Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie ogłasza przetarg
- Adres: 10-719 Olsztyn, ul. Oczapowskiego 2
- Województwo: warmińsko-mazurskie
- Telefon/fax: tel. 089 5233420 , fax. (089) 5233278
- Data zamieszczenia: 2011-10-05
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie
ul. Oczapowskiego 2 2
10-719 Olsztyn, woj. warmińsko-mazurskie
tel. 089 5233420, fax. (089) 5233278
REGON: 51088420500010 - Adres strony internetowej zamawiającego: uwm.edu.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Uczelnia publiczna
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Świadczenie usługi cateringowej na potrzeby Ogólnopolskich Targów Technologii Warmińsko-Mazurska Nauka dla Biznesu organizowanych przez Centrum Innowacji i Transferu Technologii - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Catering ma polegająć na przygotowaniu i dostarczeniu poczęstunków dla uczestników Ogólnopolskich Targów Technologii Warmińsko-Mazurska Nauka dla Biznesu w dniu 20 października 2011 r. wraz z serwisem kelnerskim oraz zapewnienie zastawy oraz innego wyposażenia niezbędnego do realizacji zamówienia dla planowanej liczby uczestników - 200 osób. Usługa cateringowa musi być wykonania w dniu 20 października br. od godziny 10:00 do godziny 16.00 w Ogrodzie Zielonym Biblioteki Uniwersyteckiej UWM, ul. Oczapowskiego 12b, 10-719 Olsztyn. W skład usługi wchodzą następujące posiłki: 1. Serwis kawowy ciągły w trakcie trwania uroczystości: kawa, herbata wraz z dodatkami cukier trzcinowy, cytryna, mleko (nie śmietanka w proszku), niegazowana woda mineralna z cytryną podawana w dzbankach (20 l.), woda gazowana w butelkach 0,5 l (25 szt.), soki owocowe (min. 2 rodzaje: pomarańczowy, jabłkowy; 20 l.), ciasteczka (min. 4 rodzaje: z orzechami, w czekoladzie, markizy, z marmoladą; 100 g/os.), ciasta własnego wypieku (min. 3 rodzaje: sernik, jabłecznik; biszkoptowe z dodatkami 100 g/os.), świeże owoce sezonowe (winogrona, jabłka, śliwki, gruszka, nektarynki itp.; 100 g/os.). 2. Obiad w formie bufetu w godzinach ok. 13.00-14.00, w skład którego wchodzą: POSIŁKI GORĄCE Zrazy z dzika po chłopsku 100 g - 25 por Bitki wołowe w sosie własnym 100 g - 25 por Kaczka faszerowana z dodatkiem kapustki modrej 2-2,5 kg - 4 szt. Zraziki drobiowe w sosie koperkowym 100 g - 25 por Saszetki wieprzowe faszerowane darami lasu 110 g - 25 por Golonka po warmińsku 200-250 g - 25 por Żeberka w kapuście 150-200 g - 25 por Schab zawijany faszerowany : pieczarki, papryka, ser 100 g - 25 por Duszona wieprzowina w sosie grzybowym 100 g - 25 por Filet rybny zapiekany z serem i pomidorkami 100 g - 25 por Filet rybny w sosie śmietanowo-pieczarkowym 100 g - 25 por Kluski śląskie 200 g - 70 por Złociste kopytka 200 g - 70 por Ziemniaki opiekane 200 g - 70 por Jarzynki gorące 150 g - 100 por : kalafior, marchewka, brokuł, fasolka szparagowa Surówki urozmaicone na bazie kapusty: białej, czerwonej ,pekińskiej oraz świeżych warzyw WYROBY GARMAŻERYJNE Faszerowany szczupak w szuwarach w całości 2-2,5 kg - 3 szt. Schab nadziewany (śliwka, morela ) 70 g - 30 por Karkówka pieczona 70 g - 30 por Pasztet pieczony z jajkiem 70 g - 30 por Pasztet pieczony z rodzynkami 70 g - 30 por Galantyna z kurczaka 70 g - 30 por Ozorki w galarecie 70 g - 30 por Befsztyk tatarski 80 g - 50 por Pstrąg faszerowany pieczarkami 70 g - 30 por Łosoś w pasiaku 70 g - 30 por Łosoś po norwesku 70 g - 0 por Babeczki coctailowe z nadzieniem różnych past - 100 szt. Kanapki fantazyjne na bazie mięs pieczonych, past oraz świeżych warzyw - 100 szt. Sałatka jarzynowa 100 g - 40 por Sałatka hawajska 100 g - 40 por Sałatka łeska 100 g - 40 por Sałatka z grillowanym kurczakiem 100 g - 40 por Sosy zimne do mięs pieczonych: staropolski, tatarski Pieczywo mieszane - 100 g - osoba Sposób wykonania zamówienia : 1. Godziny serwowania cateringu: 10:00-16:00. Istnieje możliwość nieznacznych przesunięć w programie spotkania, o czym Wykonawca będzie informowany na bieżąco. 2. Szacowana liczba uczestników około 200. Ostateczną liczbę zaproszonych gości, Zamawiający przekaże Wykonawcy na 5 dni przed terminem wykonania usługi. 3. Wykonawca przy przygotowaniu obiadu będzie stosował świeże produkty dostępne na rynku regionalnym 4. Świadczenie usług żywienia odbywać powinno się wg ustawy z dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2006r. Nr 171 poz. 1225 z późn. zm.). 5. Zamawiający zastrzega sobie prawo do zmiany ilości poszczególnych dań po wcześniejszym uprzedzeniu Wykonawcy na nie mniej niż 3 dni przed zaplanowanym terminem świadczenia usługi. 6. Zamawiający ma prawo do rezygnacji z realizacji zamówienia po wcześniejszym uprzedzeniu Wykonawcy na nie mniej niż 3 dni przed planowanym terminem świadczenia usługi. 7. W zakres obowiązków Wykonawcy wchodzi kompleksowa usługa kelnerska w zakresie obsługi gości, tj. wydawanie posiłków, napoi, utrzymywanie czystości w miejscu cateringowym. 8. Zamawiający w świadczeniu kompleksowej usługi cateringowej wyklucza użycia papierowej, plastikowej zastawy lub innej o zastosowaniu jednorazowym. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 550000000
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.uwm.edu.pl/zamowienia/
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Organizacja wizyty studyjnej dla członków Mobilnej Grupy Interdyscyplinarnej oraz Powiatowego Zespołu Koordynującego Współpracę w ramach realizacji projektu Schematom Stop! Wspólne działanie instytucji pomocy społecznej i instytucji rynku pracy - pilotaż
Dodano: 2015-07-15 - Świadczenie usług hotelarskich i restauracyjnych dla uczestników szkolenia w ramach projektu Traditional Food Network to improve the transfer of knowledge for innovation - TRAFOON realizowanego przez Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie
Dodano: 2015-05-06 - Usługa świadczenia obsługi konferencji naukowej promującej efekty projektu finansowanego z Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka pt. Wykorzystanie materiałów i konstrukcji inteligentnych do opracowania koncepcji i wykonania innowacyjnego systemu łożyskowania wirników mikroturbin energetycznych, zgodnie z umową nr 01.03.01-00-027/08, realizowanego przez Katedrę Mechaniki i Konstrukcji Maszyn Wydział Nauk Technicznych Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie
Dodano: 2015-03-19 - Zorganizowanie pobytu Zespołu Pieśni i Tańca Uniwersytetu Warmińsko-Mazurski w Olsztynie na warsztatach szkoleniowych
Dodano: 2015-02-18 - Świadczenie usług hotelowo - gastronomicznych na potrzeby konferencji naukowo - interdyscyplinarnej pt. Mobing w aspekcie ekonomicznym, prawnym i społecznym dla Katedry Ekonomii i Zarządzania Instytucjami Publicznymi i Katedra Prawa Pracy i Zabezpieczenia Społecznego Wydziału Prawa i Administracji Uniwersytetu Warmińsko-Mazurski w Olsztynie
Dodano: 2015-02-05 - Świadczenie usługi hotelowej i cateringowej wraz z wynajęciem sali konferencyjnej w ramach programu Lithuania-Poland-Russia Cross-border Co-operation Programme 2007-2013 realizowanego przez Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie
Dodano: 2014-10-28 - Kompleksowa organizacja uroczystej gali wręczenia nagród w konkursie EKO-LIDER Warmii i Mazur
Dodano: 2014-10-02 - Organizacja wizyty studyjnej dla pracowników Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie na potrzeby realizacji projektu pt. Rozwój systemu wsparcia komercjalizacji wiedzy i technologii oraz przedsiębiorczości akademickiej dla wzmocnienia innowacyjności gospodarki Warmii i Mazur w ramach Działania 2.3 - Organizacja Jesiennej Szkoły Ochrony i Komercjalizacji Własności Intelektualnej
Dodano: 2014-10-02 - Organizacja warsztatów obejmująca wynajem 2 sal szkoleniowych, nocleg i wyżywienie w ośrodku wczasowym
Dodano: 2014-09-17 - ZP29/2014 Zapewnienie bazy noclegowo-szkoleniowej celem organizacji przez Wojewódzką Stację Pogotowia Ratunkowego w Olsztynie w dniach 13-16 października 2014 r. XXIV Konferencji Związku Pracodawców Ratownictwa Medycznego SP ZOZ.
Dodano: 2014-09-05