Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie ogłasza przetarg
- Adres: 10-719 Olsztyn, ul. Oczapowskiego 2
- Województwo: warmińsko-mazurskie
- Telefon/fax: tel. 089 5233420 , fax. (089) 5233278
- Data zamieszczenia: 2011-09-21
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie
ul. Oczapowskiego 2 2
10-719 Olsztyn, woj. warmińsko-mazurskie
tel. 089 5233420, fax. (089) 5233278
REGON: 51088420500010 - Adres strony internetowej zamawiającego: uwm.edu.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Uczelnia Publiczna
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Świadczenie usługi cateringowej dla uczestników uroczystego otwarcia zmodernizowanych obiektów Wydziału Medycyny Weterynaryjnej będących obiektami Uniwersytetu Warmińsko - Mazurskiego w Olsztynie. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest świadczenie kompleksowej usługi cateringowej tj. przygotowanie i dostarczenie poczęstunków dla uczestników otwarcia zmodernizowanych obiektów Wydziału Medycyny Weterynaryjnej w Olsztynie w dniu 29 września 2011 r. wraz z serwisem kelnerskim oraz zapewnienia zastawy oraz mebli w zakresie niezbędnym do realizacji zamówienia dla planowanej liczby uczestników - 80 osób. W ramach usługi gastronomicznej przewiduje się: a) Zimne przekąski (terrine z łososia, rolada drobiowa z pestkami dyni), b) Dania serwowane na ciepło (w podgrzewaczach): - Zupa - żurek na białej kiełbasie z jajkiem i wędzonką, - Polędwiczki wieprzowe w sosie z zielonego pieprzu, - Grillowany łosoś w sosie ze świeżej bazylii, - Ziemniaki pieczone, - Warzywa grillowane (m.in. brokuły, kalafior, marchewka, fasolka szparagowa). c) 2 rodzaje świeżych sałatek (np. sałata grecka z fetą i oliwkami, sałata z kurczakiem), d) 2 rodzaje świeżych surówek, e) Kawa, herbata, f) Niegazowana woda mineralna z cytryną podawana w dzbankach (5 l), g) Woda gazowana w butelkach 0,5 l (20 szt.), h) Soki owocowe (min. 2 rodzaje: pomarańczowy, jabłkowy (po 5 l), i) Ciasta (2 rodzaje: sernik, jabłecznik; 100g/os.), j) Świeże owoce (winogrona, nektarynki, owoce sezonowe; 100g/os.) - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553220003
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiajacy nie wymaga wniesienia wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.uwm.edu.pl/zamowienia
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- ŚWIADCZENIE USŁUG ŻYWIENIOWYCH DLA PACJENTÓW SAMODZIELNEGO PUBLICZNEGO ZESPOŁU GRUŹLICY I CHORÓB PŁUC
Dodano: 2016-04-26 - OBSŁUGA OŚRODKA SZKOLENIOWO - WYPOCZYNKOWEGO MALINÓWKA
Dodano: 2016-03-14 - Świadczenie usług przygotowywania, dowożenia i wydawania posiłków dla klientów MOPS
Dodano: 2015-11-30 - USŁUGI W ZAKRESIE CODZIENNEGO PRZYGOTOWANIA ORAZ DOSTARCZANIA POSIŁKÓW
Dodano: 2014-06-10 - PRZYGOTOWANIE I DOSTARCZENIE GORĄCEGO POSIŁKU DLA BENEFICJENTÓW MIEJSKIEGO OŚRODKA POMOCY SPOŁECZNEJ UCZĘSZCZAJĄCYCH DO ŚDS PRZY UL. KRÓLOWEJ JADWIGI 4 I ŚDS PRZY UL. WYSPIAŃSKIEGO 2 W OLSZTYNIE
Dodano: 2014-01-13 - Usługi przygotowywania i wydawania posiłków dla młodzieży ze szkół gimnazjalnych i ponadgimnazjalnych
Dodano: 2013-08-05 - ŚWIADCZENIE USŁUG ŻYWIENIOWYCH DLA PACJENTÓW SAMODZIELNEGO PUBLICZNEGO ZESPOŁU GRUŹLICY I CHORÓB PŁUC
Dodano: 2013-04-02 - ŚWIADCZENIE USŁUG POLEGAJĄCYCH NA PRZYGOTOWANIU I DOSTARCZENIU GORĄCEGO POSIŁKU DLA KLIENTÓW MIEJSKIEGO OŚRODKA POMOCY SPOŁECZNEJ UCZĘSZCZAJĄCYCH DO ŚDS PRZY UL. KRÓLOWEJ JADWIGI 4 I PRZY UL. WYSPIAŃSKIEGO 2 W OLSZTYNIE
Dodano: 2012-12-12 - Świadczenie usługi przygotowania posiłków (cateringu) dla dzieci w wieku przedszkolnym, wraz z dostawą ich do punktu przedszkolnego, w ramach projektu pn. Dajmy szansę naszym dzieciom współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego, Program Operacyjny Kapitał Ludzki, Priorytet IX - Rozwój wykształcenia i kompetencji w regionach, Poddziałanie 9.1.1 - Zmniejszenie nierówności w stopniu upowszechnienia edukacji przedszkolnej.
Dodano: 2012-08-07 - Świadczenie kompleksowej usługi cateringowej na potrzeby otwarcia obiektu Centrum Akwakultury i Inżynierii Ekologicznej.
Dodano: 2012-01-19