcy w dniu podpisania umowy. Młodzieżowe Dni Pracy EURES-T Beskydy w Cieszynie odbędą się w godz. 10:00 - 14:00. Catering powinien być dostarczony i przygotowany do godz. 9:00 w dniu odbywania się wydarzenia. CZĘŚĆ II Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej dla gości i wystawców (łącznie 100 osób) podczas Transgranicznych Targów Pracy, Przedsiębiorczości i Edukacji w Cieszynie w dniu 06.06.2014 r. Na usługę składać się będą: 1. Napoje: - kawa: wysokogatunkowa, rozpuszczalna do samodzielnego przygotowania (200 saszetek o wadze 2gr), - herbata: wysokogatunkowa, ekspresowa (min. 3 rodzaje: czarna, owocowa, zielona), wykładana w drewnianych pudełkach do samodzielnego przygotowania (łącznie 200 torebek herbaty z zawieszką o wadze 2gr., w tym 100 torebek herbaty czarnej), - dodatki: cukier, cytryna w plasterkach, mleczko skondensowane (7%) lub śmietanka - bez ograniczeń, - wrzątek podawany w termosach lub warnikach (min. 2 sztuki) - bez ograniczeń, - woda mineralna niegazowana (100 butelek plastikowych o pojemności 500 ml), - woda mineralna gazowana (60 butelek plastikowych o pojemności 500 ml), - soki (3 rodzaje: pomarańczowy, jabłkowy i z czarnej porzeczki, po 8 litrów z każdego rodzaju), podawane w szklanych dzbankach, 2. Kanapki bankietowe dekoracyjne na białym i ciemnym pieczywie (łącznie 300 sztuk): I rodzaj: z zieloną sałatą, szynką i pomidorem (60 szt. x min. 40g), II rodzaj: z pieczonym kurczakiem lub rostbefem i papryką konserwową (60 szt. x min. 40g), III rodzaj: z ziołowym twarożkiem i szczypiorkiem (60 szt. x min. 40g), IV rodzaj: z pastą jajeczno-szczypiorkową i świeżymi warzywami (60 szt. x min. 40g), V rodzaj: z żółtym serem i oliwkami (60 szt. x min. 40g), 3. Świeże owoce podawane na paterach: - mandarynki - 4 kg - winogrona - 4 kg 4. Wyroby cukiernicze: - kruche ciasteczka (mieszanka - co najmniej 3 rodzaje) - 6 kg, podawane na szklanych, metalowych lub porcelanowych paterach, - jabłecznik lub szarlotka - 100 porcji po min. 80g - babeczka wypełniona kremem waniliowym lub budyniem przybrana owocami - 100 porcji po min. 65g, 5. Przekąski koktajlowe (łącznie 300 sztuk) - koreczki mini caprese - mozarella i pomidorki (60 szt.) - koreczki z serem żółtym i kabanosem (60 szt.) - koreczki z salami, mini kolbą kukurydzy i papryką (60 szt.) - jajka faszerowane z pieczarką (60 szt.) - mini - quiche z brokułami i tuńczykiem (60 szt.) 6. Sałatki - 2 rodzaje: - sałatka ryżowa z tuńczykiem i oliwkami (dziki ryż, tuńczyk, kukurydza, czarne oliwki) - 70 porcji x 100 g) - sałatka hawajska z kurczakiem, ananasem, kukurydzą i majonezem - 70 porcji x 100 g, 7.zastawa biała porcelanowa lub ceramiczna, sztućce trwałe 8. dekoracja stołu (obrusy materiałowe jednokolorowe, dopasowane serwetki papierowe) 9. obsługa kelnerska przez cały czas trwania wydarzenia (w godz. 9:00 - 14:00). 10.produkty do rozłożenia na stoiskach targowych: - 45 butelek (500 ml) wody mineralnej gazowanej, - 45 butelek (500 ml) wody mineralnej niegazowanej, - 100 kubeczków jednorazowych, - herbatniki typu petit beurre (50 opakowań po min. 100g). 11. Transport. Catering powinien zostać dostarczony przez Wykonawcę do Zamku Cieszyn ul. Zamkowa 3 a,b,c do pomieszczenia udostępnionego przez Zamawiającego. Transgraniczne Targi Pracy, Przedsiębiorczości i Edukacji w Cieszynie odbędą się w godz. 10:00 - 14:00. Catering powinien być dostarczony i przygotowany do godz. 9:00 w dniu odbywania się wydarzenia. CZĘŚĆ III Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej dla gości i wystawców (łącznie 40 osób) podczas Młodzieżowych Dni Pracy EURES-T Beskydy w Bielsku Białej w dniu 13.06.2014 r. Na usługę składać się będą: 1. Napoje: - kawa: wysokogatunkowa, rozpuszczalna do samodzielnego przygotowania (400 g), - herbata: wysokogatunkowa, ekspresowa czarna do samodzielnego przygotowania (łącznie 100 torebek herbaty z zawieszką o wadze 2g), - dodatki: cukier, cytryna w plasterkach, mleczko skondensowane (7%) lub śmietanka - bez ograniczeń, - wrzątek podawany w termosach lub warnikach (min. 2 sztuki) - bez ograniczeń, - woda mineralna niegazowana (80 butelek plastikowych o pojemności 500 ml), - soki (2 rodzaje: pomarańczowy i jabłkowy, po 4 litrów z każdego rodzaju) podawane w szklanych dzbankach, 2. Kanapki bankietowe dekoracyjne na białym i ciemnym pieczywie (łącznie 160 sztuk): I rodzaj: z szynką i pomidorkiem (40 szt. x min. 40g), II rodzaj: z rostbefem pieczonym i sosem tatarskim (40 szt. x min. 40g), III rodzaj: z pastą z tuńczyka, ogórkiem konserwowym, oliwką i natką (40 szt. x min 40g); IV rodzaj: z ementalerem, ogórkiem konserwowym i papryką konserwową (40 szt. x min 40g); 3. Świeże owoce podawane na paterach: - mandarynki - 2 kg - winogrona - 2 kg 4. Wyroby cukiernicze: - kruche ciasteczka (mieszanka - co najmniej 3 rodzaje) - 4 kg, podawane na szklanych, metalowych lub porcelanowych paterach; - jabłecznik lub szarlotka - 40 porcji po min. 80g 5. zastawa biała porcelanowa lub ceramiczna, sztućce trwałe 6. dekoracja stołu (obrusy materiałowe jednokolorowe, dopasowane serwetki papierowe) 7. obsługa kelnerska przez cały czas trwania wydarzenia (w godz. 9:00 - 14:00). 8. Transport. Catering powinien zostać dostarczony przez Wykonawcę do miejsca wskazanego przez Zamawiającego, którego adres zostanie wskazany Wykonawcy w dniu podpisania umowy. Młodzieżowe Dni Pracy EURES-T Beskydy w Bielsku-Białej odbędą się w godz. 10:00 - 14:00. Catering powinien być dostarczony i przygotowany do godz. 9:00 w dniu odbywania się wydarzenia.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 555200001
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: ZAMAWIAJĄCY NIE PRZEWIDUJE WNIESIENIA WADIUM

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://wup.katowice.ibip.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach