Przetargi.pl
Świadczenie usługi cateringowej na potrzeby projektu DredgDikes realizowanego w ramach South Baltic Programme.

Politechnika Gdańska Wydział Inżynierii Lądowej i Środowiska ogłasza przetarg

  • Adres: 80-233 Gdańsk-Wrzeszcz, ul. G. Narutowicza 11/12
  • Województwo: pomorskie
  • Telefon/fax: tel. 058 3472419 , fax. 058 3472413
  • Data zamieszczenia: 2012-10-05
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Politechnika Gdańska Wydział Inżynierii Lądowej i Środowiska
    ul. G. Narutowicza 11/12 11/12
    80-233 Gdańsk-Wrzeszcz, woj. pomorskie
    tel. 058 3472419, fax. 058 3472413
    REGON: 00000162000000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Uczelnia publiczna

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Świadczenie usługi cateringowej na potrzeby projektu DredgDikes realizowanego w ramach South Baltic Programme.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej na potrzeby projektu DredgDikes w ramach South Baltic Programme. Przedmiot zamówienia obejmuje poczęstunek dla 30 gości podczas oficjalnego otwarcia stanowiska badawczego wału przeciwpowodziowego znajdującego się na działce nr 389 w miejscowości Wiślinka/Trzcińsko, gmina Pruszcz Gdański, zlokalizowanej bezpośrednio przy ujściu Kanału Wielkiego do Martwej Wisły. Przedmiot zamówienia obejmuje: 1) Przygotowanie i dostarczenie posiłków oraz napojów dla 30 osób (na 30 min. przed planowaną godziną rozpoczęcia uroczystości) na bazie produktów najwyższej jakości: kawy w termosach - 250ml/os. (łącznie 7,5l), herbaty w termosach - 250ml/os. (łącznie 7,5l), soku pomarańczowego - 300ml/os (łącznie 9l), ciasta (pączki, rogaliki, itp.) - 100g/os. (łącznie 3kg), kruchych ciastek - 70g/os. (łącznie 2,1 kg), gorącej zupy w kociołku (żurku) - 250ml/os. (łącznie 7,5l), mini kanapek koktajlowych, tartinek - 150 szt., dodatków typu: cukier, mleko, cytryna, pieczywo, masło - w ilościach proporcjonalnych do liczby osób 2) Podanie posiłków powinno nastąpić bezpośrednio po oficjalnym otwarciu uroczystości, 3) Dostarczenie zastawy stołowej i sztućców tradycyjnych (nie jednorazowych 4)Zapewnienie obrusów i serwetek, 5) Zapewnienie zadaszenia, tj. namiotu z plandeki zabezpieczającego przed deszczem 6) Transport żywności i sprzętu własnym środkiem transportu na miejsce wykonywania usługi 7) Uprzątnięcie i przywrócenie miejsca wykonania usługi po jej zakończeniu do stanu poprzedniego, 8)Zapewnienie opakowań umożliwiających Zamawiającemu zebranie pozostałego poczęstunku.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 552000001
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.dzp.pg.gda.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną