Przetargi.pl
ŚWIADCZENIE USŁUGI CATERINGOWEJ I RESTAURACYJNEJ PODCZAS SPOTKAŃ W RAMACH PROGRAMU GRUNDTVIG PN. PEOPLE OVER 50 ON THE LABOUR MARKET.

Wojewódzki Urząd Pracy ogłasza przetarg

  • Adres: 40-048 Katowice, ul. Kościuszki 30
  • Województwo: śląskie
  • Telefon/fax: tel. 0 32 757 33 61
  • Data zamieszczenia: 2013-10-15
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Wojewódzki Urząd Pracy
    ul. Kościuszki 30 30
    40-048 Katowice, woj. śląskie
    tel. 0 32 757 33 61
    REGON: 27685569600000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.wup-katowice.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: jednostka organizacyjna samorządu woj.śląskiego nie posiadająca osobowości prawnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    ŚWIADCZENIE USŁUGI CATERINGOWEJ I RESTAURACYJNEJ PODCZAS SPOTKAŃ W RAMACH PROGRAMU GRUNDTVIG PN. PEOPLE OVER 50 ON THE LABOUR MARKET.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej i restauracyjnej w trakcie spotkań dla przedstawicieli regionalnej,lokalnej grupy ekspertów w obszarze wsparcia osób dorosłych 50+ na rynku pracy, przedstawicieli WUP oraz reprezentantów instytucji partnerskich. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia: Część I Przedmiotem zamówienia jest zapewnienie usługi cateringowej 27 oraz 28 listopada 2013 r. Spotkania będą organizowane w ramach realizacji projektu partnerskiego w ramach Programu Grundtvig pn. People over 50 on the labour market (Osoby 50 + na rynku pracy). W dniu 27 listopada 2013 r. na spotkaniu będzie obecnych 31 osób: eksperci lokalni, przedstawiciele Wojewódzkiego Urzędu Pracy w Katowicach, reprezentanci instytucji partnerskich - partnerzy w projekcie Grundtvig. W dniu 28 listopada 2013r. na spotkaniu będzie obecnych 14 osób: reprezentanci instytucji partnerskich - partnerzy w projekcie Grundtvig, przedstawiciele Wojewódzkiego Urzędu Pracy w Katowicach. a) Zakres zamówienia na spotkanie w dniu 27 listopada 2013r. dla 31 osób. 1) Napoje: a) gorąca kawa rozpuszczalna i herbata podana w termosach - bez ograniczeń b) dodatki: cukier, mleko, cytryna - bez ograniczeń c) woda mineralna - 1 butelka na osobę - woda mineralna gazowana (15 butelek plastikowych o pojemności 500 ml), - woda mineralna niegazowana (16 butelek plastikowych o pojemności 500 ml) d) soki (3 rodzaje, podane w szklanych dzbankach) - 250 ml na osobę 2) Wyroby cukiernicze różnorodne: a) mieszanka kruchych ciasteczek (co najmniej 3 rodzaje) w ilości nie mniejszej niż 30 g na osobę z każdego rodzaju, b) ciasta domowego wypieku: - co najmniej 3 rodzaje ciast: szarlotka, sernik, makowiec (80 sztuk) 3) Kanapki bankietowe na jasnym i ciemnym pieczywie - 155 sztuk - z serem białym na ostro i ziołami (35 sztuk) - z szynką, pomidorem i bazylią (40 sztuk) - z łososiem, cytryną i koperkiem (45 sztuk) - z jajkiem, pomidorem, papryką i pietruszką (35 sztuk) Catering powinien zostać dostarczony do sali 221, II piętro, Wojewódzkiego Urzędu Pracy w Katowicach na godzinę 07:30. Wykonawca jest zobowiązany zapewnić również: - zastawę białą porcelanową lub ceramiczną, sztućce trwałe - w odpowiedniej ilości, - dekorację stołu - obrusy materiałowe i serwetki jednorazowe, - transport. Nie dopuszcza się stosowania plastikowych lub papierowych kubeczków, sztućców, itp. b) Zakres zamówienia na spotkanie w dniu 28 listopada 2013r. dla 14 osób. 1) Napoje: a) gorąca kawa rozpuszczalna i herbata podana w termosach - bez ograniczeń b) dodatki: cukier, mleko, cytryna - bez ograniczeń c) woda mineralna - 1 butelka na osobę - woda mineralna gazowana (6 butelek plastikowych o pojemności 500 ml), - woda mineralna niegazowana (8 butelek plastikowych o pojemności 500 ml) d) soki (3 rodzaje, podane w szklanych dzbankach) - 250 ml na osobę 2) Wyroby cukiernicze różnorodne: a) mieszanka kruchych ciasteczek (co najmniej 3 rodzaje) w ilości nie mniejszej niż 30 g na osobę z każdego rodzaju, b) ciasta domowego wypieku: - co najmniej 3 rodzaje ciast: szarlotka, sernik, makowiec (35 sztuk) 3) Kanapki bankietowe na jasnym i ciemnym pieczywie - 70 sztuk - z serem białym na ostro i ziołami (10 sztuk) - z szynką, pomidorem i bazylią (20 sztuk) - z łososiem, cytryną i koperkiem (20 sztuk) - z jajkiem, pomidorem, papryką i pietruszką (20 sztuk) Catering powinien zostać dostarczony do sali 221, II piętro, Wojewódzkiego Urzędu Pracy w Katowicach na godzinę 07:30. Wykonawca jest zobowiązany zapewnić również: - zastawę białą porcelanową lub ceramiczną, sztućce trwałe - w odpowiedniej ilości, - dekorację stołu - obrusy materiałowe i serwetki jednorazowe, - transport. Nie dopuszcza się stosowania plastikowych lub papierowych kubeczków, sztućców, itp. Część II Przedmiotem zamówienia jest usługa restauracyjna (kolacja) w formie bufetu szwedzkiego wydana w lokalu, który zapewni Wykonawca, w dniu 27.11.2013 r. od godz. 17:00. dla 23 osób: ekspertów lokalnych z zakresu wsparcia osób 50 +, przedstawicieli instytucji partnerskich - partnerów w projekcie Grundtvig, reprezentantów Wojewódzkiego Urzędu Pracy w Katowicach. Restauracja powinna dysponować wyodrębnioną salą zdolną pomieścić 23 gości przy stołach ustawionych w kształcie litery U lub w kształcie prostokąta. Na usługę składać się będą: Przystawki: Deska serów z winogronami - 150 g x 23 osób Szynka nadziewana serem na ostro w galarecie - 80 g x 23 osób Sałatka grecka z serem fetą i oliwkami - 23 porcje x 100 g Pomidor z mozarelą z bazylią - 60 g x 23 osób Śledzie: w oleju, w śmietanie - 70 g x 23 osób Jajka faszerowane - 23 sztuk Chleb wiejski - 60 g x 23 osób Masło - 20 g x 23 osób Zupy: Rosół z makaronem - 200ml x 15 porcji Krem z borowików - 200 ml x 15 porcji Ciepłe danie: Szaszłyki drobiowe (pieczarki, papryka, boczek, cebula, filet z kurczaka) - 23 sztuk Zestaw mięs: rolady śląskie, pieczeń w ziołach - 180 g x 10 osób Ryba: dorsz w pestkach słonecznika z sosem chrzanowym - 150 g x 13 osób Misa z pierogami (ruskie, z mięsem, z kapustą i grzybami, szpinakowe) - 23 porcje x 200 g Dodatki: Kluski śląskie - 5 szt. x 23 osób Ziemniaki zasmażane - 100 g x 23 osób Trzy rodzaje surówek sezonowych - 150 g x 23 osób Deser: Sernik z brzoskwiniami - 13 sztuk Szarlotka - 13 sztuk Do picia: Kawa lub herbata podana do deseru; dodatki: cukier, cytryna w plasterkach, śmietanka - bez ograniczeń Woda gazowana / nie gazowana - 500 ml x 23 osób Sok jabłkowy, sok pomarańczowy - 23 porcje x 200 ml Obsługa kelnerska. Restauracja Wykonawcy świadczącego opisaną wyżej usługę powinna: - być zlokalizowana w sąsiedztwie siedziby Zamawiającego, rozumianym jako obszar ograniczony następującymi ulicami: -od północy - ulica Andrzeja (od skrzyżowania z ul. Mikołowską), ul. Kościuszki, ul. Świętego Jana do skrzyżowania z ul. Staromiejską, następnie ul. Mielęckiego w kierunku ul. Mariackiej, ul. Mariacka do skrzyżowania z ulicą Francuską -od wschodu - ulica Francuska do Alei Górnośląskiej -od południa - Aleja Górnośląska (od ul. Francuskiej do ul. Kościuszki) -od zachodu - ulica Kościuszki (od skrzyżowania z Al. Górnośląską), ul. Poniatowskiego, ul. Mikołowska (do skrzyżowania z ul. Andrzeja) Zapłata nastąpi za faktyczną ilość osób korzystających z usługi restauracyjnej. Ostateczna ilość osób korzystających z usługi zostanie podana nie później niż dwa dni robocze przed planowanym terminem realizacji.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 555200001
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: ZAMAWIAJĄCY NIE PRZEWIDUJE WNIESIENIA WADIUM

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http:wup.katowice.ibip.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach