POLITECHNIKA WARSZAWSKA ogłasza przetarg
- Adres: 00-661 Warszawa, PLAC POLITECHNIKI 1
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel. 22 234 82 30
- Data zamieszczenia: 2022-11-23
- Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: POLITECHNIKA WARSZAWSKA
PLAC POLITECHNIKI 1
00-661 Warszawa, woj. mazowieckie
tel. 22 234 82 30
REGON: 000001554 - Adres strony internetowej zamawiającego: https://www.pw.edu.pl
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Świadczenie usługi cateringowej podczas seminarium pt.: "Seminarium podsumowujące aktywność naukową i dydaktyczną pracowników Instytutu Metrologii i Inżynierii Biomedycznej w 2022 roku." - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Przedmiotem umowy jest świadczenie usługi cateringowej podczas seminarium pt.: „Seminarium podsumowujące aktywność naukową i dydaktyczną pracowników Instytutu Metrologii i Inżynierii Biomedycznej w 2022 roku wraz z omówieniem planów na lata kolejne" realizowane na Wydziale Mechatroniki Politechniki Warszawskiej, zwanych dalej „usługą” polegającą na przygotowaniu poczęstunku podczas wydarzenia organizowanego przez Zamawiającego, mającego charakter jednorazowego spotkania w dniu 16 grudnia 2022 roku w godzinach 14.00-19.00. do kwoty brutto ustalonej na podstawie oferty Wykonawcy, sporządzonej wg wzoru stanowiącego Załącznik nr 1 do SWZ Formularz ofertowy, na warunkach określonych w Projekcie umowy, stanowiącym Załącznik nr 6 do SWZ. 2. Usługa będzie świadczona na terenie Wydziału Mechatroniki Politechniki Warszawskiej przy ulicy Św. Andrzeja Boboli 8 w Warszawie z zachowaniem terminu, godzin świadczenia usługi, liczby uczestników, menu i innych wymagań, określonych szczegółowo w Opisie przedmiotu zamówienia (Załącznik nr 2 do SWZ). 3. Zamawiający zastrzega sobie możliwość wprowadzenia możliwości zmniejszenia lub zwiększenia zakresu określonych usług stosownie do ostatecznej liczby uczestników spotkania, o czym Zamawiający powiadomi Wykonawcę w formie pisemnej, z zachowaniem terminu określonego w § 1 Projektu umowy (Załącznik nr 6 do SWZ). - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55520000-1
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający uzna warunek za spełniony, jeżeli Wykonawca wykaże, że w okresie ostatnich 3 lat przed upływem terminuskładania ofert, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie, świadczył lub świadczy nadal,jednorazowo lub cyklicznie, na rzecz nie mnie niż dwóch podmiotów, co najmniej dwie usługi na rzecz każdego z tychpodmiotów, polegające na przygotowaniu i podawaniu poczęstunku (cateringu) dla co najmniej 60 osobowej grupyuczestników spotkań, potwierdzonych załączonymi do oferty dowodami, że usługi te zostały wykonane należycie.Dowodami, o których mowa powyżej, są referencje bądź inne dokumenty sporządzone przez podmiot, na rzecz któregousługi zostały wykonane, a w przypadku świadczeń powtarzających się - są wykonywane, a jeżeli wykonawca z przyczynniezależnych od niego nie jest w stanie uzyskać tych dokumentów – oświadczenie wykonawcy; w przypadku świadczeńpowtarzających się, nadal wykonywanych, referencje bądź inne dokumenty potwierdzające ich należyte wykonywaniepowinny być wystawione w okresie ostatnich 3 miesięcy
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Tak
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą: 2022-12-01
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Usługa cateringowa - Przygotowanie i dostarczanie wyżywienia/posiłków dla uczestników na pobycie dziennym i całodobowym Centrum Opiekuńczo-Mieszkalnego w Tłuszczu
Dodano: 2024-07-17 - Świadczenie usług cateringowych dla Centrum Doradztwa Rolniczego w Brwinowie
Dodano: 2024-07-09 - Świadczenie usługi cateringowej dla Centrum Studiów Zaawansowanych
Dodano: 2024-07-03 - Usługa pośrednictwa polegająca na sukcesywnym świadczeniu rezerwacji usług cateringowych i restauracyjnych w kraju i za granicą dla Szkoły Głównej Mikołaja Kopernika w Warszawie
Dodano: 2024-07-02 - Świadczenie usługi cateringowej dla Centrum Studiów Zaawansowanych
Dodano: 2024-06-12 - „Wykonanie usługi cateringowej na warsztaty w ramach projektu Era materiałów - popularyzacja inżynierii materiałowej wśród uczniów szkół średnich”
Dodano: 2024-06-07 - Świadczenie usług cateringowych w trakcie szkoleń organizowanych w ramach interwencji I.14.1 Doskonalenie zawodowe rolników - moduł 1 Szkolenia podstawowe dla rolników (I 14.1.1) – II etap.
Dodano: 2024-05-31 - Usługa cateringowa na potrzeby wydarzenia „zawody robotyczne Jemaro w dniach 8-12 lipca 2024 r.” dla Wydziału Mechanicznego Energetyki i Lotnictwa Politechniki Warszawskiej
Dodano: 2024-05-14 - Catering na wydarzenie „Absolwenci w branży” organizowane przez Biuro Karier Politechniki Warszawskiej
Dodano: 2024-05-11 - Usługi cateringowe w ramach poddziałania 1.2 „Wsparcie dla projektów demonstracyjnych i działań informacyjnych” w zakresie produkcji i wykorzystania krajowych źródeł białka na cele paszowe.
Dodano: 2024-05-09