Przetargi.pl
Świadczenie usługi cateringowej dla uczestników uroczystego otwarcia zmodernizowanych obiektów Wydziału Medycyny Weterynaryjnej będących obiektami Uniwersytetu Warmińsko - Mazurskiego w Olsztynie.

Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie ogłasza przetarg

  • Adres: 10-719 Olsztyn, ul. Oczapowskiego 2
  • Województwo: warmińsko-mazurskie
  • Telefon/fax: tel. 089 5233420 , fax. (089) 5233278
  • Data zamieszczenia: 2011-09-21
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie
    ul. Oczapowskiego 2 2
    10-719 Olsztyn, woj. warmińsko-mazurskie
    tel. 089 5233420, fax. (089) 5233278
    REGON: 51088420500010
  • Adres strony internetowej zamawiającego: uwm.edu.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Uczelnia Publiczna

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Świadczenie usługi cateringowej dla uczestników uroczystego otwarcia zmodernizowanych obiektów Wydziału Medycyny Weterynaryjnej będących obiektami Uniwersytetu Warmińsko - Mazurskiego w Olsztynie.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest świadczenie kompleksowej usługi cateringowej tj. przygotowanie i dostarczenie poczęstunków dla uczestników otwarcia zmodernizowanych obiektów Wydziału Medycyny Weterynaryjnej w Olsztynie w dniu 29 września 2011 r. wraz z serwisem kelnerskim oraz zapewnienia zastawy oraz mebli w zakresie niezbędnym do realizacji zamówienia dla planowanej liczby uczestników - 80 osób. W ramach usługi gastronomicznej przewiduje się: a) Zimne przekąski (terrine z łososia, rolada drobiowa z pestkami dyni), b) Dania serwowane na ciepło (w podgrzewaczach): - Zupa - żurek na białej kiełbasie z jajkiem i wędzonką, - Polędwiczki wieprzowe w sosie z zielonego pieprzu, - Grillowany łosoś w sosie ze świeżej bazylii, - Ziemniaki pieczone, - Warzywa grillowane (m.in. brokuły, kalafior, marchewka, fasolka szparagowa). c) 2 rodzaje świeżych sałatek (np. sałata grecka z fetą i oliwkami, sałata z kurczakiem), d) 2 rodzaje świeżych surówek, e) Kawa, herbata, f) Niegazowana woda mineralna z cytryną podawana w dzbankach (5 l), g) Woda gazowana w butelkach 0,5 l (20 szt.), h) Soki owocowe (min. 2 rodzaje: pomarańczowy, jabłkowy (po 5 l), i) Ciasta (2 rodzaje: sernik, jabłecznik; 100g/os.), j) Świeże owoce (winogrona, nektarynki, owoce sezonowe; 100g/os.)
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553220003
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiajacy nie wymaga wniesienia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.uwm.edu.pl/zamowienia
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach