Przetargi.pl
ŚWIADCZENIE USŁUGI CATERINGOWEJ PODCZAS SPOTKAŃ REALIZOWANYCH W RAMACH GRANTU EURES 2011/2012

Wojewódzki Urząd Pracy ogłasza przetarg

  • Adres: 40-048 Katowice, ul. Kościuszki 30
  • Województwo: śląskie
  • Telefon/fax: tel. 0 32 757 33 61
  • Data zamieszczenia: 2012-03-21
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Wojewódzki Urząd Pracy
    ul. Kościuszki 30 30
    40-048 Katowice, woj. śląskie
    tel. 0 32 757 33 61
    REGON: 27685569600000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.wup-katowice.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: jednostka organizacyjna samorządu województwa nie posiadająca osobowości prawnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    ŚWIADCZENIE USŁUGI CATERINGOWEJ PODCZAS SPOTKAŃ REALIZOWANYCH W RAMACH GRANTU EURES 2011/2012
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej w formie bufetu podczas następujących spotkań odbywających się w siedzibie Zamawiającego, realizowanych w ramach grantu EURES 2011/ 2012: Zadanie 1: spotkanie z przedstawicielami akademickich biur karier - 16.05.2012r., 30 osób. Zadanie 2: szkolenie dla pracowników powiatowych urzędów pracy - 21.05.2012r., 30 osób. Zadanie 3: szkolenie dla pracowników powiatowych urzędów pracy - 22.05.2012r., 30 osób. Zadanie 4: szkolenie dla pracowników Wojewódzkiego Urzędu Pracy - 23.05.2012r., 10 osób. W przypadku wszystkich spotkań catering powinien być dostarczany do siedziby Zamawiającego do godz. 9:00 (II piętro, sala nr 221). Wykonawca zapewnia dekorację stołów oraz zastawę (nie dopuszcza się stosowania plastikowych lub papierowych kubeczków, sztućców itp). W kosztach usługi powinny być również uwzględnione koszty transportu. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia: Zadanie 1 - Usługa cateringowa w dniu 16.05.2012r. dla 30 osób składająca się z: I. Napojów ciepłych: 1. Kawa rozpuszczalna wysokogatunkowa podawana w termosach + dodatki (mleko, cukier), 2. Herbata czarna wysokogatunkowa podawana w termosach + dodatki (cytryna w plasterkach, cukier), II. Napojów zimnych: 1. Woda mineralna niegazowana (25 butelek plastikowych o poj. 0,5l ), 2. Soki (2 rodzaje: pomarańczowy i z czarnej porzeczki lub jabłkowy, po 3 litry z każdego rodzaju), podawane w szklanych dzbankach, III. Słonych przekąsek: 1. Paluszki (słone paluszki, 2 paczki po min. 200g każda), 2. Chipsy (o smaku paprykowym i zielona cebulka, łącznie 4 opakowania po min. 200g każde), IV. Ciastka bankietowe: 1. szarlotka - 30 porcji po min. 65g, 2. babeczka wypełniona kremem waniliowym lub budyniem przybrana owocami - 30 porcji po min. 65g, V. Kanapki bankietowe - 3 rodzaje (na białym i ciemnym pieczywie - wek i pumpernikiel, z dodatkiem warzyw - świeżych i/lub marynowanych), po 20 sztuk z każdego rodzaju: I rodzaj: z łososiem na bazie z białego twarożku, II rodzaj: z wędliną i serem żółtym, III rodzaj: z pastą (jajeczną lub z tuńczyka lub z sera białego z rzodkiewką i szczypiorkiem), VI. Sałatki - 2 rodzaje I rodzaj: sałatka grecka z serem feta (25 porcji po min. 100g), II rodzaj: sałatka hawajska z kurczakiem, ananasem, kukurydzą i majonezem (25 porcji po min. 100g). Zadanie 2 - Usługa cateringowa w dniu 21.05.2012r. dla 30 osób składająca się z: I. Napojów ciepłych: 1. Kawa rozpuszczalna wysokogatunkowa podawana w termosach + dodatki (mleko, cukier), 2. Herbata czarna wysokogatunkowa podawana w termosach + dodatki (cytryna w plasterkach, cukier), II. Napojów zimnych: 1. Woda mineralna niegazowana (25 butelek plastikowych o poj. 0,5l), 2. Soki (2 rodzaje: pomarańczowy i z czarnej porzeczki lub jabłkowy, po 3 litry z każdego rodzaju), podawane w szklanych dzbankach, III. Słonych przekąsek: 1. Paluszki (słone paluszki, 2 paczki po min. 200g każda), 2. Chipsy (o smaku paprykowym i zielona cebulka, łącznie 4 opakowania po min. 200g każde), IV. Ciastka bankietowe: 1. szarlotka - 30 porcji po min. 65g, 2. babeczka wypełniona kremem waniliowym lub budyniem przybrana owocami - 30 porcji po min. 65g, V. Kanapki bankietowe - 3 rodzaje (na białym i ciemnym pieczywie - wek i pumpernikiel, z dodatkiem warzyw - świeżych i/lub marynowanych), po 20 sztuk z każdego rodzaju: I rodzaj: z łososiem na bazie z białego twarożku, II rodzaj: z wędliną i serem żółtym, III rodzaj: z pastą (jajeczną lub z tuńczyka lub z sera białego z rzodkiewką i szczypiorkiem), VI. Sałatki - 2 rodzaje I rodzaj: sałatka grecka z serem feta (25 porcji po min. 100g), II rodzaj: sałatka hawajska z kurczakiem, ananasem, kukurydzą i majonezem (25 porcji po min. 100g). Zadanie 3 - Usługa cateringowa w dniu 22.05.2012r. dla 30 osób składająca się z: I. Napojów ciepłych: 1. Kawa rozpuszczalna wysokogatunkowa podawana w termosach + dodatki (mleko, cukier) 2. Herbata czarna wysokogatunkowa podawana w termosach + dodatki (cytryna w plasterkach, cukier), II. Napojów zimnych: 1. Woda mineralna niegazowana (25 butelek plastikowych o poj. 0,5l), 2. Soki (2 rodzaje: pomarańczowy i z czarnej porzeczki lub jabłkowy, po 3 litry z każdego rodzaju), podawane w szklanych dzbankach, III. Słonych przekąsek: 1. Paluszki (słone paluszki, 2 paczki po min. 200g każda), 2. Chipsy (o smaku paprykowym i zielona cebulka, łącznie 4 opakowania po min. 200g każde), IV. Ciastka bankietowe: 1. szarlotka - 30 porcji po min. 65g, 2. babeczka wypełniona kremem waniliowym lub budyniem przybrana owocami - 30 porcji po min. 65g, V. Kanapki bankietowe - 3 rodzaje (na białym i ciemnym pieczywie - wek i pumpernikiel, z dodatkiem warzyw - świeżych i/lub marynowanych), po 20 sztuk z każdego rodzaju: I rodzaj: z łososiem na bazie z białego twarożku, II rodzaj: z wędliną i serem żółtym, III rodzaj: z pastą (jajeczną lub z tuńczyka lub z sera białego z rzodkiewką i szczypiorkiem), VI. Sałatki - 2 rodzaje I rodzaj: sałatka grecka z serem feta (25 porcji po min. 100g), II rodzaj: sałatka hawajska z kurczakiem, ananasem, kukurydzą i majonezem (25 porcji po min. 100g). Zadanie 4 - Usługa cateringowa w dniu 23.05.2012r. dla 10 osób składająca się z: I. Napojów ciepłych: 1. Kawa rozpuszczalna wysokogatunkowa podawana w termosach + dodatki (mleko, cukier). 2. Herbata czarna wysokogatunkowa podawana w termosach + dodatki (cytryna w plasterkach, cukier), II. Napojów zimnych: 1. Woda mineralna niegazowana (10 butelek plastikowych o poj. 0,5l), 2. Soki (2 rodzaje: pomarańczowy i z czarnej porzeczki lub jabłkowy, po 1 litrze z każdego rodzaju), podawane w szklanych dzbankach, III. Słonych przekąsek: 1. Paluszki (słone paluszki, 1 paczka min. 200g), 2. Chipsy (o smaku paprykowym i zielonej cebulki, łącznie 2 opakowania po min. 200g każde), IV. Ciastka bankietowe: 1. szarlotka - 10 porcji po min. 65g 2. babeczka wypełniona kremem waniliowym lub budyniem przybrana owocami - 10 porcji po min. 65g V. Kanapki bankietowe - 3 rodzaje (na białym i ciemnym pieczywie - wek i pumpernikiel, z dodatkiem warzyw - świeżych i/lub marynowanych), po 10 sztuk z każdego rodzaju: I rodzaj: z łososiem na bazie z białego twarożku, II rodzaj: z wędliną i serem żółtym, III rodzaj: z pastą (jajeczną lub z tuńczyka lub z sera białego z rzodkiewką i szczypiorkiem) VI. Sałatki - 2 rodzaje I rodzaj: sałatka grecka z serem feta (10 porcji po min. 100g), II rodzaj: sałatka hawajska z kurczakiem, ananasem, kukurydzą i majonezem (10 porcji po min. 100g).
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 555200001
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiając nie przewiduje wniesienia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://wup.katowice.ibip.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach