Wojewódzki Urząd Pracy ogłasza przetarg
- Adres: 40-048 Katowice, ul. Kościuszki 30
- Województwo: śląskie
- Telefon/fax: tel. 0 32 757 33 61
- Data zamieszczenia: 2013-02-19
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Wojewódzki Urząd Pracy
ul. Kościuszki 30 30
40-048 Katowice, woj. śląskie
tel. 0 32 757 33 61
REGON: 27685569600000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.wup-katowice.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: jednostka organizacyjna samorządu województwa nie posiadająca osobowości prawnej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
ŚWIADCZENIE USŁUGI CATERINGOWEJ PODCZAS SPOTKAŃ REALIZOWANYCH W RAMACH GRANTU EURES 2012,2013 - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej w formie bufetu podczas następujących spotkań odbywających się w siedzibie Zamawiającego, realizowanych w ramach grantu EURES 2012, 2013: Zadanie 1: szkolenie dla pracowników powiatowych urzędów pracy - 20.03.2013 r., 35 osób. Zadanie 2: szkolenie dla pracowników powiatowych urzędów pracy - 22.03.2013 r., 35 osób. Zadanie 3: szkolenie dla pracowników powiatowych urzędów pracy - 27.03.2013 r., 30 osób. Zadanie 4: spotkanie z przedstawicielami gminnych centrum informacji - 28.03.2013 r., 35 osób. W przypadku wszystkich spotkań catering powinien być dostarczany do siedziby Zamawiającego do godz. 9:00 (II piętro, sala nr 221). Wykonawca zapewnia dekorację stołów oraz zastawę (nie dopuszcza się stosowania plastikowych lub papierowych kubeczków, sztućców itp). W kosztach usługi powinny być również uwzględnione koszty transportu. Zadnie 1. Usługa cateringowa w dniu 20.03.2013 r. dla 35 osób składająca się z: I. Napojów ciepłych: 1. Kawa rozpuszczalna wysokogatunkowa podawana w termosach + dodatki (mleko, cukier) 2. Herbata czarna wysokogatunkowa podawana w termosach + dodatki (cytryna w plasterkach, cukier), II. Napojów zimnych: 1. Woda mineralna niegazowana (20 butelek plastikowych o poj. 0,5l ), 2. Soki (2 rodzaje: pomarańczowy i jabłkowy, po 4 litry z każdego rodzaju), podawane w szklanych dzbankach, III. Ciasteczka kruche (mieszanka) - 2kg, podawane na szklanych, metalowych lub porcelanowych paterach, IV. Ciastka bankietowe: 1. sernik z brzoskwinią - 35 porcji po min. 100g, 2. babeczka wypełniona kremem waniliowym lub budyniem przybrana owocami - 35 porcji po min. 65g, V. Kanapki bankietowe dekoracyjne na białym i ciemnym pieczywie (łącznie 175 sztuk): I rodzaj: z szynką i pomidorkiem (35 szt. x min. 40g), II rodzaj: z rostbefem pieczonym i sosem tatarskim (35 szt. x min. 40g), III rodzaj: z pastą jajeczną, pomidorem, papryką i pietruszką (35 szt. x min. 40g), IV rodzaj: z pastą z tuńczyka, ogórkiem konserwowym, oliwką i natką (35 szt. x min 40g); V rodzaj: z ementalerem, ogórkiem konserwowym i papryką konserwową (35 szt. x min 40g); VI. Owoce: 1. mandarynki - 1kg 2. winogrona - 1kg Zadnie 2. Usługa cateringowa w dniu 22.03.2013 r. dla 35 osób składająca się z: I. Napojów ciepłych: a. Kawa rozpuszczalna wysokogatunkowa podawana w termosach + dodatki (mleko, cukier), b. Herbata czarna wysokogatunkowa podawana w termosach + dodatki (cytryna w plasterkach, cukier), II. Napojów zimnych: 1. Woda mineralna niegazowana (20 butelek plastikowych o poj. 0,5l), 2. Soki (2 rodzaje: pomarańczowy i jabłkowy, po 4 litry z każdego rodzaju), podawane w szklanych dzbankach, III. Ciasteczka kruche (mieszanka) - 2 kg, podawane na szklanych, metalowych lub porcelanowych paterach, IV. Ciastka bankietowe: 1. sernik z brzoskwinią - 35 porcji po min. 100g, 2. babeczka wypełniona kremem waniliowym lub budyniem przybrana owocami - 35 porcji po min. 65g, V. Kanapki bankietowe dekoracyjne na białym i ciemnym pieczywie, (łącznie 175 sztuk): I rodzaj: z szynką i pomidorkiem (35 szt. po min. 40g), II rodzaj: z rostbefem pieczonym i sosem tatarskim (35 szt. po min. 40g), III rodzaj: z pastą jajeczną, pomidorem, papryką i pietruszką (35 szt. po min. 40g), IV rodzaj: z pastą z tuńczyka, ogórkiem konserwowym, oliwką i natką (35 szt. po min. 40g), V rodzaj: z ementalerem, ogórkiem konserwowym i papryką konserwową (35 szt. po min. 40g), VI. Owoce: a. mandarynki: 1kg b. winogrona - 1kg Zadnie 3. Usługa cateringowa w dniu 27.03.2013 r. dla 30 osób składająca się z: I. Napojów ciepłych: 1. Kawa rozpuszczalna wysokogatunkowa podawana w termosach + dodatki (mleko, cukier) 2. Herbata czarna wysokogatunkowa podawana w termosach + dodatki (cytryna w plasterkach, cukier), II. Napojów zimnych: 1. Woda mineralna niegazowana (20 butelek plastikowych o poj. 0,5l ), 2. Soki (2 rodzaje: pomarańczowy i jabłkowy, po 3 litry z każdego rodzaju), podawane w szklanych dzbankach, III. Ciasteczka kruche (mieszanka) - 1,5kg, podawane na szklanych, metalowych lub porcelanowych paterach, IV. Ciastka bankietowe: 1. sernik z brzoskwinią - 30 porcji po min. 100g, 2. babeczka wypełniona kremem waniliowym lub budyniem przybrana owocami - 30 porcji po min. 65g, V. Kanapki bankietowe dekoracyjne na białym i ciemnym pieczywie (łącznie 150 sztuk): I rodzaj: z szynką i pomidorkiem (30 szt. x min. 40g), II rodzaj: z rostbefem pieczonym i sosem tatarskim (30 szt. x min. 40g), III rodzaj: z pastą jajeczną, pomidorem, papryką i pietruszką (30 szt. x min. 40g), IV rodzaj: z pastą z tuńczyka, ogórkiem konserwowym, oliwką i natką (30 szt. x min 40g); V rodzaj: z ementalerem, ogórkiem konserwowym i papryką konserwową (30 szt. x min 40g); VI. Owoce: 1. mandarynki - 1kg 2. winogrona - 1kg Zadnie 4. Usługa cateringowa w dniu 28.03.2013 r. dla 35 osób składająca się z: I. Napojów ciepłych: a. Kawa rozpuszczalna wysokogatunkowa podawana w termosach + dodatki (mleko, cukier), 2. Herbata czarna wysokogatunkowa podawana w termosach + dodatki (cytryna w plasterkach, cukier), II. Napojów zimnych: a. Woda mineralna niegazowana (20 butelek plastikowych o poj. 0,5l), b. Soki (2 rodzaje: pomarańczowy i jabłkowy, po 4 litry z każdego rodzaju), podawane w szklanych dzbankach, III. Ciasteczka kruche (mieszanka) - 2kg, podawane na szklanych, metalowych lub porcelanowych paterach, IV. Ciastka bankietowe: 1. sernik z brzoskwinią - 35 porcji po min. 100g, 2. babeczka wypełniona kremem waniliowym lub budyniem przybrana owocami - 35 porcji po min. 65g, V. Kanapki bankietowe dekoracyjne na białym i ciemnym pieczywie, (łącznie 175 sztuk): I rodzaj: z szynką i pomidorkiem (35 szt. po min. 40g), II rodzaj: z rostbefem pieczonym i sosem tatarskim (35 szt. po min. 40g), III rodzaj: z pastą jajeczną, pomidorem, papryką i pietruszką (35 szt. po min. 40g), IV rodzaj: z pastą z tuńczyka, ogórkiem konserwowym, oliwką i natką (35 szt. po min. 40g), V rodzaj: z ementalerem, ogórkiem konserwowym i papryką konserwową (35 szt. po min. 40g), VI. Owoce: 1. mandarynki: 1kg 2. winogrona - 1kg - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 555200001
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: ZAMAWIAJĄCY NIE PRZEWIDUJE WNIESIENIA WADIUM
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://wup.katowice.ibip.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- ROPS.PSO.3321.10.2016 - Świadczenie usług cateringowych na terenie miasta Katowice
Dodano: 2016-07-07 - Usługa cateringu - przygotowanie i dostawa całodziennego wyżywienia dla pacjentów szpitala z uwzględnieniem diet i kaloryczności (3)
Dodano: 2016-06-23 - Usługa kompleksowego żywienia pacjentów Wojewódzkiego Szpitala Chorób Płuc im. dr Alojzego Pawelca
Dodano: 2016-06-06 - Usługa cateringu - przygotowanie i dostawa całodziennego wyżywienia dla pacjentów szpitala z uwzględnieniem diet i kaloryczności (2)
Dodano: 2016-06-03 - Usługa cateringu
nr sprawy: DZP.381.12.2016.UG
Dodano: 2016-04-25 - PRZYGOTOWANIE ORAZ DOSTARCZANIE CAŁODZIENNEGO WYŻYWIENIA DLA PACJENTÓW SZPITALA CHORÓB PŁUC W ORZESZU Z UWZGLĘDNIENIEM DIET I KALORYCZNOŚCI
Dodano: 2016-04-15 - Usługa cateringu - przygotowanie i dostawa całodziennego wyżywienia dla pacjentów szpitala z uwzględnieniem diet i kaloryczności
Dodano: 2016-04-14 - Usługa cateringu nr DZP.381.10.2016.UG
Dodano: 2016-04-11 - Usługa cateringu
(nr postępowania DZP.381.8.2016.UG)
Dodano: 2016-03-23 - Usługa cateringu
Dodano: 2016-03-08