Przetargi.pl
ŚWIADCZENIE USŁUGI CATERINGOWEJ PODCZAS WYDARZEŃ REALIZOWANYCH W RAMACH PARTNERSTWA EURES - T BESKYDY

Wojewódzki Urząd Pracy ogłasza przetarg

  • Adres: 40-048 Katowice, ul. Kościuszki 30
  • Województwo: śląskie
  • Telefon/fax: tel. 0 32 757 33 61
  • Data zamieszczenia: 2012-03-01
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Wojewódzki Urząd Pracy
    ul. Kościuszki 30 30
    40-048 Katowice, woj. śląskie
    tel. 0 32 757 33 61
    REGON: 27685569600000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.wup-katowice.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: jednostka organizacyjna samorządu województwa nie posiadająca osobowości prawnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    ŚWIADCZENIE USŁUGI CATERINGOWEJ PODCZAS WYDARZEŃ REALIZOWANYCH W RAMACH PARTNERSTWA EURES - T BESKYDY
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest: Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej dla gości i wystawców biorących udział w następujących wydarzeniach realizowanych w ramach Partnerstwa EURES-T Beskydy: - zadanie 1: Transgraniczne Targi Pracy, Przedsiębiorczości i Edukacji w Cieszynie - 18.04.2012r., usługa dla 120 osób; - zadanie 2: Młodzieżowe Dni Pracy EURES-T Beskydy w Żywcu, organizowane przez WUP Katowice we współpracy z Centrum Edukacji i Pracy Młodzieży OHP - 16.05.2012r., usługa dla 70 osób; - zadanie 3: Targi Pracy, Praktyk i Wolontariatu - Młodzieżowe Dni Pracy EURES-T Beskydy w Bielsku - Białej, organizowane przez WUP Katowice we współpracy z Centrum Edukacji i Pracy Młodzieży OHP - 18.05.2012r., usługa dla 70 osób. Szczegółowy opis: Zadanie 1 : Usługa cateringowa dla gości i wystawców biorących udział w Transgranicznych Targach Pracy, Przedsiębiorczości i Edukacji w Cieszynie w dniu 18.04.2012r., usługa dla 120 osób. Usługa świadczona będzie w Zamku Cieszyn, w pomieszczeniu udostępnionym przez Zamawiającego. Na usługę składać się będą: a) napoje gorące: - kawa wysokogatunkowa podana w termosach, wraz z dodatkami - mleczko lub śmietanka, cukier (bez ograniczeń), - herbata wysokogatunkowa podana w termosach, wraz z dodatkami - cytryna, cukier (bez ograniczeń), b) napoje zimne: - woda mineralna niegazowana (80 butelek plastikowych o pojemności 500 ml), - woda mineralna gazowana (80 butelek plastikowych o pojemności 500 ml), - soki - pomarańczowy (60 porcji x 200 ml), jabłkowy (60 porcji x 200 ml), z czarnej porzeczki (60 porcji x 200 ml), podawane w szklanych dzbankach, c) kanapki bankietowe na białym i ciemnym pieczywie - łącznie 240 sztuk: - z szynką, pomidorem, serem mozarellą i bazylią (40 szt), - z camembertem i orzechem włoskim (40 szt), - z twarożkiem, szczypiorkiem i orzechem włoskim (40 szt.), - z łososiem, cytrynką i koperkiem (40 szt.), - z jajkiem i kolorowym kawiorem (40 szt.), - z żółtym serem i oliwkami (40 szt.); d) sałatki - 2 rodzaje: - sałatka grecka (70 porcji x 100 g) - sałatka hawajska z kurczakiem, ananasem, kukurydzą i majonezem (70 porcji x 100 g), e) mieszanka kruchych ciasteczek (co najmniej 3 rodzaje) w ilości nie mniejszej niż 30g na osobę z każdego rodzaju, f) ciasta pieczone: - szarlotka (70 porcji), - ciasto keksowe (70 porcji), g) przekąski koktajlowe - łącznie 360 sztuk: - koreczki mini caprese - mozarella i pomidorki (60 szt.) - koreczki z serem żółtym i kabanosem (60 szt.) - koreczki z salami, mini kolbą kukurydzy i papryką (60 szt.) - babeczki z łososiem wędzonym (60 szt.) - jajka faszerowane z pieczarką (60 szt.) - mini - quiche z brokułami i tuńczykiem (60 szt) h) ciepły posiłek (do podania w podgrzewaczach na godz. 12:00) - bogracz, strogonow lub równoważne danie firmowe (80 porcji x 200 ml) - pierogi mieszane - ruskie, z mięsem, z kapustą i grzybami (80 porcji x 200 g), - pieczywo mieszane (białe, ciemne - 80 porcji x 50 g) i) zastawa biała porcelanowa lub ceramiczna, sztućce trwałe j) dekoracja stołu (obrusy materiałowe jednokolorowe, dopasowane serwetki papierowe) k) obsługa kelnerska przez cały czas trwania wydarzenia (w godz. 9:00 - 14:00). l) produkty do rozłożenia na stoiskach targowych: - 45 butelek (500 ml) wody mineralnej gazowanej, - 45 butelek (500 ml) wody mineralnej niegazowanej, - 100 kubeczków jednorazowych, - słone paluszki (45 opakowań po min. 70g). ł) transport. Catering powinien zostać udostępniony gościom nie później niż od godz. 9:00. Zadanie 2 : Usługa cateringowa dla gości i wystawców biorących udział w Młodzieżowych Dniach Pracy EURES-T Beskydy w Żywcu w dniu 16.05.2012r., usługa dla 70 osób. Targi odbędą się na terenie miasta Żywiec w godz. 9:00 - 14:00. Wykonawca zobowiązany będzie do dostarczenia cateringu na 1 godz. przed rozpoczęciem wydarzenia do miejsca odbywania Targów, które zostanie wskazane wyłonionemu Wykonawcy w dniu podpisania umowy. Na usługę składać się będą: a) napoje gorące: - kawa wysokogatunkowa podana w termosach, wraz z dodatkami - mleczko lub śmietanka, cukier (bez ograniczeń), - herbata wysokogatunkowa podana w termosach, wraz z dodatkami - cytryna, cukier (bez ograniczeń), b) napoje zimne: - woda mineralna niegazowana (70 butelek plastikowych o poj. 0,5l), - sok jabłkowy (70 porcji x 200 ml) podawane w szklanych dzbankach, c) mieszanka kruchych ciasteczek (co najmniej 3 rodzaje) w ilości nie mniejszej niż 30g na osobę z każdego rodzaju, c) kanapki bankietowe na białym i ciemnym pieczywie - łącznie 105 sztuk: - z szynką, pomidorem, serem mozarellą i bazylią (35 szt.), - z camembertem i orzechem włoskim (35 szt), - z twarożkiem, szczypiorkiem i orzechem włoskim (35 szt.), d) zastawa biała porcelanowa lub ceramiczna, sztućce trwałe e) dekoracja stołu (obrusy materiałowe jednokolorowe, dopasowane serwetki papierowe) f) obsługa kelnerska przez cały czas trwania wydarzenia (w godz. 9:00 - 14:00). g) transport. Zadanie 3 : Usługa cateringowa dla gości i wystawców biorących udział w Targach Pracy, Praktyk i Wolontariatu - Młodzieżowych Dniach Pracy EURES-T Beskydy w Bielsku - Białej w dniu 18.05.2012r., usługa dla 70 osób. Usługa świadczona będzie w budynku Wyższej Szkoły Administracji w Bielsku - Białej (Plac Lutra 7), w pomieszczeniu udostępnionym przez Zamawiającego. Na usługę składać się będą: a) napoje gorące: - kawa wysokogatunkowa podana w termosach, wraz z dodatkami - mleczko lub śmietanka, cukier (bez ograniczeń), - herbata wysokogatunkowa podana w termosach, wraz z dodatkami - cytryna, cukier (bez ograniczeń), b) mieszanka kruchych ciasteczek (co najmniej 3 rodzaje) w ilości nie mniejszej niż 30g na osobę z każdego rodzaju, c) kanapki bankietowe na białym i ciemnym pieczywie - łącznie 175 sztuk: - z szynką, pomidorem, serem mozarellą i bazylią (35 szt.), - z łososiem, cytrynką i koperkiem (35 szt.), - z żółtym serem i oliwkami (35 szt.); - z camembertem i orzechem włoskim (35 szt), - z twarożkiem, szczypiorkiem i orzechem włoskim (35 szt.), d) zastawa biała porcelanowa lub ceramiczna, sztućce trwałe e) dekoracja stołu (obrusy materiałowe jednokolorowe, dopasowane serwetki papierowe) f) obsługa kelnerska przez cały czas trwania wydarzenia (w godz. 9:00 - 14:00). g) transport. Catering powinien zostać udostępniony gościom nie później niż od godz. 9:00.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 555200001
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie przewiduje wniesienia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://wup.katowice.ibip.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach