Przetargi.pl
Świadczenie usługi cateringowej obiadów dla uczniów szkoły podstawowej i gimnazjum uczestników projektu edukacyjnego Nasza szansa na sukces w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego POKL realizowanego przez Zespół Szkół Nr 8 w Żorach współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki, Priorytet IX, Rozwój wykształcenia i kompetencji w regionach - moduł humanistyczny, moduł matematyczno - przyrodniczy, moduł języka angielskiego, moduł psychoedukacyjny, moduł ICT.

Zespół Szkół Nr 8 ogłasza przetarg

  • Adres: 44-244 Żory, ul. Osińska 50
  • Województwo: śląskie
  • Telefon/fax: tel. 32 434544 , fax. 32 434544
  • Data zamieszczenia: 2014-01-17
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkół Nr 8
    ul. Osińska 50 50
    44-244 Żory, woj. śląskie
    tel. 32 434544, fax. 32 434544
    REGON: 27828154900000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: zs8.zory.bip.net.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Świadczenie usługi cateringowej obiadów dla uczniów szkoły podstawowej i gimnazjum uczestników projektu edukacyjnego Nasza szansa na sukces w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego POKL realizowanego przez Zespół Szkół Nr 8 w Żorach współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki, Priorytet IX, Rozwój wykształcenia i kompetencji w regionach - moduł humanistyczny, moduł matematyczno - przyrodniczy, moduł języka angielskiego, moduł psychoedukacyjny, moduł ICT.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest: świadczenie usługi cateringowej dla uczniów gimnazjum i szkoły podstawowej uczestników projektu edukacyjnego POKL Nasza szansa na sukces modułu humanistycznego, modułu matematyczno przyrodniczego modułu języka angielskiego, modułu psychoedukacyjnego, moduł ICT.Poprzez świadczenie usług cateringowych Zamawiający rozumie usługę przygotowywania, dostarczania i podawania posiłków gorącego obiadu jednodaniowego - drugiego dania + soku owocowego lub owocowo - warzywnego, w miejscu wskazanym przez Zamawiającego. Świadczenie usługi cateringowej będzie odbywało sie w oparciu o poszczególne zlecenia wystawiane przez Koordynatora projektu lub Asystenta Koordynatora projektu pt. Nasza szansa na sukces. Zamówienie będzie składane każdego dnia kiedy odbywać będą się zajęcia do godziny 10:00 przez asystenta projektu.W okresie obowiązywania umowy (tj. od dnia zawarcia umowy do dnia 30.11.2014 r. bez miesięcy wakacyjnych),w ramach organizowanych modułów edukacyjnych w danym dniu tygodnia. W ramach zamówienia Wykonawca zobowiązany jest do: przygotowania, dowozu i podania posiłków w terminie poniedziałek ilość 80 szt., wtorek ilość 80 szt. i środa ilość 80 szt. na godzinę 15:40 i dostarczenie do miejsca 10 sal lekcyjnych w Zespole Szkół Nr 8 , ilość posiłków jest zawsze jednakowa w którym będzie odbywał się każdy z danych modułów edukacyjnych. Wykonawca zobowiąże się do świadczenia usługi wyłącznie przy użyciu produktów spełniających normy jakości produktów spożywczych, dostarczenia obiadów w jednorazowych opakowaniach styropianowych oraz sztućców plastikowych dla każdego ucznia wedle zamówień. Wykonawca zapewni należytą estetykę oraz zadba o smak podawanych potraw. Opakowania powinny być, nieuszkodzone.Przedstawione w dokumentacji przetargowej menu, należy traktować jako przykładowe. Oznacza to, że Wykonawcy mogą zaproponować inne menu niż wyszczególnione w dokumentacji. Przykładowa propozycja menu jaką proponuje Zamawiający. filet z ryby 120 g (gotowego produktu do spożycia) + frytki 150 g (gotowego produktu do spożycia) + surówka 100 g (gotowego produktu do spożycia); kotlet schabowy 120 g (gotowego produktu do spożycia) + ziemniaki z koperkiem 150 g (gotowego produktu do spożycia)+ surówka 100 g (gotowego produktu do spożycia); pieczone udko z kurczaka 120 g (gotowego produktu do spożycia) + ziemniaki pieczone 150 g (gotowego produktu do spożycia) + surówka 100 g (gotowego produktu do spożycia pierś z kurczaka panierowana 120g ( gotowego produktu do spożycia ) , + ziemniaki 150g ( gotowego produktu do spożycia ) , + surówka 100g ( gotowego produktu do spożycia) kotlet de volaile 150g - 180g ( gotowego produktu do spożycia) + ziemniaki pieczone 150g (gotowego produktu do spożycia) + surówka 100g ( gotowego produktu do spożycia) gulasz wieprzowy 150g ( gotowego produktu do spożycia) + ryż 150g (gotowego produktu do spożycia) + surówka 100g ( gotowego produktu do spożycia) kotlet mielony wieprzowy 130g( gotowego produktu do spożycia) + ziemniaki 150g ( gotowego produktu do spożycia) + surówka 100g ( gotowego produktu do spożycia), potrawka z piersi kurczaka z warzywami 200g (gotowego produktu do spożycia) + ryż 150g ( gotowego produktu do spożycia). + surówka 100g ( gotowego produktu do spożycia) pulpety w sosie pomidorowym 100g gotowego produktu do spożycia) + ryż 150g (gotowego produktu do spożycia) + surówka 100g ( gotowego produktu do spożycia) Dania winny być podawane na gorąco oraz surówki w danym tygodniu powinny być rożnego rodzaju. Wykonawca będzie przygotowywał i dostarczał posiłki zachowując wymogi sanitarno - epidemiologiczne w zakresie personelu i warunków produkcji oraz weźmie odpowiedzialność za ich przestrzeganie. Wykonawca zobowiązany jest do przygotowania posiłków o najwyższym standardzie, na bazie produktów najwyższej jakości i bezpieczeństwie zgodnie z normami HACCP. Obowiązkiem Wykonawcy jest przechowywanie próbek pokarmowych z dostarczonych posiłków przez okres 72 godzin z oznaczeniem daty godziny, zawartości próbki pokarmowej z podpisem osoby odpowiedzialnej za pobieranie tych próbek. Zamawiający zastrzega sobie prawo do zgłaszania uwag w trakcie realizacji usługi, które Wykonawca zobowiązany będzie uwzględnić. Wykonawca zobowiązuje się do wskazania Zamawiającemu osób do kontaktu oraz koordynujących realizację zamówienia i odpowiedzialnych za catering. Przykładowa propozycja soku . Sok owocowy lub owocowo - warzywny o pojemności 200 ml - 250ml.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553000003
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Wadium nie jest wymagane.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: zs8.zory.bip.net.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach