Wojewódzki Urząd Pracy ogłasza przetarg
- Adres: 40-048 Katowice, ul. Kościuszki 30
- Województwo: śląskie
- Telefon/fax: tel. 0 32 757 33 61
- Data zamieszczenia: 2012-03-21
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Wojewódzki Urząd Pracy
ul. Kościuszki 30 30
40-048 Katowice, woj. śląskie
tel. 0 32 757 33 61
REGON: 27685569600000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.wup-katowice.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: jednostka organizacyjna samorządu województwa nie posiadająca osobowości prawnej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
ŚWIADCZENIE USŁUGI CATERINGOWEJ PODCZAS SPOTKAŃ REALIZOWANYCH W RAMACH GRANTU EURES 2011/2012 - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej w formie bufetu podczas następujących spotkań odbywających się w siedzibie Zamawiającego, realizowanych w ramach grantu EURES 2011/ 2012: Zadanie 1: spotkanie z przedstawicielami akademickich biur karier - 16.05.2012r., 30 osób. Zadanie 2: szkolenie dla pracowników powiatowych urzędów pracy - 21.05.2012r., 30 osób. Zadanie 3: szkolenie dla pracowników powiatowych urzędów pracy - 22.05.2012r., 30 osób. Zadanie 4: szkolenie dla pracowników Wojewódzkiego Urzędu Pracy - 23.05.2012r., 10 osób. W przypadku wszystkich spotkań catering powinien być dostarczany do siedziby Zamawiającego do godz. 9:00 (II piętro, sala nr 221). Wykonawca zapewnia dekorację stołów oraz zastawę (nie dopuszcza się stosowania plastikowych lub papierowych kubeczków, sztućców itp). W kosztach usługi powinny być również uwzględnione koszty transportu. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia: Zadanie 1 - Usługa cateringowa w dniu 16.05.2012r. dla 30 osób składająca się z: I. Napojów ciepłych: 1. Kawa rozpuszczalna wysokogatunkowa podawana w termosach + dodatki (mleko, cukier), 2. Herbata czarna wysokogatunkowa podawana w termosach + dodatki (cytryna w plasterkach, cukier), II. Napojów zimnych: 1. Woda mineralna niegazowana (25 butelek plastikowych o poj. 0,5l ), 2. Soki (2 rodzaje: pomarańczowy i z czarnej porzeczki lub jabłkowy, po 3 litry z każdego rodzaju), podawane w szklanych dzbankach, III. Słonych przekąsek: 1. Paluszki (słone paluszki, 2 paczki po min. 200g każda), 2. Chipsy (o smaku paprykowym i zielona cebulka, łącznie 4 opakowania po min. 200g każde), IV. Ciastka bankietowe: 1. szarlotka - 30 porcji po min. 65g, 2. babeczka wypełniona kremem waniliowym lub budyniem przybrana owocami - 30 porcji po min. 65g, V. Kanapki bankietowe - 3 rodzaje (na białym i ciemnym pieczywie - wek i pumpernikiel, z dodatkiem warzyw - świeżych i/lub marynowanych), po 20 sztuk z każdego rodzaju: I rodzaj: z łososiem na bazie z białego twarożku, II rodzaj: z wędliną i serem żółtym, III rodzaj: z pastą (jajeczną lub z tuńczyka lub z sera białego z rzodkiewką i szczypiorkiem), VI. Sałatki - 2 rodzaje I rodzaj: sałatka grecka z serem feta (25 porcji po min. 100g), II rodzaj: sałatka hawajska z kurczakiem, ananasem, kukurydzą i majonezem (25 porcji po min. 100g). Zadanie 2 - Usługa cateringowa w dniu 21.05.2012r. dla 30 osób składająca się z: I. Napojów ciepłych: 1. Kawa rozpuszczalna wysokogatunkowa podawana w termosach + dodatki (mleko, cukier), 2. Herbata czarna wysokogatunkowa podawana w termosach + dodatki (cytryna w plasterkach, cukier), II. Napojów zimnych: 1. Woda mineralna niegazowana (25 butelek plastikowych o poj. 0,5l), 2. Soki (2 rodzaje: pomarańczowy i z czarnej porzeczki lub jabłkowy, po 3 litry z każdego rodzaju), podawane w szklanych dzbankach, III. Słonych przekąsek: 1. Paluszki (słone paluszki, 2 paczki po min. 200g każda), 2. Chipsy (o smaku paprykowym i zielona cebulka, łącznie 4 opakowania po min. 200g każde), IV. Ciastka bankietowe: 1. szarlotka - 30 porcji po min. 65g, 2. babeczka wypełniona kremem waniliowym lub budyniem przybrana owocami - 30 porcji po min. 65g, V. Kanapki bankietowe - 3 rodzaje (na białym i ciemnym pieczywie - wek i pumpernikiel, z dodatkiem warzyw - świeżych i/lub marynowanych), po 20 sztuk z każdego rodzaju: I rodzaj: z łososiem na bazie z białego twarożku, II rodzaj: z wędliną i serem żółtym, III rodzaj: z pastą (jajeczną lub z tuńczyka lub z sera białego z rzodkiewką i szczypiorkiem), VI. Sałatki - 2 rodzaje I rodzaj: sałatka grecka z serem feta (25 porcji po min. 100g), II rodzaj: sałatka hawajska z kurczakiem, ananasem, kukurydzą i majonezem (25 porcji po min. 100g). Zadanie 3 - Usługa cateringowa w dniu 22.05.2012r. dla 30 osób składająca się z: I. Napojów ciepłych: 1. Kawa rozpuszczalna wysokogatunkowa podawana w termosach + dodatki (mleko, cukier) 2. Herbata czarna wysokogatunkowa podawana w termosach + dodatki (cytryna w plasterkach, cukier), II. Napojów zimnych: 1. Woda mineralna niegazowana (25 butelek plastikowych o poj. 0,5l), 2. Soki (2 rodzaje: pomarańczowy i z czarnej porzeczki lub jabłkowy, po 3 litry z każdego rodzaju), podawane w szklanych dzbankach, III. Słonych przekąsek: 1. Paluszki (słone paluszki, 2 paczki po min. 200g każda), 2. Chipsy (o smaku paprykowym i zielona cebulka, łącznie 4 opakowania po min. 200g każde), IV. Ciastka bankietowe: 1. szarlotka - 30 porcji po min. 65g, 2. babeczka wypełniona kremem waniliowym lub budyniem przybrana owocami - 30 porcji po min. 65g, V. Kanapki bankietowe - 3 rodzaje (na białym i ciemnym pieczywie - wek i pumpernikiel, z dodatkiem warzyw - świeżych i/lub marynowanych), po 20 sztuk z każdego rodzaju: I rodzaj: z łososiem na bazie z białego twarożku, II rodzaj: z wędliną i serem żółtym, III rodzaj: z pastą (jajeczną lub z tuńczyka lub z sera białego z rzodkiewką i szczypiorkiem), VI. Sałatki - 2 rodzaje I rodzaj: sałatka grecka z serem feta (25 porcji po min. 100g), II rodzaj: sałatka hawajska z kurczakiem, ananasem, kukurydzą i majonezem (25 porcji po min. 100g). Zadanie 4 - Usługa cateringowa w dniu 23.05.2012r. dla 10 osób składająca się z: I. Napojów ciepłych: 1. Kawa rozpuszczalna wysokogatunkowa podawana w termosach + dodatki (mleko, cukier). 2. Herbata czarna wysokogatunkowa podawana w termosach + dodatki (cytryna w plasterkach, cukier), II. Napojów zimnych: 1. Woda mineralna niegazowana (10 butelek plastikowych o poj. 0,5l), 2. Soki (2 rodzaje: pomarańczowy i z czarnej porzeczki lub jabłkowy, po 1 litrze z każdego rodzaju), podawane w szklanych dzbankach, III. Słonych przekąsek: 1. Paluszki (słone paluszki, 1 paczka min. 200g), 2. Chipsy (o smaku paprykowym i zielonej cebulki, łącznie 2 opakowania po min. 200g każde), IV. Ciastka bankietowe: 1. szarlotka - 10 porcji po min. 65g 2. babeczka wypełniona kremem waniliowym lub budyniem przybrana owocami - 10 porcji po min. 65g V. Kanapki bankietowe - 3 rodzaje (na białym i ciemnym pieczywie - wek i pumpernikiel, z dodatkiem warzyw - świeżych i/lub marynowanych), po 10 sztuk z każdego rodzaju: I rodzaj: z łososiem na bazie z białego twarożku, II rodzaj: z wędliną i serem żółtym, III rodzaj: z pastą (jajeczną lub z tuńczyka lub z sera białego z rzodkiewką i szczypiorkiem) VI. Sałatki - 2 rodzaje I rodzaj: sałatka grecka z serem feta (10 porcji po min. 100g), II rodzaj: sałatka hawajska z kurczakiem, ananasem, kukurydzą i majonezem (10 porcji po min. 100g). - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 555200001
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiając nie przewiduje wniesienia wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://wup.katowice.ibip.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- ROPS.PSO.3321.10.2016 - Świadczenie usług cateringowych na terenie miasta Katowice
Dodano: 2016-07-07 - Usługa cateringu - przygotowanie i dostawa całodziennego wyżywienia dla pacjentów szpitala z uwzględnieniem diet i kaloryczności (3)
Dodano: 2016-06-23 - Usługa kompleksowego żywienia pacjentów Wojewódzkiego Szpitala Chorób Płuc im. dr Alojzego Pawelca
Dodano: 2016-06-06 - Usługa cateringu - przygotowanie i dostawa całodziennego wyżywienia dla pacjentów szpitala z uwzględnieniem diet i kaloryczności (2)
Dodano: 2016-06-03 - Usługa cateringu
nr sprawy: DZP.381.12.2016.UG
Dodano: 2016-04-25 - PRZYGOTOWANIE ORAZ DOSTARCZANIE CAŁODZIENNEGO WYŻYWIENIA DLA PACJENTÓW SZPITALA CHORÓB PŁUC W ORZESZU Z UWZGLĘDNIENIEM DIET I KALORYCZNOŚCI
Dodano: 2016-04-15 - Usługa cateringu - przygotowanie i dostawa całodziennego wyżywienia dla pacjentów szpitala z uwzględnieniem diet i kaloryczności
Dodano: 2016-04-14 - Usługa cateringu nr DZP.381.10.2016.UG
Dodano: 2016-04-11 - Usługa cateringu
(nr postępowania DZP.381.8.2016.UG)
Dodano: 2016-03-23 - Usługa cateringu
Dodano: 2016-03-08