Przetargi.pl
Świadczenie usługi cateringowej na potrzeby Ogólnopolskich Targów Technologii Warmińsko-Mazurska Nauka dla Biznesu organizowanych przez Centrum Innowacji i Transferu Technologii

Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie ogłasza przetarg

  • Adres: 10-719 Olsztyn, ul. Oczapowskiego 2
  • Województwo: warmińsko-mazurskie
  • Telefon/fax: tel. 089 5233420 , fax. (089) 5233278
  • Data zamieszczenia: 2011-10-05
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie
    ul. Oczapowskiego 2 2
    10-719 Olsztyn, woj. warmińsko-mazurskie
    tel. 089 5233420, fax. (089) 5233278
    REGON: 51088420500010
  • Adres strony internetowej zamawiającego: uwm.edu.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Uczelnia publiczna

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Świadczenie usługi cateringowej na potrzeby Ogólnopolskich Targów Technologii Warmińsko-Mazurska Nauka dla Biznesu organizowanych przez Centrum Innowacji i Transferu Technologii
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Catering ma polegająć na przygotowaniu i dostarczeniu poczęstunków dla uczestników Ogólnopolskich Targów Technologii Warmińsko-Mazurska Nauka dla Biznesu w dniu 20 października 2011 r. wraz z serwisem kelnerskim oraz zapewnienie zastawy oraz innego wyposażenia niezbędnego do realizacji zamówienia dla planowanej liczby uczestników - 200 osób. Usługa cateringowa musi być wykonania w dniu 20 października br. od godziny 10:00 do godziny 16.00 w Ogrodzie Zielonym Biblioteki Uniwersyteckiej UWM, ul. Oczapowskiego 12b, 10-719 Olsztyn. W skład usługi wchodzą następujące posiłki: 1. Serwis kawowy ciągły w trakcie trwania uroczystości: kawa, herbata wraz z dodatkami cukier trzcinowy, cytryna, mleko (nie śmietanka w proszku), niegazowana woda mineralna z cytryną podawana w dzbankach (20 l.), woda gazowana w butelkach 0,5 l (25 szt.), soki owocowe (min. 2 rodzaje: pomarańczowy, jabłkowy; 20 l.), ciasteczka (min. 4 rodzaje: z orzechami, w czekoladzie, markizy, z marmoladą; 100 g/os.), ciasta własnego wypieku (min. 3 rodzaje: sernik, jabłecznik; biszkoptowe z dodatkami 100 g/os.), świeże owoce sezonowe (winogrona, jabłka, śliwki, gruszka, nektarynki itp.; 100 g/os.). 2. Obiad w formie bufetu w godzinach ok. 13.00-14.00, w skład którego wchodzą: POSIŁKI GORĄCE Zrazy z dzika po chłopsku 100 g - 25 por Bitki wołowe w sosie własnym 100 g - 25 por Kaczka faszerowana z dodatkiem kapustki modrej 2-2,5 kg - 4 szt. Zraziki drobiowe w sosie koperkowym 100 g - 25 por Saszetki wieprzowe faszerowane darami lasu 110 g - 25 por Golonka po warmińsku 200-250 g - 25 por Żeberka w kapuście 150-200 g - 25 por Schab zawijany faszerowany : pieczarki, papryka, ser 100 g - 25 por Duszona wieprzowina w sosie grzybowym 100 g - 25 por Filet rybny zapiekany z serem i pomidorkami 100 g - 25 por Filet rybny w sosie śmietanowo-pieczarkowym 100 g - 25 por Kluski śląskie 200 g - 70 por Złociste kopytka 200 g - 70 por Ziemniaki opiekane 200 g - 70 por Jarzynki gorące 150 g - 100 por : kalafior, marchewka, brokuł, fasolka szparagowa Surówki urozmaicone na bazie kapusty: białej, czerwonej ,pekińskiej oraz świeżych warzyw WYROBY GARMAŻERYJNE Faszerowany szczupak w szuwarach w całości 2-2,5 kg - 3 szt. Schab nadziewany (śliwka, morela ) 70 g - 30 por Karkówka pieczona 70 g - 30 por Pasztet pieczony z jajkiem 70 g - 30 por Pasztet pieczony z rodzynkami 70 g - 30 por Galantyna z kurczaka 70 g - 30 por Ozorki w galarecie 70 g - 30 por Befsztyk tatarski 80 g - 50 por Pstrąg faszerowany pieczarkami 70 g - 30 por Łosoś w pasiaku 70 g - 30 por Łosoś po norwesku 70 g - 0 por Babeczki coctailowe z nadzieniem różnych past - 100 szt. Kanapki fantazyjne na bazie mięs pieczonych, past oraz świeżych warzyw - 100 szt. Sałatka jarzynowa 100 g - 40 por Sałatka hawajska 100 g - 40 por Sałatka łeska 100 g - 40 por Sałatka z grillowanym kurczakiem 100 g - 40 por Sosy zimne do mięs pieczonych: staropolski, tatarski Pieczywo mieszane - 100 g - osoba Sposób wykonania zamówienia : 1. Godziny serwowania cateringu: 10:00-16:00. Istnieje możliwość nieznacznych przesunięć w programie spotkania, o czym Wykonawca będzie informowany na bieżąco. 2. Szacowana liczba uczestników około 200. Ostateczną liczbę zaproszonych gości, Zamawiający przekaże Wykonawcy na 5 dni przed terminem wykonania usługi. 3. Wykonawca przy przygotowaniu obiadu będzie stosował świeże produkty dostępne na rynku regionalnym 4. Świadczenie usług żywienia odbywać powinno się wg ustawy z dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2006r. Nr 171 poz. 1225 z późn. zm.). 5. Zamawiający zastrzega sobie prawo do zmiany ilości poszczególnych dań po wcześniejszym uprzedzeniu Wykonawcy na nie mniej niż 3 dni przed zaplanowanym terminem świadczenia usługi. 6. Zamawiający ma prawo do rezygnacji z realizacji zamówienia po wcześniejszym uprzedzeniu Wykonawcy na nie mniej niż 3 dni przed planowanym terminem świadczenia usługi. 7. W zakres obowiązków Wykonawcy wchodzi kompleksowa usługa kelnerska w zakresie obsługi gości, tj. wydawanie posiłków, napoi, utrzymywanie czystości w miejscu cateringowym. 8. Zamawiający w świadczeniu kompleksowej usługi cateringowej wyklucza użycia papierowej, plastikowej zastawy lub innej o zastosowaniu jednorazowym.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 550000000
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.uwm.edu.pl/zamowienia/
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach