Wojewódzki Urząd Pracy ogłasza przetarg
- Adres: 40-048 Katowice, ul. Kościuszki 30
- Województwo: śląskie
- Telefon/fax: tel. 0 32 757 33 61
- Data zamieszczenia: 2013-10-10
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Wojewódzki Urząd Pracy
ul. Kościuszki 30 30
40-048 Katowice, woj. śląskie
tel. 0 32 757 33 61
REGON: 27685569600000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.wup-katowice.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: jednostka organizacyjna samorządu województwa nieposiadająca osobowości prawnej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
ŚWIADCZENIE USŁUGI CATERINGOWEJ PODCZAS KONFERENCJI TEMATYCZNEJ w dniu 5 grudnia 2013 r. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej podczas konferencji tematycznej, dotyczącej zagadnień związanych z aktywizacją zawodową osób młodych w województwie śląskim, dla przedstawicieli instytucji rynku pracy, szkół średnich i wyższych, samorządów województwa śląskiego oraz innych osób związanych z aktywizacją zawodową osób młodych. W konferencji przewiduje się udział 100 osób. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia: Usługa cateringowa powinna obejmować: 1) Napoje: a) gorąca kawa wysokogatunkowa i herbata podana w termosach - bez ograniczeń, b) dodatki: cukier, mleko, cytryna - bez ograniczeń, c) woda mineralna - 1 butelka na osobę: woda mineralna gazowana (50 butelek plastikowych o pojemności 500 ml), woda mineralna niegazowana (50 butelek plastikowych o pojemności 500 ml), d) soki (3 rodzaje - pomarańczowy, porzeczkowy, grejpfrutowy, podane w szklanych dzbankach) - 200 ml na osobę, 2) Wyroby cukiernicze różnorodne: a) mieszanka kruchych ciasteczek (co najmniej 3 rodzaje) w ilości nie mniejszej niż 30 g na osobę z każdego rodzaju, b) ciasta domowego wypieku - 2 sztuki na osobę: - co najmniej 3 rodzaje ciast: szarlotka, sernik, makowiec (100 sztuk), - Babeczki owocowe (50 sztuk), - Rogaliki drożdżowe z nadzieniem (50 sztuk). 3) Kanapki bankietowe na jasnym i ciemnym pieczywie - 2 sztuki na osobę: - z szynką, pomidorem, serem mozzarella i bazylią (40 szt. x 40 g), - z łososiem, cytryną i koperkiem (40 szt. x 40 g), - z pastą jajeczną, pomidorem, papryką i pietruszką (40 szt. x 40 g), - z salami, czerwoną papryką i czarnymi oliwkami (40 szt. x 40 g), - z żółtym serem i oliwkami (40 szt. x 40 g); 4) Świeże owoce podawane na paterach: - jabłka - 2 kg, - banany - 1,5 kg, - winogrona (zielone, czarne) - 3 kg, - pomarańcze - 1,5 kg, - mandarynki - 2 kg, 5) Przekąski koktajlowe: - ruloniki ze schabu z musem chrzanowym (40 szt.), - jajka faszerowane z pieczarką (40 szt.), - koreczki mini caprese (mozarella i pomidorki - 40 szt.), - koreczki z serem żółtym i kabanosem (40 szt.), Catering powinien zostać dostarczony do miejsca odbywania konferencji (Aula na Wydziale Prawa i Administracji Uniwersytet Śląski w Katowicach). Konferencja planowana jest w godzinach 10.00 - 13.00, dlatego zamówiony asortyment (poz. 1 - 5) powinien zostać dostarczone na godzinę 09.00. Nie przewiduje się obsługi kelnerskiej, zamówiony asortyment spożywczy powinien zostać rozłożony na przygotowanych uprzednio stołach. Wykonawca jest zobowiązany zapewnić również: - zastawę białą porcelanową lub ceramiczną, sztućce trwałe - w odpowiedniej ilości, - dekorację stołu - obrusy materiałowe i dopasowane serwetki papierowe (jednorazowe), - transport, Zapłata nastąpi za faktyczną ilość osób korzystających z usługi cateringowej. Ostateczna ilość osób korzystających z usługi zostanie podana nie później niż trzy dni kalendarzowe przed planowanym terminem realizacji. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 555200001
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://wup.katowice.ibip.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- ROPS.PSO.3321.10.2016 - Świadczenie usług cateringowych na terenie miasta Katowice
Dodano: 2016-07-07 - Usługa cateringu - przygotowanie i dostawa całodziennego wyżywienia dla pacjentów szpitala z uwzględnieniem diet i kaloryczności (3)
Dodano: 2016-06-23 - Usługa kompleksowego żywienia pacjentów Wojewódzkiego Szpitala Chorób Płuc im. dr Alojzego Pawelca
Dodano: 2016-06-06 - Usługa cateringu - przygotowanie i dostawa całodziennego wyżywienia dla pacjentów szpitala z uwzględnieniem diet i kaloryczności (2)
Dodano: 2016-06-03 - Usługa cateringu
nr sprawy: DZP.381.12.2016.UG
Dodano: 2016-04-25 - PRZYGOTOWANIE ORAZ DOSTARCZANIE CAŁODZIENNEGO WYŻYWIENIA DLA PACJENTÓW SZPITALA CHORÓB PŁUC W ORZESZU Z UWZGLĘDNIENIEM DIET I KALORYCZNOŚCI
Dodano: 2016-04-15 - Usługa cateringu - przygotowanie i dostawa całodziennego wyżywienia dla pacjentów szpitala z uwzględnieniem diet i kaloryczności
Dodano: 2016-04-14 - Usługa cateringu nr DZP.381.10.2016.UG
Dodano: 2016-04-11 - Usługa cateringu
(nr postępowania DZP.381.8.2016.UG)
Dodano: 2016-03-23 - Usługa cateringu
Dodano: 2016-03-08