Przetargi.pl
ŚWIADCZENIE USŁUGI CATERINGOWEJ PODCZAS KONFERENCJI REGIONALNEJ ORGANIZOWANEJ PRZEZ WOJEWÓDZKI PRACY W KATOWICACH W RAMACH PROJEKTU ŚLĄSKIE WYZWANIA

Wojewódzki Urząd Pracy ogłasza przetarg

  • Adres: 40-048 Katowice, ul. Kościuszki 30
  • Województwo: śląskie
  • Telefon/fax: tel. 0 32 757 33 61
  • Data zamieszczenia: 2014-07-21
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Wojewódzki Urząd Pracy
    ul. Kościuszki 30 30
    40-048 Katowice, woj. śląskie
    tel. 0 32 757 33 61
    REGON: 27685569600000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.wup-katowice.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: jednostka organizacyjna samorządu wojewódzctwa nieposiadająca osobowości prawnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    ŚWIADCZENIE USŁUGI CATERINGOWEJ PODCZAS KONFERENCJI REGIONALNEJ ORGANIZOWANEJ PRZEZ WOJEWÓDZKI PRACY W KATOWICACH W RAMACH PROJEKTU ŚLĄSKIE WYZWANIA
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej dla 100 uczestników konferencji regionalnej organizowanej przez Wojewódzki Urząd Pracy w Katowicach w ramach projektu Śląskie Wyzwania dla przedstawicieli instytucji rynku pracy, organizacji pozarządowych, pracodawców oraz zaproszonych prelegentów. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia: Konferencja odbędzie się we wrześniu 2014 r. na terenie miasta Katowice. W konferencji przewiduje się udział 100 osób. Usługa cateringowa powinna obejmować: 1) Napoje: a) gorąca wysokogatunkowa kawa i herbata podana w termosach - bez ograniczeń, b) dodatki: cukier, mleko, cytryna - bez ograniczeń, c) woda mineralna (nie jest dopuszczalne dostarczenie wody źródlanej)- 1 butelka na osobę: - woda mineralna gazowana (50 butelek plastikowych o pojemności 500 ml), - woda mineralna niegazowana (50 butelek plastikowych o pojemności 500 ml), d) soki (3 rodzaje - pomarańczowy, porzeczkowy, jabłkowy, podane w szklanych dzbankach) - 200 ml na osobę z każdego rodzaju, 2) Wyroby cukiernicze różnorodne: a) mieszanka kruchych ciasteczek (co najmniej 3 rodzaje) w ilości nie mniejszej niż 30 g na osobę z każdego rodzaju, b) ciasta domowego wypieku - 2 sztuki na osobę: - co najmniej 3 rodzaje ciast: szarlotka, sernik, makowiec (łącznie 100 szt.), - Babeczki owocowe (50 szt.), - Rogaliki drożdżowe z nadzieniem różanym (50 szt.). 3) Kanapki bankietowe na jasnym i ciemnym pieczywie: - z szynką, pomidorem, serem mozzarella i bazylią (30 szt.), - z camembertem i orzechem włoskim lub żurawiną(30 szt.), - z twarożkiem, szczypiorkiem i orzechem włoskim (30 szt.), - z łososiem (plastry), cytryną i koperkiem (30 szt.), - z pastą jajeczną, pomidorem, papryką i pietruszką (30 szt.), - z salami, czerwoną papryką i czarnymi oliwkami (30 szt.), - z pastą z tuńczyka (30 szt.); 4) Świeże owoce podawane na paterach: - jabłka - 2 kg, - banany - 2 kg, - winogrona (zielone, czarne) - 3 kg, - pomarańcze - 2 kg, - mandarynki - 2 kg, 5) Sałatki - 2 rodzaje: - sałatka grecka (75 porcji x 100 g) - sałatka hawajska z filetem z kurczaka, ananasem, kukurydzą i majonezem (75 porcji x 100 g), 6) Przekąski koktajlowe: - mini- quiche z brokułami i tuńczykiem (30 szt.) - babeczki z łososiem wędzonym (30 szt.) - ruloniki ze schabu z musem chrzanowym (30 szt.), - jajka faszerowane z pieczarką (30 szt.) - koreczki mini caprese (mozarella i pomidorki - 30 szt.) - koreczki z serem żółtym, kabanosem i ogórkiem lub pieczarką (30 szt.) 7) Ciepły posiłek podany w podgrzewaczach: - strogonow - (100 porcji x 200 ml na osobę), - pierogi mieszane - ruskie, z mięsem, z kapustą i grzybami (60 porcji x 200 g), - pieczywo mieszane (białe, ciemne - 80 porcji x 50 g), - barszcz czerwony - (80 porcji x 200 ml na osobę), - krokiety (40 porcji z kapustą i grzybami, 40 porcji z mięsem x 200g), Catering powinien zostać dostarczony do miejsca odbywania konferencji. Napoje (poz. 1), Wyroby cukiernicze różnorodne (poz. 2), Kanapki bankietowe na jasnym i ciemnym pieczywie (poz. 3), Świeże owoce podawane na paterach (poz. 4) powinny zostać dostarczone - na godzinę 10.30. Natomiast sałatki - 2 rodzaje (poz. 5), przekąski koktajlowe (poz. 6), ciepły posiłek podany w podgrzewaczach (poz. 7) powinny zostać dostarczone na godzinę ustaloną na trzy dni przed planowanym terminem konferencji. Wykonawca jest zobowiązany zapewnić również: - zastawę białą porcelanową lub ceramiczną, sztućce trwałe - w odpowiedniej ilości, - dekorację stołu - obrusy materiałowe i dopasowane serwetki papierowe (jednorazowe), - obsługę kelnerską przez cały czas trwania wydarzenia (w godz. 11:00 - 15:00), - transport wraz z wniesieniem. Miejsce spotkania: Katowice. O finalnej lokalizacji Wykonawca zostanie powiadomiony najpóźniej na 7 dni przed terminem spotkania. Termin spotkania: wrzesień 2014 r. O finalnej dacie spotkania Wykonawca zostanie powiadomiony najpóźniej na 7 dni przed terminem spotkania.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 555200001
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 1 dni

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://wup.katowice.ibip.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach