Przetargi.pl
ŚWIADCZENIE USŁUGI CATERINGOWEJ PODCZAS CYKLU 15 SPOTKAŃ INFORMACYJNYCH

Wojewódzki Urząd Pracy ogłasza przetarg

  • Adres: 40-048 Katowice, ul. Kościuszki 30
  • Województwo: śląskie
  • Telefon/fax: tel. 0 32 757 33 61
  • Data zamieszczenia: 2012-02-22
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Wojewódzki Urząd Pracy
    ul. Kościuszki 30 30
    40-048 Katowice, woj. śląskie
    tel. 0 32 757 33 61
    REGON: 27685569600000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.wup-katowice.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: jednostka organizacyjna samorządu województwa nie posiadająca osobowości prawnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    ŚWIADCZENIE USŁUGI CATERINGOWEJ PODCZAS CYKLU 15 SPOTKAŃ INFORMACYJNYCH
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest zapewnienie usługi cateringowej dla 700 uczestników cyklu 15 spotkań informacyjnych organizowanych przez Wojewódzki Urząd Pracy na sali konferencyjnej Wydziału Prawa i Administracji Uniwersytetu Śląskiego w Katowicach przy ul. Bankowej 11. W cyklu 15 spotkań informacyjnych przewiduje się udział 700 osób. 1) Wykonawca będzie świadczył usługę w przerwie spotkania, każdorazowo wskazanej przez Zamawiającego. Ostateczna data realizacji spotkania zostanie podana na trzy dni robocze przed tym spotkaniem. 2) Zamawiający przekaże Wykonawcy ostateczną liczbę uczestników danego spotkania na jeden dzień roboczy przed konkretnym spotkaniem. Zgłoszenie liczby uczestników będzie następowało drogą elektroniczną. 3) W 15 spotkaniach weźmie udział w sumie nie więcej niż 700 osób. 4) Płatność za usługę będzie następowała po każdym spotkaniu i będzie dotyczyć faktycznie wykorzystanej ilości cateringu przypadającej na osobę. Przez faktycznie wykorzystaną ilość cateringu należy rozumieć ilość zgłoszoną przez Zamawiającego na 1 dzień roboczy przed spotkaniem. 5) Zamawiający zastrzega sobie prawo do niewykorzystania usługi dla wszystkich 700 osób. Usługa cateringowa powinna obejmować: 1) Napoje: a) gorąca świeżo parzona kawa arabica, z ekspresu, podana w termosach b) herbata ekspresowa w różnych wariantach smakowych do wyboru (w tej samej ilości sztuk z każdego smaku), każda torebka herbaty pakowana w osobnych kopertach, gorąca woda podana w termosach - na każdą osobę przypadać powinno po 3 torebki herbaty, w różnych wariantach smakowych : - czarna - zielona - owocowa c) cukier pakowany w saszetki - po 2 saszetki z każdego rodzaju 1 na osobę: - biały, - trzcinowy, d) śmietanka do kawy, pakowana w kubkach (po 10g) - po 2 sztuki na osobę, e) cytryna, podana w plastrach - po 2 plastry na osobę, f) woda mineralna, podana w szklanych butelkach (o pojemności co najmniej 250 ml) - po 1 butelce na osobę z każdego rodzaju: - woda mineralna gazowana, - woda mineralna niegazowana, g) sok 100% po jednej butelce na osobę, podany w szklanych butelkach (o pojemności co najmniej 250 ml), w co najmniej 2 wariantach smakowych (pomarańczowy oraz jabłkowy), podane w równej ilości, 2) Wyroby cukiernicze: a) mieszanka kruchych ciasteczek (co najmniej 3 rodzaje, w tym z: czekoladą, marmoladą) - w ilości nie mniejszej, niż 15 g na osobę z każdego rodzaju, b) ciasta domowego wypieku - 2 sztuki na osobę, co najmniej 2 rodzaje ciast (szarlotka, sernik). podane w równej ilości, 3) Kanapki bankietowe - 4 sztuki na osobę po jednej z każdego rodzaju: - z masłem, łososiem w plastrach, camembertem, koperkiem - na jasnym pieczywie, - z masłem, szynką, żółtym serem, pomidorem, papryką, pietruszką - na ciemnym pieczywie, - z masłem, zieloną sałatą, pomidorem, jajkiem, szczypiorkiem - na ciemnym pieczywie, - z masłem, salami, czerwoną papryką, czarnymi oliwkami - na jasnym pieczywie. 4) Świeże owoce (banany, kiwi),podawane na tacach/paterach, co najmniej 2 owoce z każdego rodzaju na osobę. Catering powinien zostać dostarczony na miejsce odbywania się spotkania (sala konferencyjna Wydział Prawa i Administracji Uniwersytetu Śląskiego w Katowicach przy ul. Bankowej 11) w godzinach wskazanych przez Zamawiającego (potwierdzenie nastąpi drogą mailową). Wykonawca jest zobowiązany zapewnić również: - obsługę kelnerską (co najmniej 2 osoby) w czasie realizacji usługi (podczas spotkania), - pracownicy świadczący obsługę kelnerską ubrani co najmniej w białą koszulę, fartuch, - transport produktów i wyposażenia do miejsca odbywania konferencji. - usługa gastronomiczna ma być podana w formie stołu szwedzkiego z zapewnieniem ceramicznych filiżanek i talerzyków, szklanek do zimnych napojów, a także metalowych łyżeczek i widelczyków oraz papierowych serwetek i obrusów wykonanych z tkanin naturalnych np. len, bawełna
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 555200001
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie przewiduje wniesienia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://wup.katowice.ibip.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach